Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata

Eu dau azi un ceiuc de produs laptic .

Anca imi pare rau de Carlita maraita, am sa-i treaca si sa-i iasa odata dintisorul.

Babymom spor la mutat si fie ca operatiunea sa dureze putin si sa se termine cu bine.

Am intrebat azi noapte de reteta contra vergeturi de la Khristin, o are cineva la indemana? Va rog mult!!!

Lumi poate o sa doarma si ei azi ca sa-si revina dupa noaptea agitata si atunci profiti si tu si te culci sa recuperezi.

O zi minunata si plina de vesti bune si de fapte mari

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piersicuta bine ai revenit printre bobocei
Bravos ca inca mai alaptezi printesa
Eu nu am reteta , poate fetele sa te ajute, sau poate ti-o da Khristin

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Boo, unde mergeti la plimbare?

in general mergem in Kiseleff sau in Icoanei / Ioanid. Sau in Herastrau daca facem plimbare mai lunga. Voi ? Poate ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Piersicuta, uite aci reteta:

reteta anti-vergeturi.

Amesteci intr-un blender jumatate de cana de ulei virgin, un sfert de cana de gel aloe vera, 4 capsule vitamina A si 6 capsule vitamina E. Dupa ce le amesteci stochezi recipientul in frigider. Secretul e sa te ungi zilnic, fara exceptie iar succesul e garantat.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Babytza multumesc pentru raspuns. Da, mai alaptez exclusiv dar am impresia ca cere cam des, sau o fi si la ea dintisorii, nu stiu sigur. Cert e ca la san se linisteste.

July multumesc mult pentru reteta, tu ai facut-o si te-ai dat? A functionat?

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza
Lumi poate o sa doarma si ei azi ca sa-si revina dupa noaptea agitata si atunci profiti si tu si te culci sa recuperezi.

da mami, au dormit 30 min dupa prima masa de laptic de la 08.00 si acum inca 20 de min..... eu am recuperat spaland roboti de bucatarie, castronele si lingurite.

sorry, nu am reteta salvata.

LE: am vazut ca ti-au dat fetele reteta.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

July multumesc mult pentru reteta, tu ai facut-o si te-ai dat? A functionat?

Piersicutza

Nuuuuuuu, e reteta de la khristin..... am copiat-o si eu si astept sa imi treaca lenea sa purced la proceduri

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Ieri ne-a abordat in parc un tip care ne-a invitat la un studiu de piata/grup de discutii pe tema diversificarii/alimentatie la bebei. Intalnirea va avea loc joi si vineri (am inteles ca sunt 2 intalniri, fiecare participa la cate una cred). Pe mine m-a sunat azi o tipa care m-a intrebat cateva chestii, probabil sa vada daca ma incadrez in profilul lor si m-a chemat joi. Mi-a dat un nr de tel, in cazul in care mai cunosc mamici doritoare de asa ceva (habar n-avea ea cate mamici cunosc eu ). Daca va intereseaza, dati-mi un PM, ca sa nu las pe public nr ei de tel.
Pupici

P.S. E posibil sa va raspund mai tarliu, acu' plecam in parc
L.E. Cica primim si un cadou de 50 ron pt participare si putem veni cu bebii, iar locatia este undeva pe la piata victoriei.

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Uitati-va putin la fi-miu...noua lui indeletnicire...
Trebuie neaparat sa las salteaua, maine poimaine il adun de pe jos...

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata si de la noi :)

Cafea? a zis cineva cafea? vreau, dar cu cafeina, ca a mea s-a terminat... mai am decat decafe.

Anca, pupici si multa sanatate printesei, poate noaptea asta va dormi ceva mai bine. Am vazut ca Anda nu vrea la orizontala uneori din cauza mucilor si in bouncer sau scoica sta fara scandal. La voi din pacate e altceva...

Luminita e cam tarziu de schimbat eurepsal in ziua 3; eu il stiu de la voi si l-am luat si eu. Ca si medicamente sunt foarte multumita de efecte, m-a scutit de mute, multe dureri de cap. Azi dimiineata l-a acceptat in lingurita, dar doar amestecat cu lapte muls. Sper sa nu existe vreo contraindicatie pentru asemenea amestecuri :(. Voi stiti ceva?

Babytza am citit de fetita ta si-mi pare teribild e rau ca e asa o raceala rebela. Tin pumnii sa treca cu clacid. Pentru gat sunt bunutze neoangin (varianta cu zahar e mai buna la gust) si mi-a zis cineva de hexoral spray. Nu stiu cum si daca se dozeaza pentru copii dar nu ar fi rau de intrebat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput