Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 6
Deianira spune:
Ahhh, Aida! Ce vesti bune! Pupam pisicuta zambicioasa .
Marina_1609 spune:
cat ma bucur de astfel de vesti.
sper sa fie si mai bine de maine
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
simi spune:
Doamne, ce mult ma bucur! Sinteti vesnic in gindurile si-n rugaciunile noastre!
Va stringem in brate, tare, tare de tot!
Simona si copiii
Smile,tomorrow could be worse!
maru spune:
Aida, ce de vesti, ce ma bucur ca e o schimbare!
Fetelor, vine Pastele, haideti sa facem inca o rugaciune colectiva, haideti ca sigur cineva acolo sus de aude rugaciunile, ne vede lacrimile, ne asculta!
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Doris-Alina spune:
Aida, ma bucur mult, pentru fiecare zi noua, in care matzulina e altfel...
Ne gandim mereu la voi, va suntem mereu aproape...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
... vaaai , nu stiu daca a dormit o ora de la 2 si pana acum si inca nu doarme ... la 8 pastila , la 8:30 medicamentul ... cearta o sa fie pana la 9 ca vrea sa manance ...
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
cristy74 spune:
Doamne pui mic, imi doresc atat de mult sa te faci bine. Ajuta Doamne aceasta fetita sa se insanatoseasca si sa creasca alaturi de parintii si de fratiorul sau surioara ei. Ajuta Doamne aceasta familie greu incercata.
Ma bucur nespus cand Aida ne da vesti bune si sper din tot sufletul ca acest nou tratament sa fie minunea pe care o asteptam. Ma rog in fiecare zi pentru voi.
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
geta_florina spune:
Aida va imbratisez cu drag ... ma rog ca fiecare zi sa fie tot mai buna.
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Criss75 spune:
Ma bucur ca aveti si momente mai bune. Sa dea Dumnezeu sa aveti numai momente bune si ca noul tratament sa dea rezultatele asteptate.
Criss si Alex (11.05.2003)