Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

July da am inteles ca reteta e de la Khristin.
Si eu am tot asteptat sa-mi treaca nu lenea ci kilogramele in plus si apoi ziceam ca ma ocup de putinele vergeturi care mi-au iesit pe fese. Cu kilogramele am rezolvat, de cand am inceput serviciul, mananc cand apuc, dorm putin, sunt mereu pe fuga si uite asta a fost "dieta" mea.
Cu caderea parului tot nu am rezolvat, m-am tuns mai scurt si tot imi cade dar sper ca dupa 6 luni de la nastere sa se mai regleze de la sine.

Fetelor, voi cum stati cu caderea parului?

Lumi ma alatur si eu fetelor care au propus sa-ti faca statuie, pe langa ca te ocupi dublu de copii fata de noi, mai esti si harnicutza la bucatarie, wow.

Eu am lasat treaba si dupa cum vedeti, profit de faptul ca Anna doarme si stau cu voi, in sfarsit.

giulianna am vazut filmuletzul, ce gropita frumoasa are Edi in obrajor si ce avansat e, ia uite la el cum sta deja. Ai grija ca baietelul unei prietene exact asa se tragea de marginea patutului cu avant si a cazut in cap. Noroc ca nu a patit nimic si doar s-a ales cu un cucui mare dar mama numai ea stie prin ce trece in astfel de momente.
Anna e doar la faza cand isi prinde manutele sau picioarele printre gratiile de la patut. As vrea sa pun aparatori dar pe urma nu o mai vad din patul meu noaptea si mai ales dimineata cand e un deliciu cum se trezeste si vorbeste si se joaca singurica.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

300, sa-i treaca Andei raceala cat mai repede.

Babytza, Valentinei.

Piersicutza sper sa functioneze cocktail-ul.

Eva, ce faci? Sunteti pe afara?

Giulianna, e un scump Edi, un copil tare frumos. Si nazdravan pe deasupra. Noi am lasat salteaua de 3 ori deja, si Carla se ridica in genunchi. In maxim 3-4 zile anticipez ca e in picioare, zilele trecute se sprijinea de aparatoare, de azi am vazut-o agatata de margine. In tarc, care e de fapt patut pliant, se enerveaza din cauza ca nu ajunge la margini (e lasat jos) iar plasa nu o poate sustine suficient incat sa se ridice. Avem probleme mari, ce mai

Am reusit in sfarsit sa ma uit la gingia ei, e clar, dintele iese. Se vede deja. Sper sa iasa AZI!!! Ce nu inteleg e de ce la celalalt n-a fost atat de rau, nici n-am stiut cand a iesit, l-am simtit doar.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Piersicutza intru si eu in clubul celor cu vergeturi in patea dorsala. Eu m-as fi apucat de tratament dar n-am dunat toate ingredientele. Ti-as fi postat reteta dar neuronul meu uitase deja unde o salvase si ma tot uitam prin diverse directoare dupa ea. Nu mi-a dat prin cap ca am search.

Cred ca ti-e tare greu cu serviciu si bebelina mica-mica. Eu una nu ma vad, desi imi propusesem asa ma intorc la munca dupa 5 luni. M-a salvat legea noua din fericire.

Legat de poze, ai putea sa urci cateva in contul comun de gmail, care are atasat un cont de poze google picasa. Vezic a la sfarsitul capitolului trecut a scris anamona instructiuni pentru babymon. Adresa noastra este tot septembrieoctombrie, de data asta at gmail.com, iar parola cred ca o stii, e vesnic aceeasi.

Daca nu vrei asa, trimite pe mailurile comune (yahoo si gmail) invitatie la contl tau ca sa le putem vedea...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Anca cum simti ca iese dintele? Eu credeam ca stiu dar nu vad nimic deosebit la Anna si de plans plange sigur din cauza dintisorilor.
Se schimba si culoarea gingiei cumva?

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Piersicutza, e alba gingia in locul unde va iesi dintele si foarte tare. Acum la Carla se vede si ca s-a fisurat deja, insa dintele nu se simte.

E ciudat, inainte de primul dinte n-am observat nik, ba chiar am fost cu ea la pediatru si s-a uitat, mi-a spus ca nu-i iese nimic inca. Si in 5 zile a iesit primul dinte. Acum in schimb e jale si se si vede clar amprenta pe gingie.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

fetelor si eu astept dintisorul ala de mai bine de o luna, si dr. a zis ca se pregatesc sa iasa... dar dinte ioc. Insa tot o mai frec cu dentinox pe gingii cand niciun remediu/ luat in brate/tzitzi/joaca etc nu mai merge....desi am observat ca asemenea nelinisti au cauze mult mai banale, sa zicem de crestere a productiei proprii, de exemplu. In sfarsit, abia astept sa invete sa vorbeasca, sa stu si eu sigur ce -o deranjeaza.

Stiu ca devine gingia mai patratoasa si daca pipai simti forma de dintisor, dar mai multe pot sa ne zica posesoarele de iepurasi, nu?

edit: anca, bagat la cap.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

ah trebuie sa ma limpezesc pe cap si sa ma usuc apoi s-o scot pe matzulina la aer, ca ieri si duminca m-am simtit si eu destul de plouata si numai putere de carat bebel nu aveam.

Sa va zic, am o vecina care nu isi scoate fetita ca bate vantul. Nu e soare,d ar sunt totusi 20 de grade. Nu e cam exagerat? Eu nu m-am ferit de vant, chiar am iesit pe vijelie zilele trecute si am si stat ceva ca am facut cumparaturi. Dar raceala noastra vine din filiera tati, probabil de la serviciu de undeva. Sau din metrou.

Si eu am racit de la vant, in septembrie. Cum? Am purtat o bluza cu gaurele pe burta mea mare si o haina. Din pricina vremii schimbatoare imi tot scoteam haina pana m-a prins guturaiul, ca la un moment dat se racise bine.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca ii iese sus sau jos dintisorul ? Musette spunea ca aia doi de sus dor cel mai rau .. La noi e sparta gingia sus si se vede ca vor iesi si aia in curand

Mergi la inceput

Boo, dreapta jos

Mai fetelor, eu iarasi am un pitic. Mi se pare ca Carla are o culoare putin galbuie la fata, frunte, pometi, nas. Albul ochilor este insa clar si alb. Ce poate fi? Nu mananca atat de mult morcov sau legume portocalii incat sa pot spune ca din cauza asta e asa. Si nu mi se pare, chiar e galbuie.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello

DAU BUZNA CU O VESTE

http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html

revin cand si daca ma mai lasa minunea. Nu am citit din urma asa ca ...atat am azi de spus

pupici

************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput