Nu Skin Galvanic Spa - a folosit cineva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena-Baron spune:

Buna,

eu folosesc Galvanic Spa de 4 luni. Nu am decat 27 de ani, dar in folosesc pentru intretinere 1 data pe saptamana impreuna cu gelurile Age Loc (nu functioneaza cu altceva). Pe langa faptul ca mi-au disparut ridurile de expresie, tenul meu este mai curat, mai luminos si au inceput sa-mi dispara cosurile (face minuni si in tratarea acneei pentru ca unul din geluri iti curata pielea in profunzime).

Asa cum s-a mai spus, intensitatea curentului este foarte mica si se seteaza automat in functie de tipul tau de piele. Aparatul este patentat asa ca ai o garantie ca nu iti face rau, am verificat si testele lui.

Curentul galvanic este folosit in tratamentele cosmetice si anti-aging de mai bine de 50 de ani. Sophia Loren este una dintre femeile care foloseste terapia galvanica de foarte multa vreme.

Pretul nu mi se pare mare, avand in vedere ca o 1 sedinta de terapie galvanica la un spa costa 200-300 de lei, iar sa ai aparatul la tine acasa te costa cam 900 de lei, iar un tratament pe saptamana (gelurile) costa 35 de lei.

Daca aveti intrebari puteti sa-mi lasati un mesaj fie el si privat. Va ajut cu drag! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

de ce nu merge decit cu gelurile respective ?
eu as vrea sa-l cumpar , dar sa -l folosesc cu uleiurile mele organice, nu cu creme care nu stiu ce chimicale contin
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu merg decat cu gelurile respective pentru ca interesul lor nu e neaparat cat sa-ti vanda aparatul cat sa fi client permanent, sa cumperi cat poti de la ei.
Cumnatul meu a fost invitat in afacerea asta,l-au ametit cu aparatul asta si trebuia sa dea 4000 euro si asa mai departe, sincera sa fiu nu mai tin minte toate detaliile. Ideea este ca ne-a dat o lista cu preturile produselor lor si erau prohibitiv de scumpe.
Pe langa asta, dupa ce s-a decis sa nu mai intre in afacere a fost pur si simplu hartuit de cei de la Nu Skin.Cum este om dint-o bucata le-a spus-o de la obraz ca ca raspunsul lui e NU si intr-un final a scapat de ei dar a pierdut prietenul care intrase deja in sistem.
Nu neg ca ceva beneficii o aduce aparatul ala dar sunt convinsa ca nu face minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinet.c spune:

Buna fetelor,

Vreau sa ma refer intai la problema ridicata cu Ministerul Sanatatii. Nu trebuie sa te duci pe MLM-uri fiindca acelea se refera la afacere; daca ne intereseaza doar tehnologia AGELOC, atunci ne ducem pe site-urile care o descriu; daca ne intereseaza instrumentul Galvanic Spa, facem la fel si ce putem citi: e patentat, e premiat in America, vorbesc de el multe reviste internationale si vorbesc de bine, e scump, dar il ai o viata daca iti place sa ai grija de pielea ta in propriul tau spatiu! E nou pe piata din Romania si, de aceea, nu e bine primit sau vazut ca orice lucru abia aparut. Eu il folosesc de 2 luni si sunt foarte incantata. Am 40 de ani si ma bucur ca pot sa nu mai pierd vremea cu programari la cosmetica si sa stau acasa sa ma alint cum vreau! Oricine stie de acest aparat si de cremele Nuskin va va spune sa il folositi de 2-3 ori saptamanal. Eu va spun ca e in functie de varsta, si de calitatea pielii si nu sunt cosmetician, ci doar o femeie careia ii place sa aiba grija, din cand in cand, de ea. Prin urmare, in prima luna l-am folosit de 2 ori pe saptamana fiindca atat imi permitea timpul. Acum ma intretin doar 1/sapt. si tot multumita sunt.Concluzia: reduci sau intensifici activitatea cosmetica in functie de ce vezi in oglinda.
Acum ma voi referi la MLM: ca sa ai acest aparat sau orice alt produs Nuskin nu trebuie sa faci network marketing, doar trebuie sa cauti distribuitorul ca sa iti procure produsul dorit. Atat si nimic mai mult. E la fel ci hypermarket-urile care sunt furnizorii nostri: nu ne place Cora, ne ducem la Auchan sau Real sau Carrefour.
In ceea ce priveste agresivitatea, cred ca e partial adevarat: comerciantii, mlm sau clasici, sunt intr-o continua competitie si intr-o permanenta "lupta" de castigare a pietii, asa ca, mlm-urile se concureaza intre ele, dar si cu comerciantii clasici: boutiques, tarabe, super si hypermarket-uri. Probabil ca de aici si agresivitatea resimtita de clienti. Eu, una, sunt foarte deranjata, de exemplu, de agresivitatea reclamelor TV. E cam la fel. Daca nu ne place ceva, trecem mai departe; daca ne deranjeaza cineva, putem sa ii spunem ca ne deranjeaza, etc. E pacat, ca agresivitatea "strica" cumva, indirect, calitatea si produsul se pierde sau se indeparteaza de potentialii clienti. Cam atat fetelor, va doresc o zi buna!
irinet.c@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria5 spune:

Buna,

Imi poti da te rog si mie un contact de unde pot cumpara un aparat galvanic la acest pret.

Multumesc,

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cat costa acest aparat? De unde se poate cumpara? Numai de la distribuitori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Ati fost avertizati inca de la inceput sa stati deoparte de TOATE "afacerile" de timp MLM .

O colega a indicat chiar si un site www.mlm-thetruth.com" target="_blank">http://www.mlm-thetruth.com, de unde putem afla adevarul despre aceste scheme piramidale.

Iata doar un scurt citat despre aceasta "oportunitate de afacere", cum numesc MLM-istii inselatoria:

Citat:
The primary deception is the presentation of MLM as a "business" or "income opportunity." In most cases, MLM is no more a business than betting on the roulette wheel in Las Vegas is a business. In fact, the odds for many games of chance are much greater than the odds of succeeding at MLM. (See “MLM’s Shocking Statistics.”) And you don't risk jeopardizing your "social capital." After all, your relationships are some of your most valuable possessions – worth too much to exploit for personal gain.

Rog colegele mai instruite sa traduca acest paragraf, spre binele comunitatii.

Deja s-au infiintat la acest topic cativa vulturi, in cautarea prazii, gata sa va "ajute" cu informatii suplimentare...

Daca faceti imprudenta sa-i contactati, o sa inceapa cu textul:
Citat:
Nu aveti 1 ora libera intr-o dupa-amiaza, sau sambata, sa veniti la o prezentare? Va stept cu drag!


Am avut 'ocazia' sa vad "pe viu" aceste prezentari, am prieteni care s-au nenorocit cu NUSkin. Au renuntat la slujbe banoase, la pozitii de management in firme serioase, alergand dupa himerele MLM. Acum isi trimit CV-uri pe la agentiile de recrutari, in speranta ca vor gasi ceva de lucru...

Feriti-va de MLM, chiar daca trebuie sa fiti agresivi cu acolitii lor. Asa cum ei va piseaza cu o agresivitate si o insistenta maladiva, tot asa trebuie sa fie refuzati!

Iar daca un prieten a cazut in capcana lor, cand va v-a invita sa participati la o intalnire, spuneti-i ca preferati sa-i dati cadou 100 EUR si sa ramaneti prieteni, decat sa stricati o relatie datorita unei inselatorii.

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielmatei spune:

Pentru toti scepticii care se si documenteaza : Wall Street Journal afirma despre MLM - peste 75 de milioane de barbati si femei in peste 150 de tari actioneaza cu succes.

http://www.antena3.ro/economic/biz-news/the-wall-street-journal-network-marketing-ul-solutia-unei-piete-a-locurilor-de-munca-in-scadere-133967.html

http://www.scribd.com/doc/59307044/Wall-Street-Journal-Direct-Selling-News-2011-The-Ultimate-Social-Business-Model

legat strict de NU SKIN : a creat peste 750 de milionari in $. La fiecare 5 zile un nou membru este in cercul de 1 milion de $.
acetea sunt FAPTE : http://www.youtube.com/watch?v=4fDrOnHYH7g

Este EVIDENT ca nu toti reusesc, sunt foarte putini profesionisti, ca in orice job, afacere, sunt si multi amatori.

Daca ne uitam doar la afaceri clasice, conform Registrului Comertului, 90% din firme dau FALIMENT in primii 5 ani. - Deci cum e?

Intodeauna ai de ales! Fiecare decide pentru viata lui.


o prezentare video a aparatului este aici : http://www.youtube.com/watch?v=zLTWnnn_GnU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

@DanielMatei,

In cazul MLM stii cati "colaboratori" dau faliment?
99.98%
Tu intelgi ca numai cei din varful piramidei castiga?!
De aia-i spune joc piramial!

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielmatei spune:

Daca vrei sa inveti tenis, intreaba pe un expert in tenis, nu unul care de abia tine racheta in mana.
Daca vrei sa fii doctor, intreaba un doctor specialist, nu un student care a picat la Medicina
Daca vrei sa faci bani, intreaba pe omul care a facut bani, nu unul care cauta scuze.
Daca vrei sa ai succes, intreaba omul care are succes, nu un amarat care pierde jumatate din zi cu bere si TV.

Ca in orice afacere, nu toata lumea reuuseste, trebuie sa intelegi lucrul asta.
Acum depinde doar de tine, pe cine intrebi! Fiecare om iti va da un raspuns:

Omul care face bani iti arata CUM sa faci bani din MLM,
Omul care nu face bani, iti poate spune orice, numai cum sa faci bani NU.

Tu ce vrei?

Mergi la inceput