Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
sper din inima sa sarbatorim multe zile de 24 iunie..7 ani..8..9..muuulti muuulti de tot...multi ani frumosi in parcuri, cu multe baloane...zambete si sanatate!
si va
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
anangel_lexi spune:
Doamne ajuta ca de-acum inainte sa citim numai vesti bune despre voi, fetele noastre dragi!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Putere si iubire pentru pretioasa Emma!
Maadi spune:
"In fiecare an, pe 24 iunie, romanii marcheaza sarbatoarea Sanzienelor. Noaptea ce precede aceasta zi se crede ca este magica - minunile sunt posibile, fortele benefice ajung la apogeu. In Moldova, crestinii ortodocsi se roaga la moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava. Ei spera ca vor scapa astfel de necazuri si de boli."
"Hora Sanzienelor
Legendele spun ca Sanzienele sunt niste fete foarte frumoase, care traiesc prin paduri sau pe campii. Ele se prind in hora si "dau puteri" deosebite florilor si buruienilor, acestea devenind plante de leac, bune la toate bolile. In popor se crede ca in noaptea Sanzienelor zanele zboara prin aer sau umbla pe pamant. Ele canta si impart rod holdelor, femeilor casatorite, inmultesc pasarile si animalele, tamaduiesc bolnavii, apara semanaturile de grindina."
Sunt convinsa ca micuta noastra Sanziana, care am vazut ca este foarte frumoasa, o sa serbeze 24 iunie in rochita cea frumoasa, zburdand si trompetind vesela.
Sunteti mereu in noastre.
gabibaby spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau EMMA . Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.
Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.
Doamne ajuta!
Sunt alaturi de voi cu tot sufletul si toata credinta , D-zeu sa va ocroteasca !
flo1980 spune:
Alaturi de voi, mereu cu inima si gandul!
Sunteti in toate -ciunile mele!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Roxana01 spune:
Mult a fost, putin mai este pana la 7 ani. si eu cred in cei 7 ani. Kissulina e o luptatoare si are o mamica extraordinara! ma bucur asa de mult de progresele voastre, fetelor! Doamne ajuta ca noul tratament sa fie raspunsul rugaciunilor voastre!
Emma, multa forta si multa sanatate si tie si samburelului!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
Anina_n spune:
O noapte linistita cu vise frumoase, sa aveti !
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!