Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:
Babytza azi n-aveam in program sa gatesc!
Kllemi si eu am vazut la Anda coji cum descriai tu, au trecut aproape de tot fara sa ii fac ceva. Posibil sa reapara, vad totusi 2-3 de prasila dar nu ma deranjeaza. Eu o spal ci sapun sanosan, dupa ce mi-am luat rau cu un gel atilergenic de la Klorane si o spuma de baie de la Bubchen. Pana la urma cred ca parfumul lor (care e fffff strident) o deranjeaza si nu altceva. Oare la ce s-au gandit cand le-au facut?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
khristin spune:
Piersicutza, bine ai revenit si sa treaca vergeturile cat mai repede . La voi in Elvetia cat e concediu de maternitate de te-ai intors deja la serviciu? Pe micuta ta ai trimis-o la daycare sau ai vreo bunicuta la tine? A propos de stat acasa am vazut vestea postata de Eva si ma gandeam ca in comparatie cu alte tari statul roman acorda o perioada de timp generoasa pt. concediu de maternitate. In Canada CM este de un an, iar in US numai 6 saptamani .
Brigitte, iti scriu PM
Pt. cine intreba, roseola nu prea se face in RO...dar este ca o forma foarte usoara de pojar care debuteaza cu febra foarte scazuta, si cand aceasta inceteaza apare eruptia. Din fericire nu dureaza decat vreo doua zile. Noi slava domnului am scapat cu bine, si am bifat-o pe lista
Pupici tuturor si sanatate multa puilor bolnaviori
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
babymom75 spune:
Fetelor, iar intru pe fuga, doar asa sa-mi iau la revedere de la voi, ca din seara asta dormim la casuta noastra. Acolo deocamdata nu am net, ca... am uitat sa fac cererea de conectare la astia de la RCS, dar in cel mai scurt timp posibil promit sa remediez problema, ca altfel nu stiu ce ma fac fara sa vorbesc cu voi in fiecare zi. Imi va fi tare greu... pe bune.
va pup si cand mai trec pe la soacra va caut io.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
Khristin ai dreptate insa Ro nu se compara cu US sau Canada la conditii de daycare (cel putin la vartse atat de mici abia gasesti cateva sute de locuri intr-un oras mare...), si nici la remunerarea mamelor care se intorc la munca mai devreme. Nu vreau sa isc vreo polemica pe-aici, doamne fereste, pana la urma peste tot exista avantaje si dezavantaje.
Ce sa facem daca stam intr-un loc cu mai multe dezavantaje? O sa ne descurcam cum putem. In asemenea momente consola mea e: bine ca nu m-am nascut prin Africa sauvreun alt loc din lumea a treia. Hehe...
edit: babymom somn usor in noua casa!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
Boo, e destul de tricky sa-ti dai seama la mango cind e copt. Nu trebuie neaparat sa fie rosu, dar e mai bine cind e. Cel mai important e sa-l pipai, si sa nu fie prea tare. Sa fie cam cum e o para coapta, sau o piersica (dar nu din alea care sint deja terci). Desi eu maninc des mango, si acum ma mai pacalesc si iau cite unul care arata bine pe dinafara, dar inauntru e stricat.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
nikolici spune:
[quote]citat din mesajul lui kllemi
1 cum scapam de "cojitele de lapte" din cap am luat crema aceea de la mustela "stelaker" si am dat cu ea de ceva zile si parca mai rau se face....
[quote]
Noua doctoritza ne-a recomandat diprosalic unguent.Karina a avut toata fruntea cu coji ....3 sapt si nu mai stiam cu ce sa-i dau si nu indrazneam sa o sun pe doctoritza si cand a venit la noi si a vazut-o direct ne-a zis de diprosalic.I-am dat in seara aia si dimineatza erau pa, le luam cu tifonul f usor.
I-am dat si in caputz pt ca a facut si acolo coji
Acest unguent contine foarte multa vaselina si inmoaie imediat, incearca sa vezi.Si unei prietene i-am recomandat care are si ea bb si tot pt cojitze, a fost f incantata.NU ARE VREO CONTRA INDICATIE LA BEBEI!
Hope it helps
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si apropo de posibila lege cu 18 luni concediu pt. crestere copil...si mai scarba imi e de sistemul asta.
Ma rog cred ca se simt cu musca pe caciula ca au bagat 85% acum in criza.
babymom sa va fie cu noroc prima seara in casutza vostra.Eu inca visez la momentul asta in cazul nostru.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
khristin spune:
300, e vina mea ca nu m-am exprimat prea clar probabil... nici eu nu aveam intentia sa isc vreo polemica fara rost ...voiam sa spun ca una din chestiile bune ale Romaniei era ca oferea CM mult mai lung decat multe tari ale lumii, nicidecum invers.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici [quote]citat din mesajul lui kllemi 1 cum scapam de "cojitele de lapte" din cap am luat crema aceea de la mustela "stelaker" si am dat cu ea de ceva zile si parca mai rau se face.... [quote] Noua doctoritza ne-a recomandat diprosalic unguent.Karina a avut toata fruntea cu coji ....3 sapt si nu mai stiam cu ce sa-i dau si nu indrazneam sa o sun pe doctoritza si cand a venit la noi si a vazut-o direct ne-a zis de diprosalic.I-am dat in seara aia si dimineatza erau pa, le luam cu tifonul f usor. I-am dat si in caputz pt ca a facut si acolo coji Acest unguent contine foarte multa vaselina si inmoaie imediat, incearca sa vezi.Si unei prietene i-am recomandat care are si ea bb si tot pt cojitze, a fost f incantata.NU ARE VREO CONTRA INDICATIE LA BEBEI! Hope it helps Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
multumesc, o sa incerc si cu asta...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Boo spune:
babytza de exterior intrebam , in ideea in care sa nu-l tai daca nu e inca cop.
nausica mersi mult, il mai las atunci.