I-a cazut buricul; ce fac cu el?
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khrisu Fiecare bebe al meu are cate un pachetel care contine: ... crijma KHRISU mamik de baietel si fetita |
ce-i asta?
am fetita de 9 ani!
si :)
khrisu spune:
eeeei..posibil sa fie un regionalism . E panza in care se inveleste copilul imediat cum e scos din apa la botez. Asa se zice pe la noi nah ca am cautat in dictionar si intradevar e un regionalism.
KHRISU mamik de baietel si fetita
Luna1 spune:
citat din mesajul lui carmenp l`am pastrat printr`un sertar si`ntr`o zi a dat ionu` de el, dupa ce i`am zis ce e s`a dus in baie si`a vomat;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Si la noi la fel, a dat al meu sot de ele si cand i-am zis ce sunt a vomitat. Nu cred ca va fi un lucru romantic nici pentru copiii mei ci doar pentru mine.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mariamunteanu spune:
Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ?
Mai ramane sa pastrati primul pampers cu kk !
Maria
Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ? Mai ramane sa pastrati primul pampers cu kk ! Maria |
Chiar asa, il pastram (buricul, nu scutecul). Eu nu am pastrat, in schimb, bratara de la maternitate, am pierdut-o...
iar treaba cu buricul este chestiune de preferinta, pana la urma. Il poti pastra, au ba.
Ioana 35+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
chiccutza spune:
si eu le-am pastrat buricul la amandoi.plus primul mot tuns,bratarile,primele hainute imbracate in maternitate.
MAMA DE FEDE SI DANI
kid spune:
Si eu am pastrat buricul, parul de la motz si bratarile de la maternitate ale juniorului.
Cu buricul e traditie. Mama mea le-a pastrat pe ale noastre(al meu si ale fratilor) si ni le-a dat cand am implinit 7 ani(cred) sa le desfacem. Nu mai stiu ce anume insemna, oricum avea legatura cu viitorul nostru. Eu nu il voi pune pe Vlad sa-l desfaca, dar daca rezista, am sa il fac cadou la nunta
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Emma INVINGE!
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Noa spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ? Mai ramane sa pastrati primul pampers cu kk ! Maria |
Maria, mi-a placut mult faza cu pampersul!
beshter spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Hai mey, fetelor, inteleg sa pastrati bratara de la maternitate, motzul, primul dinte, dar chiar sa pastrati buricul ? Mai ramane sa pastrati primul pampers cu kk ! |
Da' ce-o fi asa de dat cu capu' de pereti?
As fi pastrat cu draga inima si pampersul cu primul caca, da' l-a facut la mine in burta. Deh, e tare sa nasti la 42 de saptamani.
You cannot both dance and not pay the piper.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Mihaelka As fi pastrat cu draga inima si pampersul cu primul caca, da' l-a facut la mine in burta. Deh, e tare sa nasti la 42 de saptamani. |
Nu vorbeam de caca din viata intrauterina, ci de kk din pampers.
A fost o gluma, desigur. Hai sa pun alt emoticon ca sa inteleaga si oamenii foarte seriosi. E bine asa ?
Propun sa pastram si primele fragmente de unghii taiate .