I-a cazut buricul; ce fac cu el?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sorana, aici gandim la fel :))

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bai frate - si eu cred ca l-as fi pastrat - daca l-as fi putut salva din gura pisicii - ia cazut la baita - l-am pus deoparte si pana sa ne dam noi seama ... a papat din el pisica - ce s-a salvat nu mai arata a nimic - asa ca l-am aruncat. zau ca pana nu am citit subicetul ... nici nu mi-am pus problema pe unde ar fi si daca l-am pastrat ori ba.

printre altele - avem teste de sarcina, poze de la eco, motul de la un an si in rest .... un catralion de poze si filmuletze si bineinteles vor mai urma si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La prima fetita l-am aruncat repede, o chestie oribila si neagra...Apoi mi-a parut rau cand am auzit ca ar fi fost bine sa il pastrez. Am pandit cu interes sa ii cada buricul celei de-a doua fetite. L-am tinut cam juma de zi pe comoda din camera ei, iar seara nu am mai putut suporta privelistea si l-am aruncat. Mi s-a parut aceeasi chestie scarboasa, neagra ca prima oara...de ce oare sa i-l arat? Mi-a placut sa imi vad fisa medicala de la maternitate, primul dinte si plapumioara in care m-au adus de la spital, dar stiu sigur ca nu mi-ar fi trezit nicio traire pielea aia neagra, chiar daca era al meu...Asa ca sper sa fi ales bine pentru fete si sa nu-mi poarte pica, le-am pastrat tot ce am crezut eu ca e frumos: testele de sarcina, bratarusele de la maternitate si hainutele de la botez...
Noroc ca nicio baba din familie nu a comentat ca am aruncat buricele...asta mai lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu critic ideea de a pastra asa ceva, fiecare cu ale lui, dar mie una mi se pare scirbos. Pina la uma e o bucata de carne innegrita, dar probabil ca nu am eu destula poezie in mine sa vad dincolo de asta. Mie nu-mi place nici parul meu pastrat de mama de acum 35 de ani, mi se pare o chestie fara viata si nu ma induioseaza deloc (doar constat cit de blonda eram, dar asta se vede si in poze). In sfirsit, ca sa raspund la subiect, nu, nu trebuie sa-l pastrezi (desi sint sigura ca niste babe superstitioase au o poveste si despre asta), dar daca iti face placere, go for it.
Sint curioasa cite isi pastreaza si placenta la frigider, ca am inteles ca si asta se poarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

La prima fetita l-am aruncat repede, o chestie oribila si neagra...Apoi mi-a parut rau cand am auzit ca ar fi fost bine sa il pastrez. Am pandit cu interes sa ii cada buricul celei de-a doua fetite. L-am tinut cam juma de zi pe comoda din camera ei, iar seara nu am mai putut suporta privelistea si l-am aruncat. Mi s-a parut aceeasi chestie scarboasa, neagra ca prima oara...de ce oare sa i-l arat? Mi-a placut sa imi vad fisa medicala de la maternitate, primul dinte si plapumioara in care m-au adus de la spital, dar stiu sigur ca nu mi-ar fi trezit nicio traire pielea aia neagra, chiar daca era al meu...Asa ca sper sa fi ales bine pentru fete si sa nu-mi poarte pica, le-am pastrat tot ce am crezut eu ca e frumos: testele de sarcina, bratarusele de la maternitate si hainutele de la botez...
Noroc ca nicio baba din familie nu a comentat ca am aruncat buricele...asta mai lipsea.

Daca nu ti-a placut ideea sa pastrezi buricele nu te condamna nimeni. Eu pana sa-mi treaca prin cap sa pastrez buricu nu am auzit pe nimeni sa faca asta. Nu mi-a sugerat nici o baba sa fac asta, si nici nu m-am gandit ca ar trebui s-o fac ca sa le arat copiilor cand or creste. le-am facut pt mine..is o fire care ma atasez repede si de obiectele personale... (vazusem un caz patologic pe tv..sper sa n-ajung asa vreodata) de exemplu tin minte fara sa-mi impun care e istoria fiecarui obiect pe care il am in casa (cand l-am luat/primit, de la cine, cu ce ocazie, cum era vremea afara cand l-am cumparat, din ce magazin, etc). Copiilor o sa le arat obiectele astea cel mai probabil cand vor deveni si ei parinti..cred ca atunci or aprecia mai tare gestul facut de mine. Plus ca mai tin si 2 jurnale si-mi notez acolo evolutia lor din toate punctele de vedere. De poze nu mai vorbim

Le-am mai facut si cateva amprente tridimensionale ale manutei si piciorusului din ghips portelanat..is foarte faine..inramate frumos

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Eu nu l-am pastrat. L-am aruncat. Dar fiecare face cum doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

....am sa il fac cadou la nunta

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Imi imaginez ce fatza ar face mireasa la faza asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Si eu am pastrat buricul, nu stiu de ce. Pur si simplu asa mi-a veni atunci. L-am pus intr-o vaza de pe noptiera, ca nu stiam ce sa fac cu el, si apoi am zis sa il tin...Am pastrat si bratarile de la maternitate, si hainele de la botez...Eu oricum sunt maniaco-depresiva cu pastratul...sotul meu zice ca sunt o baba..am o cutie in care tin biletele de tren de cand am fost noi prima data la mare, bonuri de la magazin din chisinau si din grecia din luna de miere, un con pe care l-am cules cand am fost noi prima data la munte si alte asemenea chestii. Ma mai uit din cand in cand la ele...Asa si cu astea alea bebeitzei...O sa ma uit la ele sa imi amintesc de ea cand era mica-mica...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput