I-a cazut buricul; ce fac cu el?
Raspunsuri - Pagina 3
Flory_28 spune:
Eheee...acum mi-ati raspuns la mai multe intrebari care ar fi urmat: ce fac cu fasa, panza cu care se scoate bebe din cadelnita ...? Dar le voi pune bine , voi vedea ce se spune prin popor de buric..Merg pe la tara, acolo trebuie sa aflu
Multumesc mult pentru raspunsuri...
mariamunteanu spune:
Flory, daca stai sa asculti ce se spune prin popor pe la tara, pregateste-te pt. 1001 variante. Nu stii vorba 'ceea "cate bordee atatea obicee" ? Nu conteaza ce spune lumea, conteaza ce simti tu.
Pastreaza ce ti-a ramas tie mai mult la suflet, caci pt. tine le pastrezi, nu pt. altcineva. Mi-au ramas de la bunica un sac de lucruri de-ale mele de cat eram bebe, ma incurc de ele prin casa.
Pe copii oricum n-o sa-i intereseze nici buricul uscat, nici alte fragmente din amintirile tale, ei au propriile amintiri care sunt prea putin legate de lucruri si foarte mult legate de parintii lor.
Maria
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Pe copii oricum n-o sa-i intereseze nici buricul uscat, nici alte fragmente din amintirile tale |
Ca persoana foarte serioasa ce ma aflu, nu ma pot abtine sa remarc simplismul unei astfel de afirmatii. Sunt multi copii pe care ii intereseaza si buricul uscat si fragmentele de unghii si multe altele.
Toata lumea spune acelasi lucru - nu trebuie sa faca nimic nici cu buricul nici cu caca. Numai ca cei mai multi nu se iau pe sine ca punct de referinta. Si nici atat de in serios. Nu-i nimic ca n-ai pastrat buricul, Maria
You cannot both dance and not pay the piper.
mariamunteanu spune:
Mihaelka, daca tot ai remarcat simplismul unei afirmatii, poti sa remarci si profunzimea celei care a urmat-o, adica (ma citez) "ei (copiii) au propriile amintiri care sunt prea putin legate de lucruri si foarte mult legate de parintii lor". Incearca sa ma contrazici la asta daca vrei neaparat sa ma contrazici la ceva .
Maria
T_Ioana spune:
Si eu am pastrat: Primul test de sarcina (bine, si urmatoarele 2 ca imi tot faceam, sa fiu sigura), bratara mea si a lui din maternitate, cartonasul de la patut din maternitate, parutul taiat la botez, parutul taiat la 1 an la mot si da........primele unghiute taiate.....si le tin intr-o cutiuta langa o alta cutiuta unde intr-o hartiuta este un pic de parut de-al meu de la botez (botezul meu) si primii 3 sau 4 dinti cazuti(tot de ai mei e vorba)
Mai mult ca sigur ca pe fi-miu il va durea la 5 m in spate de toate astea dar pt mine sunt si vor fi mereu simboluri ale bebelusului care a fost baiatul meu!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudiai Si eu le-am pastrat ... Barbate-meu zice ca exista chiar un obicei prin care, nu stiu la ce varsta, se face ceva cu el ... pt a "i se taia cordonul ombilical" copilului - independenta. Am sa merg la bunica de Paste si o sa-i cer detalii ... ----------------------------------------------------- Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani) poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151 |
Ei in cazul asta fi-mea n-o sa fie niciodata independenta ca io l-am aruncat.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
sorana spune:
Hmm eu sunt singura care n-a pastrat nimic? Dar chiar nimic, nu hainute, nu par, nu nimic.
Am un singur dintisor cazut (nu e primul ca i-a cazut noaptea si ori l-a inghit nu stiu ca n-a aparut si nici al doilea ca pe ala l-a pierdut pe strada).
Avem o gramada de poze si atat.
Poate pentru ca pozele din copilarie sunt singurele chestii pe care le am si eu?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
catutza spune:
si eu am pastrat buricul, bratarile din maternitate, cartonasul de la patut-din maternitate, parul taiat la turta si cam atat
aaa, mai am rochita de la botez, un sarafan de blugi-prima ei rochie/fusta si o pereche de pantofiori mici/mici
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Lorenyy spune:
Krish,iar mi-o iei inainte iubita;-))
Buric pastrat,"prima freza" pastrat la loc sigur,test sarcina(poc!),nu mi-a trecut prin minte,regret,'zgarduta" de la spital-check-,primele desene ale fiica-mii,datate,parafate,notarizate;-))
Suzeta pastrata,si cel mai important,primul trandafie albastru,primit de la tatii,sigilat,si cate si mai cate,tot pastram,nu?;-))
Te pupic.
blackpanterro spune:
Nici eu nu am pastrat buricul. Am pastrat bratarile si cartonul de la patut din spital dar nu stiu pe unde sunt ca ne-am mutat de 4 ori de atunci.Mai am ziarul bazei unde au aparut nasterile din luna iunie 2005, printre care si Aidan bineinteles.
Par nu am ca nu am taiat mot, l-am tuns dar nu am pastrat nimic.
Nu prea ma pasioneaza/induioseaza lucrurile astea, noi facem poze, aia e damblaua mea :)), sa ma uit la ele sa imi aduc aminte de cat de mic era si ce a facut la momentul respectiv :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious