Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
anca81 spune:
Lucas
Babytza, da, e mai bine. Ieri n-am aspirat-o deloc . Mai are ceva prin nasuc dar poate respira si fara ajutor asa ca am lasat-o in pace. Ma bucur ca Valentina e mai bine. Sa stii ca si eu m-am gandit sa iau Olynth Aromatherapy, eu sunt dependenta (unfortunately) de Olynth picaturi din cauza unei rinite alergice + deviatie de sept si ma gandesc ca poate ne-ar ajuta pe amandoua.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
Neata! pupici tututror!!!
anca multumesc ca ai intrebat de noi...suntem binisor....adica Andrei inca se lupta cu mucisorii iar eu cu raceala....am fost mai mult pe afara zilele astea ca a fost tare frumos...dar azi deja ploua...ma bucur ca nu mai are Carla mucisori..poate va trece in sfarsit raceala asta nesuferita
babytza ma bucur ca Tina este bine
nerantula la noi a mers foarte bine pentru constipatie mar sau para cu iaurt ....acum nu stiu daca tu poti da deja para sau iaurt dar e un remediu care functioneaza
andreuta un mare pt Eva
ada thanx for coffee
baby_boy, 300, aly_c
amif, marinush, nicoleta bine ati venit printre noi
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andreutac spune:
Mda, ce ziceam ca doarme Eva? A dormit fix 25 min
Noi avem max 3 ore somn/zi si vreo 8-9 noaptea. Voi cum stati la acest capitol?
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andy_galro spune:
Lucas de bitza
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Andreuta, nici Carla nu doarme mai mult de 30 de minute ziua. Uneori chiar 15 . Si cam la o ora de la somn incepe sa se frece la ochisori si e maraita, e clar ca nu se odihneste suficient. Si are si cearcane . Azi noapte de la 21.30 pana la 7.00. Acum si ea a adormit, sa vedem cat.
Andy
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
andreuta la noi sunt cam cam 2/2,5 ore de somn pe zi...cand sunt 3 e chiar cool...pe reprize desigur....dar noaptea sunt cam 11 ore de somnic(cu trezirile de rigoare desigur)
andreutac spune:
Andy_g, va am si noi si speram sa va treaca raceala cat mai curand. Ne-ai 'amenintat' cu niste poze ale lui Andrei. Deja Eva e nerabdatoare sa vada cat a mai crescut si ce nazbatii mai executa
300 spune:
Anca, felicitari pentru reusita!
Eu inca aspir. Ce-i drept sunt cantitati reduse (asa a fost mereu, ceea ce ma face sa cred ca eurespalul ala chiar isi face treaba). M-am hotarat sa fac tratamentul 5 zile cu eurespal si nurofen. E prea mult?. Azi ar fi a 4-a zis si inca nu i-am dat niciun sirop ca a dormit la loc.
Logica mea cu nurofenul a fost sa o scutesc de ceva dureri in gat; pe mine si pe sotul ne-a durut cumplit si fiind aceeasi boala m-am gandit ca si pea, desi nu am reusit sa ii vedem gatul inflamat. Oare cum or face doctorii astia? Spre rusinea mea n-am ajuns la medic; luni mi-a fost si mie rau, marti pur si simplu n-am ajuns - am avut senzatia ca fac slalom intre o ora de dat siropuri si urmatoarea. Acum deja ma gandesc ca mi-o iau ca au trecut atatea zile si nu m-am dus... asa ca-mi vine sa nu ma mai duc, mai ales ca cine stie cu ce alta gripa ma mai intorc. Doctorul casei scrie pe mine.
La fiecare etapa a trebuit sa gasesc subterfugii noi de administrat medicamente. Pe de o parte asta ma bucura, se pare ca am un copil inteligent . A propos de siropuri: dimineata si pranz, ieri, a primit eurespal combinat cu lapte (in lingurita - cateva picaturi de eurespal, cateva de lapte muls pana am terminat cele 2.5 ml care mi s-au parut litri. In masura in care unele medicamente nu se combina cu lapte: stiti ceva si despre eurespal??
Seara a inghitit tot la tom si jerry. Uite asa corupem copiii cu televizorul . Oricum spre sfarsitul mililitrilor alora nenorociti tom si jerry erau deja fumati, ma mir cum m-a lasat sa-i dau pe toti. Ma gandesc ca in dimineata asta sa trecem la filme de groaza. Cum deschide gura sa tipe cum jap! eurespal 0.15 ml in guritza...
vaaai ce cearsaf... iertare.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Neata si de la noi!
Luminita, unde esti cu pepsi-ul ala?
Raport:nu mai are febra, kaki incepe sa nu mai fie parca asa de fluid (dar numarul de scaune ramane la 5-6 pe zi) si o sa luam Biotics baby inca vreo saptamana.
Acum incepe sa tuseasca si are mucisori...alta distractie.Eu ma bucur macar ca nu mai face febra....
Mie mi-au intrat banii de CIC.Data intrarii in CIC:9 ianuarie.Data depunerii dosarului:30 ianuarie.Au intrat banii cat pentru perioada asta....adica ianuarie fractionat si februarie intreg (cel putin dupa socotelile mele).
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andreutac spune:
Da, cu somnicul intr-un fel cred ca e normal, ca odata cu inaintarea in varsta (ce aiurea suna expresia asta cand e vorba de bebelacii nostri) isi micsoreaza durata somnului din timpul zilei devenind mai activi, mai curiosi.
Cum e Carla? Ti se mai pare galbioara?