Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

suntem terminate, io si alexa, am halaiduit pe afara 4 ore.
multa sanatate bolnaviorilor!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Hello

DAU BUZNA CU O VESTE

http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html

revin cand si daca ma mai lasa minunea. Nu am citit din urma asa ca ...atat am azi de spus

pupici

************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

ceeeeeeeeeee???????????nu pot sa cred!!!! ce idioti!!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Intru scurt si pe fuga, intre masa de pranz ( cu intarziere ), culcat piticul si transport alta tura de bagaje.

Anamona ti-a trimis PM.

Eva, ce spui tu acolo??!! Sper ca e doar o gluma de 1 aprilie, nu? Desi nu pare... Astia chiar au innebunit???

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Eva ce veste ne-ai dat astia fac un pas inainte si 10 inapoi

Alexa si mami si noi am fost afara de la 12, am venit pt papa si mergem iar. Diseara o sa fiu si eu franta

Anca poate e mai galbioara de la raceala si in zona nasucului, ochilor si guritei iese culoarea mai mult in evidenta. Chiar nu stiu de la ce poate fi, probabil te ajuta "Guru nostru" Sper sa nu fie nimic

Cuscra imi pare rau ca sunteti bolnavioare multa sanatate tie si Tinei, sa va treaca repede si sa nu ia soricelul
Pentru respiratie la mine aveau efect capsulele de Karvol, dar acum nu stiu daca se mai gasesc.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Babymom spor la mutat Venim sa te ajutam?

Cate picaturi de Fe se administreaza profilactic de la 6 luni? Babymom ziceai parca 2,5 ml? Stiu ca mi-ai raspuns mai demult, dar neuronu meu atat a tinut minte si pare cam muult sau poate ziceai de ceva sirop.. Iarta-ma dar abia acum am cumparat Fierul.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Idiotii astia s-au gandit cum sa faca sa dea mai putini bani ??? sper sa nu intre in vigoare cu toate ca parca vad ca asa o sa fie. tot ce e rau se aproba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Babymom spor la mutat Venim sa te ajutam?

Cate picaturi de Fe se administreaza profilactic de la 6 luni? Babymom ziceai parca 2,5 ml? Stiu ca mi-ai raspuns mai demult, dar neuronu meu atat a tinut minte si pare cam muult sau poate ziceai de ceva sirop.. Iarta-ma dar abia acum am cumparat Fierul.

Am spus 2,5 mg/kgcorp/zi. Fe Hausmann-picaturi ( nu siropul ) are 2,5 mg/1 pic. ( 1 pic = 2,5 mg ), deci trebuie dat 1 pic./kgcorp/zi.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Babymom multumesc mult! Fugi la treaba

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

am si eu o intrebare. Am cumparat de la magazin mango si papaya. Dar cum stiu eu daca sunt coapte sau mai trebuie sa le las sa stea ? Ca la avocado m-am prins, dar d'astea nu am mai mancat pana acum. Trebuie sa fie tot asa moi ? Sau ce culoare ? heeeelp plizzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dupa ce ca reusesc din an in pasti sa intru.... de juma de ora ma chinui sa trimit un raspuns. (Nu ma lasa sa ma loghez - imi spun multumim logare reusita, dar eu tot nelogata sunt )

Noroc ca am reusit sa dau back, back..... pana am ajuns inapoi la mesaj si l-am copiat intr-un (sau intrun)Word.

Deci iata ce scriam:

nuuuuuu!!! eu abandonez lupta. nu mai citesc din urma...in ritmul asta nu voi reusi niciodata.
si asa ma simt ingrozitor de prost ca va adresez cate o intrebare, voi imi raspundeti si eu... dispar ca magarul in ceata. Chiar imi cer scuze nu vreau sa par neserioasa.
Deci: SARUMANA LA TOATE PT RASPUNSURILE CU TARCUL! Probabil ca vom cumpara pana la urma.

Pup toti boboceii bolnaviori (inclusiv pe al meu- acus avem 3 saptamani de muci- nu ne tratam cu nimic special- asa cum va spuneam apa de mare, aspirat (cu urlete) si multa rabdare)
Pup si pe Tinuta (ca nu mai e bobocel dar e si ea puiul mamii bolnavior.
Sper sa scapati cu totii de viroze, raceli, kk si alte nebunii.
Babytza dulce. Oare Olynt-ul ala poate da dependenta? Ca eu sunt patita cu bixtonim-ul. Eu personal fac foarte urat la infundarea nasului.

Marinush si Nicoleta bun venit in gasca.

Ramo, exact la fel zic si eu: asa de mult imi doresc sa creasca si sa poata sa-mi spuna ce o nemultumeste (doare)

Nikolici, am ras cu lacrimi. E dementiala Karinutza ce fatzuca face ea la mar....

Babymom mult succes cu mutarea.

Noi azi am fost iar la EKG. Puls 120 (). Continuam schema de tratament si la sf de aprilie mergem iar. Deja puiul meu e fan electrozi!
Pe de o parte astept noua echo, pe de alta parte mi-e o frica....!!!!

Mergi la inceput