Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Piersicutza spune:
Na ca iar am avut timp sa intru ca s-a dus sotul cu Anna la plimbare.
Khristin aici concediu e doar de 14saptamani dupa care eu mi-am luat tot concediu pe anul trecut si anul acesta si pentru martie, aprilie, mai am vorbit sa-mi iau fara plata. Pana la urma m-au intrebat daca nu pot sa merg din cand in cand sa mai fac cate ceva mic, am fost o data si pe urma am zis ca merg 2 zile cate 4 ore, asta insemnand 20%. In timpul acesta isi ia sotul liber caci are multe ore suplimentare si sta cu Anna. M-am gandit ca e mai bine sa merg si sa nu-i refuz caci cu criza asta nu se stie niciodata. Partea nasoala este ca toti clientii au aflat ca eu lucrez si-mi dau de lucru toata ziua, fara sa realizeze ca eu sunt acolo program redus si asta ma streseaza f. mult ca eu nu prea stiu sa spun NU.
De cresa nu ma intreba caci suntem inscrisi pe vreo 10 liste de asteptare si asta inca de cand eram insarcinata. Sunt enorm de scumpe si tot nu sunt locuri. Totusi am avantajul ca pot lucra program redus, din iunie o sa merg 50% si asa o sa ma ocup si de Anna in restul timpului.
Anna are cojite pe cap, scuama de lapte parca se numeste, dar nu ma deranjeaza asa tare. Cojitele sunt galbene, ea e blonduta si impreuna arata de parca ar fi putin roscata
Babytza sa nu indraznesti sa ne spui ce delicios a fost ciolanul gatit de sotz...
Eva merci de PM, abia acum am vazut.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
kid2003 spune:
Las ca va mai vad eu daca dupa 18 luni va mai vine sa stati acasa ...eu una deja simt ca o iau razna si pana in sept. nu ma intorc, trebuie sa imi gasesc ceva de facut ca altfel e vai si-amar...
Babymom baga si tu un modem mobil de la Orange sau Vodafone si da-i incolo pe RCS, asa apari mai repede aici, pana ii astepti p-aia...noi ce ne facem? sa fie intr-un ceas bun mutarea!
Boo Baga si nasul in mango...el de la mama lui e verde cu rosu, deci sa nu te astepti sa se faca tot rosu ca n-ai sa vezi...eu il pipai, sa fie usor moale (dar nu foarte) si mai ales sa miroasa...daca nu miroase nu e inca gata, daca e tare nici atat...Ce sa ii faci, cu fructele astea tropicale e cam greu...mai ales ca sunt oarecum coapte artificial si invelite in nu'stiu ce si numai miros de fruct nu au...In fine, te prinzi tu ce si cum. La papaya nu ma bag, am mancat mai demult intr-o vacanta demult uitata dar nu am cumparat niciodata...ca nu m-a dat pe spate. La ananas mai stiu, trebuie sa smulgi frunzulitele din varf, daca ies usor e copt, daca si miroase prin coaja, la fel, e gata
Boo spune:
Kid bine ca mi-ai zis, ca eu stateam sa se faca rosu Si cu avocado mai stiu tot asa, ca trebuie sa fie moale ca sa fie copt. Dar de astea 2 nu stiam nimic. Sa vedem daca o sa-i placa lui Alex, ca daca nu, am scapat
mie tot nu mi-e clar ceva cu legea asta cu 85%. Daca eu mai fac un copil iau si pentru al doilea CIC tot 85% ? In ce conditii ? Daca il fac cand sunt in CIC1 si intru automat in 2 mi se da aceeasi indemnizatie? Sau trebuie sa ma intorc la servici ?
babytza spune:
Piersicutza nu o sa va spun decat ca l-am lasat pe sot sa se ocupe 100% si cand l-am pus pe masa si l-am incercat era nefacut L-am bagat acum inca o jumatate de ora si imi ploua in gura
Boo atunci am raspuns bine Ma gandeam ca poate vrei sa stii cum trebuie sa arate cand il tai ....
Babymom sa va dea DD sa fie intr-un ceas bun mutarea Si te asteptam aici cat de curand posibil
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
Salutare si multumim pentru aprecieri!
A doua seara cand Edi adoarme singur Offf de ce nu mi-o fi dat prin cap sa-l las singur nu stiu...m-am chinuit atata amar de vreme in fiecare seara
Boo si pe mine ma intereseaza raspunsurile la intrebarile tale!
Babytza pofta buna! Si noi (adica barbata-miu ca el e cu bucatareala) facem pilaf sarbesc cu muuulllttteee ciupercute.
Babymom sa fie intr-un ceas bun! Te asteptam repede repede!
Nikol am vrut sa-ti spun de cand ai postat filmuletul dar mereu am uitat. Ai o domnisorica pur si simplu delicioasa. Cum se stramba mititica la primul marutz din viata ei...
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Priviti si ascultati ce zice mama fetitei...
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi cu mai multe intrebari: in primul rand faza cu micsorarea concediului maternal, eu am vazut ca este doar un zvon si ca nu este nici un proiect pe tema asta, si acum intrebarile: 1 cum scapam de "cojitele de lapte" din cap am luat crema aceea de la mustela "stelaker" si am dat cu ea de ceva zile si parca mai rau se face.... fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
spalat bebe cu samponelul special de la mustela seara ..
dupa baita aplicata crema stelaker..
dimineata spalat capusorul din nou
seara se reia procesul din nou...
la noi a durat destul de mult...dar era in forma grava ...asa ca am perseverat pina am scapat..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
babytza spune:
Lumi cum sunt hunii ? Ati scapat de efectele vaccinului ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
nikolici spune:
good evenings chicas,
As avea si eu o intrebare adresata fetelor care au dat fier bebeilor.Vreo reactie ceva???Constipare poate?
Trebuie sa luam si noi, dar imi e teama ca gagica mea nu e reglata cu kaki si stiu ca fierul poate constipa.multuxz
giulianna
denisag dc nu scrii in maxim o saptamana, vin la Constantza sa mi vad ginerica.Este un avertisment!!!Da???
Imi e dor de voi!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
mai intai sa bage ceva miros din 85% aia, si dupa aia sa scurteze mama ei de perioada!!!
Ca din decembrie pana acum n-am vazut un leutz!
am citit si eu pe site acolo, am concluzionat ca nu e decat vorbarie, Sarbu spune ca n-au de gand... ma rog, om trai si om vedea.
Emigram in masa? Daca ne coalizam si ne ocupam de dosare in gasca o punem de-o Australie urjent!!! si cu sanse mari de reusita.
Dar sa stiti ca nici acolo nu luam CIC...
In alta ordine de idei, am fost prin parc o gramada azi... apoi la eco (totul bine si frumos prin "laptaria" mea, asa inchisa cum e ea...).
Am testat slingul. Intai aveam impresia ca e prea mic. Dupa ce am reusit sa bag si Oadu in el, am avut impresia ca e prea mare.
Dupa aia m-au apucat nervii ca spatisorul meu pe unde apasa frumusete de sling nu era asa estetic (sau de loc estetic, da' ma rog)... si pana sa ma deprim de tot, m-a apucat durerea de spate si am transferat copilul adormit in carucior.
Daca a adormit, inseamna ca lui i-a fost bine.
In rest, concluzia mea e ca e super fain pentru drumuri scurte si zbucuiumate in care trebuie sa tot pui/scoti copilul, e trendy si foarte aratos, dar 6 ore in parc cu Radu-n el nu voi reusi sa stau... bine, nici nu mi-am inchipuit asta...
Se pune usor, se scoate usor, ocupa putin loc si vara sunt mai mici sansele sa mori de cald infasurat in sling... vs wrap.... asa ca fiecare cu avantajele si dezavantajele lui.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri