I-a cazut buricul; ce fac cu el?

I-a cazut buricul; ce fac cu el? | Autor: Flory_28

Link direct la acest mesaj

Da..ce fac cu el? trebuie sa-l pastrez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Tu vrei sa-l pastrezi?

Eu l-am pastrat - vreau sa i-l arat cand o fi el mare mare - ditamai barbatul cu barba. S-a uscat si arata ciudat dar nu l-as arunca pentru nimic in lume.

Sa-ti traiasca pruncul si sa se faca mare si voios!

P.S. Daca te intrebi cumva daca ii trebuie doctorului sa se uite la el or something, mie nu mi l-a cerut nimeni.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

trebuie sa faci cum vrei .

si eu l-am pastrat, nu stiu de ce...

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Si eu l-am pastrat..l-am ambalat intr-o pungulita, am etichetat cu data (cand a cazut) si l-am pus la pastrare. Fiecare bebe al meu are cate un pachetel care contine: testele de sarcina, bratara de autentificare din maternitate, buricul, crijma si panglica de la botez, primele suzete si biberoane (ale baiatului ca fetii nu i-am dat), parul de la prima tunsoare (ambalat etans intr-o pungulita cu eticheta).

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Exact ... il poti pastra doar ca amintire, in rest ... nu foloseste la nimic. Are doar valoare sentimentala pt. tine si copilul tau.

Eu din pacate am pastrat aproape tot .. precum khrisu, dar buricul, nu .

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Si eu l-am pastrat..l-am ambalat intr-o pungulita, am etichetat cu data (cand a cazut) si l-am pus la pastrare. Fiecare bebe al meu are cate un pachetel care contine: testele de sarcina, bratara de autentificare din maternitate, buricul, crijma si panglica de la botez, primele suzete si biberoane (ale baiatului ca fetii nu i-am dat), parul de la prima tunsoare (ambalat etans intr-o pungulita cu eticheta).

uite, asta ar trebui sa fac si eu, dar sunt o dezorganizata la chestii de-astea. creca si io am pastrat buricu, sau am vrut sa...dar nu stiu pe unde l-am pastrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:

uite, asta ar trebui sa fac si eu, dar sunt o dezorganizata la chestii de-astea. creca si io am pastrat buricu, sau am vrut sa...dar nu stiu pe unde l-am pastrat.

m-am stricat de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:

m-am stricat de ras

Si eu i-am pastrat buricul, testul de sarcina, bratarile din maternitate, primul costumas, parul de la prima tunsoare... Urmeaza sa le pun frumos intr-o cutie, pana atunci nu le scap din ochi si nici nu "le pun bine", cum am obiceiul sa pun unele lucruri, de nu le mai gaseste nimeni

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Si eu le-am pastrat ...
Barbate-meu zice ca exista chiar un obicei prin care, nu stiu la ce varsta, se face ceva cu el ... pt a "i se taia cordonul ombilical" copilului - independenta.
Am sa merg la bunica de Paste si o sa-i cer detalii ...

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

l`am pastrat printr`un sertar si`ntr`o zi a dat ionu` de el, dupa ce i`am zis ce e s`a dus in baie si`a vomat;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:

si eu la fel!! mai putin suzeta iar biberoane nu am avut la niciunul! aaa, am mai pastrat hainutele de la botez.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput