I-a cazut buricul; ce fac cu el?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Fiecare bebe al meu are cate un pachetel care contine: ... crijma
KHRISU mamik de baietel si fetita

ce-i asta?

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

eeeei..posibil sa fie un regionalism . E panza in care se inveleste copilul imediat cum e scos din apa la botez. Asa se zice pe la noi nah ca am cautat in dictionar si intradevar e un regionalism.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

l`am pastrat printr`un sertar si`ntr`o zi a dat ionu` de el, dupa ce i`am zis ce e s`a dus in baie si`a vomat;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Si la noi la fel, a dat al meu sot de ele si cand i-am zis ce sunt a vomitat. Nu cred ca va fi un lucru romantic nici pentru copiii mei ci doar pentru mine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ?

Mai ramane sa pastrati primul pampers cu kk !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ?

Maria

Chiar asa, il pastram (buricul, nu scutecul). Eu nu am pastrat, in schimb, bratara de la maternitate, am pierdut-o...
iar treaba cu buricul este chestiune de preferinta, pana la urma. Il poti pastra, au ba.

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

si eu le-am pastrat buricul la amandoi.plus primul mot tuns,bratarile,primele hainute imbracate in maternitate.

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu am pastrat buricul, parul de la motz si bratarile de la maternitate ale juniorului.

Cu buricul e traditie. Mama mea le-a pastrat pe ale noastre(al meu si ale fratilor) si ni le-a dat cand am implinit 7 ani(cred) sa le desfacem. Nu mai stiu ce anume insemna, oricum avea legatura cu viitorul nostru. Eu nu il voi pune pe Vlad sa-l desfaca, dar daca rezista, am sa il fac cadou la nunta

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Emma INVINGE!

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Citat:

Maria

Maria, mi-a placut mult faza cu pampersul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

Da' ce-o fi asa de dat cu capu' de pereti?

As fi pastrat cu draga inima si pampersul cu primul caca, da' l-a facut la mine in burta. Deh, e tare sa nasti la 42 de saptamani.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

As fi pastrat cu draga inima si pampersul cu primul caca, da' l-a facut la mine in burta. Deh, e tare sa nasti la 42 de saptamani.

Nu vorbeam de caca din viata intrauterina, ci de kk din pampers.

A fost o gluma, desigur. Hai sa pun alt emoticon ca sa inteleaga si oamenii foarte seriosi. E bine asa ?

Propun sa pastram si primele fragmente de unghii taiate .

Mergi la inceput