Nu Skin Galvanic Spa - a folosit cineva?

Nu Skin Galvanic Spa - a folosit cineva? | Autor: michelle7

Link direct la acest mesaj

salut, am aflat de curand de Nuskin Galvanic Spa. E destul de po****r in toata lumea dar nu reusesc sa gasesc foarte multe pareri ale consumatorilor.
Parerea generala e ca aparatul da rezultate dar nu inteleg exact ce fel de rezultate- dispar ridurile complet?. Ca efect negativ am citit cum ca ar cauza vase sparte ( spider veins ) . Voi ati folosit? sunteti multumite?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Nu stiu la ce te referi. Ceea ce stiu este ca am folosit la un moment dat o terapie galvanica pentru fata, dar nu am vazut rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Eu am auzit despre el.
Nu e neaparat pentru riduri...

Adica practic undele galvanice ajuta la penetrarea in profunzime a cremelor. Adica : vrei efect anti-rid, pui crema pt asta. Vrei efect de albire, pui crema de albire.
Bine, nu te astepta la rezultate miraculoase dar pt un aparat pentru acasa, folosit cu consecventa, merge

Cam asta citeam si eu acum, la noi e in voga o noua inventie, Dermoporatia, care insa e tratament medical si care e foarte eficient, are acelasi efect ca si cum ai face nu stiu cate injectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina72 spune:

Avertisment!!!

daca doriti sa aflati mai multe despre Nu skin, avon, amway, si alte MLM-uri care sunt firme in sistem piramidal, similare cu CARITAS, DELFINII... accesati site-ul www.mlm-thetruth.com

aparatul galvanic si cremele au un pret ce intrece bunul simt ... nu cred ca este indicat sa fie folosit de orice persoana neinstruita, iar ca reactii adverse -am gasit pe diverse forumuri din america urmatoarele informatii - dilata vasele de sange si ataca nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am si intr-adevar rolul lui este sa ajute ca anumite creme sa intre mai in profunzime.Din cate am discutat cu cosmeticiana mea am inteles ca este important sa folosesti uleiurile genul capsulelor cu colagen sau cele care le primesti cu aparatul. Tot cosmeticiana mi-a spus sa nu-l folosesc mai decat odata pe saptamana.
In rest ce sa zic, nu simti nimic, efectiv il plimbi pe fata si uleiul din capsula iti intra total in piele. Eu merg la fiecare doua saptamani la cosmetica si ma masez de-mi sar fulgii, folosesc acest aparat si pot sa spun ca arat bine DAR doar botoxul ma scapa de riduri:-). Nu am acuma resurse dar de ziua mea imi fac o tura. Intr-adevar faptul ca ma intretin ma ajuta sa nu am mai multe riduri insa recunosc ca mi-ar placea sa-mi dispara vreo 80% din ele.

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Aparatul trebuie folosit tot cu creme speciale - Nu Skin - mai exact cremele AGE Lock.
Aparatul este patentat, la fel si aceste creme.Am participat la cateva prezentari ale firmei Nu Skin, in cadrul carora erau si demonstratii pe jumatate de fata facute cu acest aparat (si bineinteles cu cremele respective) - diferentele se vad dupa 15 minute de tratament.

Am si eu un aparat acasa, dar din pacate nu pot sa-l folosesc inca. Sunt insarcinata si nu este indicata folosirea lui in sarcina ( de fapt, nici un tratament cosmetic nu e prea indicat in sarcina). Dar, abia astept sa nasc in ianuarie, pentru ca dupa aceea voi avea nevoie cu adevarat de el, nu pentru riduri ci pentru tonifierea pielii de pe abdomen, a celulitei. Are efect si in cazul vergeturilor - dar bineinteles doar de ameliorare.

Cred ca cel mai bine ar fi, Michelle, daca te interseaza acest aparat, sa vezi cum functioneaza, live.

tzontzo manager 32
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Am si eu acest aparat si e de efect. Curentul folosit e de foarte mica intensitate si se ajusteaza in functie de tipul de piele, nu te curenteaza:) si se foloseste doar cu gelurile speciale.
Tina, ce ai cu mlm-ul? Acesti curenti galvanici se folosesc la orice salon de cosmetica, nu e vb doar de nuskin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina72 spune:

Ce am cu mlm-ul! Ma deranjeaza ca ascund adevarul, au o forma agresiva de a vinde afacerea si nu spun cat de periculoase si scumpe sunt produsele. Cosmeticienele te avertiseaza referitor la riscurile care apar in urma folosirii aparatelor galvanice sau a unor produse ... sunt atestate de ministerul sanatatii? Nu cred... dar asta este parerea mea... fiecare face ce vrea...
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am fost la o prezentare, si sunt incantata.
Nu au nici o forma agresiva de a vinde afacerea, iar afirmata conform careia MLM = sistem piramidal este cel putin deplasata..


Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelei10 spune:

Buna.
Eu folosesc acest aparat de 6 luni.Este foarte bun.Imi puteti trimite mesaj privat in legatura cu acest subiect si va ajut cu placere.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielmatei spune:

Buna, aici gasesti niste rezultate obtinute cu aceasta aparatura portabila: Galvanic SPA II

http://www.scribd.com/doc/50088978/NU-SKIN-Before-After-AgeLOC-Galvanic-Spa-II-e-health-nsedreams-com

facebook: http://www.facebook.com/healthbeautyspa
website: http://www.e-health.spabeautyathome.com

O zi frumoasa

Mergi la inceput