Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Cristineescu, nu m-am confruntat cu problema de care povestesti, dar si eu stiu ca se poate alapta fara probleme. Eventual sa aiba grija sa mai goleasca sanul inainte de supt daca e cumva prea tare.
Babymon, ce bine ca va mutati! Asteptam primul post din casa noua - aveti net acolo, daaaa?
Mama ce stire! Mi s-a frant inima. Nu stiam daca voi sa chiar doi ani acasa, insa... e oribil ce fac ei. Ma interesez unde pot sa pelc din tara asta de toata jena, m-am saturat sa platesc impozite aici si sa iau inapoi... 0/
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Iepurila, e cam greu sa te tii de fete, intr-adevar :). Mi se intampla uneori sa urmaresc 3 capitole in paralel - in taburi diferite, of coursee :) si asta pentru ca am vrut eusa citesc tot ce s-a scris. Acum se va scrie din ce in ce mai putin, ca na, e frumos afara.
Eu voiam sa ies cu Anda si iar am stat o ora sa inghita siropurile. . Dupa care, epuizata, s-a culcat. O las sa-si faca somnul. Poate maine... am mai mult noroc. Deocamdata ne aerisim si noi in casa (am deschis geamul in dormitor).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Hello DAU BUZNA CU O VESTE http://www.capital.ro/articol/concediul-maternal-va-fi-redus-cu-sase-luni-118139.html revin cand si daca ma mai lasa minunea. Nu am citit din urma asa ca ...atat am azi de spus pupici ************************************************************************************ Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Welcome, my son!!! |
un kkt! sper sa nu fie totusi adevarat, desi bugetul asta de stat de crizat si el rau de tot...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
alexa si mami spune:
ce vesti de tot rahatul, sper sa nu se aprobe
babymom, spor la mutat.
pe mine ma apuca depresia, cica joi vin astia sa ne monteze AC-ul. io cu ccc copiii plec de acasa, da' cind vin i-am zis sotului sa vreau sa gasesc casa luna
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Giuli Edi ma uimeste in fiecare zi , e un duuuulce Ai grija sa nu cada ca nu mai are mult si sare din patut
Ramo sar'na mult Noi dam acum cu spray Bioparox care e tot cu antibiotic. Azi a fost mai bine, fara febra dar tot nu poate sa pape. Sper de maine sa o mai lase durerea si sa manance si ea ca omul
Cosmy pup si eu Din pacate nu se mai gasesc Karvol , le-au scos de pe piata. Nu a stiut nimeni sa imi spuna motivul....Eu le foloseam cu succes la Tina cand era infundata in nasuc ....Dar e cam la fel si Aromatherapy asta. E bun si se simtea mirosul de mentol in toata camera . Multumim pentru sustinere
Iepurila nu da dependenta din cate stiu eu. Nu este ca bixtonimul si oricum nu ii pun direct in nasuc..e un aparat care imprastie mirosul de mentol in camera. Uite ca ma mai interesez. Dar oricum nu intentionez sa il folosesc mai mult de 3 zile. Cat e infundata rau. Pupic
Boo la papaya stiu ca trebuie sa fie galben cand e copt (stiu pt ca eu l-am cumparat verde ) dar la mango am avut noroc si mi-a dat din piata copt bine. NU stiu cum trebuie sa arate un mango copt , dar sotul a nimerit unul mai verde si fost yacky...
Oaaaaa ce veste minunata cu concediul maternal
Le: Boo tu vorbesti de coaja sau de pulpa cum trebuie sa arate ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
kllemi spune:
cu mai multe intrebari: in primul rand faza cu micsorarea concediului maternal, eu am vazut ca este doar un zvon si ca nu este nici un proiect pe tema asta, si acum intrebarile:
1 cum scapam de "cojitele de lapte" din cap am luat crema aceea de la mustela "stelaker" si am dat cu ea de ceva zile si parca mai rau se face....
2 cum se pastreaza borcanelele de la hipp tot ca cele de la nestle??? sincer nu cunosc limba aia de pe ele.....nu scrie deloc romaneste....ce scrie este doar ca se incalzeste la bain-marie...banuiesc ca dupa ce le scot de la frigider...nuuu????....
Si mai am vre-o doua dar acum am uitat......revin
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi 1 cum scapam de "cojitele de lapte" din cap am luat crema aceea de la mustela "stelaker" si am dat cu ea de ceva zile si parca mai rau se face.... 2 cum se pastreaza borcanelele de la hipp tot ca cele de la nestle??? sincer nu cunosc limba aia de pe ele.....nu scrie deloc romaneste....ce scrie este doar ca se incalzeste la bain-marie...banuiesc ca dupa ce le scot de la frigider...nuuu????.... Si mai am vre-o doua dar acum am uitat......revin fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Dupa ce am inceput cu Mustela stelaker lui David i-a cazut aproape de tot perisorul din fata.Era oricum perioada de 'naparlire' si tot perisorul lui era ceva de maxim 2 mm, dar oricum era cam chel in fata (unde au fost cojitele).Eu nu dau vina pe produs ci pe respectiva perioada, dar tati si-a facut multe mustrari de constiinta ca a chelit baiatul.
Apoi parul a crescut la loc mai frumos ca cel din spate care s-a schimbat si el pe parcurs...
Ideea era ca oricum ni s-a parut ca face mai mult rau decat bine la inceput dar apoi totul a fost bine.Noi am ramas si acum pe samponul de la Mustella.
La noi scrie pe borcanelele Hipp cat se pastreaza.Morcovul parca 2 zile si cele de morcov si mar am citit si 3 zile.Eu le tin la frigider cu capacul pus si fara sa fi bagat deloc lingurita care a intrat in contact cu saliva in ele.Asta e foarte important.
Sper sa nu te fi speriat cu 'chelitul' lui David - sunt sigura ca la noi a fost o coincidenta cu schimbarea perisorului
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Eu intentionam sa stau acasa doar un an din cei doi.Dar acum daca vor sa ne micsoreze la 18 luni doar ca sa ne intoarcem la serviciu atunci o sa stau toate 18 luni!Asa ca nu au facut nici o economie cel putin cu mine
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Klemi ianinte de deschidere nu e musai sa le pui in frigider , le poti tine la temperetura camerei. Dupa deschidere se mai tin in frigider pana a doua zi , doar daca nu a mancat direct din borcanel. Daca a intrat saliva din gurita puiului in piure nu il mai pastrezi.
Soata mea imi pregateste ciolan afumat cu cartofi taranesti la cuptor
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit