Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amif spune:

buna seara !
sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra ... de fapt, pe noi - pe maria mea mica (nascuta in 26 septembrie 2008) si pe mine - numele eu este ami

o noapte buna tuturor !

p.s. marinush si nico, bine v-am gasit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si poftiti la ceaiuri si cafelute, ca de obicei!

Marinush, Nicoleta si Amif, bine ati intrat in club cu piticele si piticii vostri!
Amif, bate campii vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem si noi mesajele in timp real, altfel o sa pari neobservata, mai ales ca azi e o zi ploioasa, deci o sa cam fie inghesuiala pe forum
Babymom, o viata frumoasa in continuare in casa noua! Si internet cat mai rapid, ca o sa-ti simtim lipsa!

Noi suntem foarte constipati, adica la modul facut gros si chinuit si tot nediversificati decat cu cereale, am trecut la orez, porumb si tapioca, poate mai amelioram constipatia. La greutate am inceput sa ne lasam pe tanjala, in 15 zile numai 100gr ... si am ramas iar numai cu mami, buni s-a dus la ea acasa, e si rau, dar e si bine

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bine te-am gasit ami!

mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu. ca sa scapi de moderare scrie repede 10 mesaje. pupici

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Neata!

Ramo, raspund poate prea tarziu la intrebarea despre Sinupret.Da, se da chiar daca nu are febra, pt ca siropul fluidizeaza secretiile, si ajuta sa le elimine mai repede.Si la Sebi se aud mucisorii tot in gat, undeva, si la noi Sinupretul chiar ajuta.

Ada, si eu am granulom, sau aveam, pt ca acum nu l mai vad. Acum 2 luni, la control, dr nu mi-a zis nimic de cauterizare.Adica, a zis ca de obicei se rezolva de la sine, daca nu...vom intreveni.Pe mine, chiar ma jena destul de rau...dar acum...nu mai e.

Kllemi, noua pediatra ne-a zis ca inainte cu o ora, doua inainte de baie sa dam cu ulei de bebe in directia opusa cresterii firului de par (eu am folosit nivea) si apoi sa spalam bine.Sebi avea f multe cojite si erau si groase, dupa vreo 5 zile nu a mai avut nimic.

Babytza, sper ca e mai bine Valentina!

Anca, pt Carla si dam bataitza la dintishorul care o necajeste!Si Sebi m-a treziit azi nopate din ora in ora, supt 1 min,apoi, iar nanai.

Oana, mamica curajoasa si pe puiutzul bolnavior!

Nikolici, e o dulcica karinutza, ce mutrite face de la merisor

Fetelor Bitza mai intra pe forum?Parca nu am vazut nici o postare de a ei in ultima sapt.

LA MULTE LUNITE, LUCAS!

Si cu Dya ce s-a inamplat?A patit ceva de nu mai intra pe forum?Sper ca sunt bine, si ea si puiutzul!

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

neata de pe mobil fara t9.

nerantula ce aiurea ca se chinuie bb. sper sa va treaca repede. incearca pe cat posibil sa nu-l ajuti cu supozitoare ca organismul lui mic sa invete sa isi rezolve problema. anda mea face asa de rar ca de regula uit cand a fost ultima data. da, si e pastos. scuze pt detalii

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici si multumim de cafeluta

La multe lunite Lucas de Bitza !!!!

Noi suntem proaspat treziti si ne simtim mai bine toti. Valentina nu a mai facut deloc febra si o mai doare doar putin gatul.

Nerantula imi pare asa de rau ca se chinuie piticul sa faca kk, of sper sa se regleze si sa faca normal si fara dureri de burtica

Anca voi cum sunteti ? Va mai trecut mucioseala ?

Ramo voi cum sunteti azi ? Tot asa racite ?

Aly c multi pupici Ce mai face Sebi ?

amif bine ai venit Asa cum au zis fetele, baga repede niste 15 mesaje sa te vedem si noi in timp real ca sa nu ai impresia ca vorbesti singura

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Nerantula multumim de coffee...acum o savurez. Imi pare rau ca Gruia e constipat

Ami bine ai venit

Noi aseara am adormit cu planset si nu stiu de ce..il durea ceva..ca el nu plange niciodata..

asa ca am cateva intrebari:
1. cum faceti voi supica? adica ce mai puneti in ea? si ce pasati? cum are consistenta? crema? sau mai zeama?
2. cerealele. e o.k sa le dau seara? si ce consistenta au? crema ? sau mai fluide?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si o galeata de si de la noi, poate combate nitel vremea asta adormicioasa (by Tnuva )

Oadu s-a trezit la 5 si mi-a marait vreo ora pana m-am asezat langa el si s-a cuibarit cumva la pieptul meu... la 8 miraia iar, de foame de data asta

Vad ca e liniste pe-aici.
Ma duc sa vad ce face si Teo ca s-a trezit si el... Ma supara treaba asta cu caldura... Teo doarme numai dezvelit, n-am reusit aseara nici sa il bag in sac... si trebuie sa fac cald in camera... ceea ce costa... of!

Aly, multu pt raspuns. Asa o sa faca si al meu (o sa se resoarba)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte mai "normala" cu doar 4 treziri, luat in brate si adormit la loc. Dintele se incapataneaza sa stea la caldurica sub gingie . Poate azi avem noroc.

Multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebarea mea cu privire la culoarea galbuie a fetei .

Aly

Monica, ce mai face burtica?

Iar cu privire la articolul cu reducerea concediului maternal - sunt niste dobitoci daca aproba. Si s-ar putea sa o faca din cauza celor 85% care le cam cocoseaza bugetul. Nesimtitii! Eu oricum lucrez de acasa, asa ca imi satisfac si nevoia de a face si altceva pe langa Carla, dar nu m-as intoarce la birou inainte de 2 ani. No way.

Andy_galro, ce mai faceti? N-ai mai scris in ultimele zile.

puiutii bolnaviori.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata mamici!
Ce zi ploioasa...numai bine de stat pe forum
Eu am pus pitica la somnic, ca azi mi-a dat trezirea la 6,20 dupa nenumarate foieli. Noroc ca am luat-o cu mine in pat si jumatate de noapte am mangaiat-o pe spate de simt ca-mi cade mana
Ieri n-am apucat sa scriu nimic, dar v-am citit, ne-am plimbat vreo 3 ore si ceva si a fost foarte bine.
Cu mancarica stam asa si asa...fructele sunt foarte bune, deschide gurita pana la vina lingurita, insa la legume strambam din nas si de exemplu ieri n-a vrut decat vreo 5 lingurite. Ma gandeam sa renunt (din nou) o perioada la legume si sa-i dau branzica, iaurt, adica sa incercam sa inlocuim masa de la 5-6pm. Ce ziceti, e ok? Sau sa insist, fara sa o fortez insa?
Nerantula, imi pare rau ca micutul Gruia e constipat. Eu o singura data am avut aceasta problema cu Eva, insa mi s-a parut groazic... se chinuia saraca sa scoata ceva, plangea si nu reusea. Spera sa se rezolve insa cu cereale.
Amif, Marinush, Nicoleta, bine ati venit la bobocei!
De Claugeo, Pretty, Dididi mai stiti ceva? N-au mai intrat de ceva vreme pe forum.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput