Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Lala, merci mult. Ma bucur ca la voi a functionat cu niplette.
Acum citesc si iar citesc despre inverted nipples si cica poti sa alaptezi normal. Hmmmm, sa fie oare doar o problema ca nu avem consiliere pentru alaptare in spitale? Nu as vrea sa renunte.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza! Iau eu cafea, multumesc, dau la schimb... iar am avut o noapte agitata, sua mai bine zic juma' d enoapte, de pe la 03.30 s-au trezit tot din juma' in juma' de ora.... cred ca e de la vaccine, au facut si febra ieri 38....

Anca, Kid, babytza, cosmy

Cosmy, bine ca Maya e mai bine. Imi pare rau, mititica de ea.... cum a baut ea acreala aia asa cuminte... offf.

Ramo, sanatate multa piticei! Nu poti inlocui Eurespalul asta cu altceva? E naspa rau la gust, nici ai mei nu-l vor... stodal face cam acelasi lucru si e mai bun la gust. Desi acum, cred ca e cam tarziu sa schimbi...

Oana, tin pumnii sa fie totul ok, bine ca au iesit analizele.

Kid, sanatate multa!

giuli, ce a bucur ca a adormit singurel Edi!! eu n-am mai reusit din seara aia, de fiecare data Edi al meu adoarme singur in bouncer, inainte sa apuc sa-l pun in pat... si cu Robi inca sunt pe picioare.... Dar macar nu mai trebe sa-l legan asa pe Edi, in bouncer adica, adoarme singur. offf.

cristineescu

Babytza, multa sanatate si tie si Tinei!

Ada, nu ma pricep, nush ce e un granulom, dar iti tin pumnii sa fie bine! Si la echo!

Babymom, bafta cu mutarea.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleta15

de ce la postarile mele, in partea de sus, scrie nemoderate?

pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar pe forum mai tarziu cu cateva ore. scrie repede cateva mesaje sa apari in timp real.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, asa, tu esti de-a mea.Bun Pepsi ala

Mami de Alexa si Cipri, vad ca ai tras chiulul de forum dar acum recuperezi la greu

Vad ca vorbiti de Pap...eu l-am facut si trebuie sa iau rezultatul azi dar nu stiu daca mai am nervi cu toate astea cu David.Desi nu am avut pana acum deloc problema, il faceam regulat, acum nu mai am dispozitie necesara sa vad alt rezultat

Babytza, exact asta a fost diagnosticul si la noi (angina virala acuta).Vad ca e tare inselatoare....el dupa ce nu am mai dat tratament de ieri de la 7 seara nu a trecut de 37.5.Sper sa fie bine si Valentina si sa treaca o data si bine!

Babymom, succes cu mutarea....asta e de majorete!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, bafta cu mutarea

Oana, puiului mic.

Am reusit sa o adorm si eu pe Carla, e groaznic de agitata. Nici n-a prea mancat, saracuta. Oare de ce trebuie sa se chinuie atat puii astia mici . E ciudat ca la celalalt dinte n-a fost chiar atat de rau, s-a suprapus cu raceala si nici n-am stiut cand a iesit.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mda... am citi si eu testul acela de evauare si parerea mea e ca e o prostioara; de exemplu la capitolul autoservire, bebelusii alimentati natural nici nu sunt inclusi, deci iti iese un scor 0.

Ada, acum am vazut - granulomul e o reactie de corp strain a organismului tau impotriva firelor de sutura cu care s-a facut epiziorafia. E o chestie banala, nu trebuie sa-ti fie teama. Nitrat de Ag noi avem la spital... dar, cum sa-l fac sa ajunga la tine?... Incearca eventual, daca ai vreo cunostinta care lucreaza pe sectie de nou-nascuti sau in maternitate, poate iti poate aduce. La farmacii slabe sanse sa gasesti.

LE: s-a trezit puiu' mic. Va pup!
GATA! INCEPE OPERATIUNEA "MUTAREA" 3... 2... 1... 0!!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Babymom spor cu mutarea

Oana asta e buba cu virusul asta , ca fac febra mare pana la 4 zile inclusiv si e posibil sa lungesti tratamentul cu antibiotic sa scapi de ea...imi pare rau ca sivoi va chinuiti cu asta Imi dau seama cat de greu iti este. Eu ma uit la Tina care e mare si suporta tare greu durerea din gat Muuulta sanatate

Anca imi pare rau ca inca mai este maraita Carla . Poate e dintisorul...sa iasa repede sa nu o mai chinuie

Lumi au facut febra amandoi ??? Of , mami , noi macar am scapat cu David de reactii la vaccin , ca daca mai face si el febra sau raceste.... Pup hunii sa le treaca repede

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

GO Babymom GO Babymom GO GO GO !!

Anca, Oana, Roxana va tin pumnii sa vi se faca puiutii repede bine !! uffff ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lala multumesc, am transmis mai departe.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Lumi au facut febra amandoi ??? Of , mami , noi macar am scapat cu David de reactii la vaccin , ca daca mai face si el febra sau raceste.... Pup hunii sa le treaca repede

dap, din pacate amandoi..... si sunt, noaptea, ff agitati. si papa mult. asa ca ma gandesc sa combin reactiile de vaccin cu puseul de 6 luni. de 2 nopti nu dorm mai deloc, nici eu, nici ei. dar macar e vreme buna si vine mama pe la mine si ies cu ei, altfel....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput