Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ah uitasi sa va spun ca mi-a dat alarma de la 4 noaptea Piciu o ia inapoi la somn.... a mai adormit la 5 ca avea chef de intoarceri si jughineala Apoi la 7 again trezirea ...sunt zombiiiii....sa va mai spun ca aseara am adormit pe la 3 ca nu puteam sa respir ???

Oana daca respira greu si e si infundat in nasuc eu i-am luat Valentinei Olynt aromatherapy. Se baga in priza si emana un miros mentolat. Pe ea a ajutat-o peste noapte. Si e permis bebelusilor peste 3 luni. Intreaba medicul daca poti lua.
Din pacate nu m-a dus capul asera sa iau si pt la mine in dormitor sinu am respirat bine toata noaptea....azi iau si pt noi unul.

Boo parc ceva la pranz ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata!

babymom, multumesc mult si spor cu mutarea!

Am primit slingul, ma uit la el ca pisica. Sunt pe modul RTFM... sa vedem daca pricep.

babytza, nu esti pe mess. Tot vroiam sa iti zic de Homeogene, produs homeopat, pentru durerile de gat.
Eu am avut chestii super naspa in gat. Iau Homeogene, o pastiluta pe ora, si in max 8 ore nu ma mai doare. In plus, de trei ani de cand iau, nici n-am mai racit asa de des. Inainte nu era luna fara puroi in gatul meu, iar inghetata era tabu... acum, cat am alaptat, si pe Teo si pe Radu, mancam o inghetata la fiecare supt.
Incearca si la Tina, poate ii prieste si ei Homeogene. Rau nu-i poate face.Multa sanatate.

toti racitii si bolnaviorii si maraitii, sa se faca bine repede de tot!

In alta ordine de idei... la noi s-a taiat caldura.
Adica, asociatia de proprietari, ca in fiecare an a decis... si treaba nasoala e ca daca se strica vremea, poate sa si ninga, noi nu vom mai avea caldura.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

babytza cand iesiti ? Alex doarme acum, cand se trezeste ii dau fructele si am iesit pe usa. ne intoarcem maxim la 2 jumate pt legume si pe urma cred ca mai iesim o tura pana la 5. daca iesi in intervalul asta da-mi un semn.

Ada ce faza idioata cu caldura .. Ce sling ti-ai luat ?

Mergi la inceput

Am luat acest sling, de la Diana...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

In alta ordine de idei... la noi s-a taiat caldura.
Adica, asociatia de proprietari, ca in fiecare an a decis... si treaba nasoala e ca daca se strica vremea, poate sa si ninga, noi nu vom mai avea caldura.

Moamaaaa ce porcarie......

Din pacate la noi nu mai e de Homeopate. De obicei asta ii dau si mereu a avut efect dar acum e ceva mai grav si nu ma mai risc, a avut 4 zile la rand febra peste 38....
Cum e slingul ? Iti place ?

Boo nu cred ca ne intalnim, ca noi o sa papam pe 1 si iesim in jur de 2. Deci pana te intorci tu , noi o luam spre casa... Oricum , o sa fim in Ioanid.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

io de Homeogene zic sa-i dai in plus peste orice alt tratament, ca sa nu o mai doara gatul...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

repede sa scriu si eu ceva
Babytzanu ma refeream la toate mamicile fumatoare, chiar am zis ca inteleg viciul pt ca si eu am fumat la greu pana la sarcina. Pe mine ma deranja ca se plimbau in timp ce fumau pe langa bancutele unde erau mamici cu carucioare (e un loc cu alei f inguste)sau altele fumau langa copiii care sa dadeau pe topogane. Pai sa nu le ciufulesti un pic?
Ancuta testul e chiar funny, numai ca trebuie sa stim sa il tratam ca atare :)
Babymomspor la mutare! a fost explicit ce am scris cu descarcatul pozelor?
Boo, unde mergeti la plimbare?

Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Sa auzim numai vesti bune despre ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada te-ai prins cu slingul? e super usor dupa instructiuni.
ai vazut ca avem la fel, nu?
e masura ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

fetelor sunt plina de draci...imi vine sa i omor pe vecinii de sus care asculta toataaaaaaaaaa ziua manele!!!!!!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nikolici, si eu am acelasi tip de specimen la etajul de deasupra, insa ei numai in weekend sunt acasa. Dar prindem toate noutatile in domeniu

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput