Nou stil de viata (265)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
O poza cu tortul?

s-au dus vremurile de alta data, ....n-am apucat sa fac poze prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare.
Am citit din urma, va multumesc inca o data pentru urarile transmise sotului. Cum spuneam, n-am facut poze prea multe, n-am ce va arata, :).
Next time.
Delia, sanatate, ai grija de tine, .

Anda, o zi excelenta iti doresc!

Am gasit putin timp si mi-am "aranjat" in album creatiile culinare. Ce harnicuta eram, ptiu, ptiu....m-o fi deochiat careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua !Carina,merci pt. informatii. Eu cartofi prajiti nu mananc, dar cei congelati pt. cuptor ii folosesc mai des. O sa incerc si reteta propusa de tine.Mephala,foarte apetisante creatiile culinare te rog sa imi dai si mie reteta de ,,cornuri bune-bune,,(cand ai timp). Eu sunt cu rusii pe cap si am si o migrena La noi e cald si frumos, era cat pe ce sa adorm in curte in balansoar.Crys, multa sanatate la copilas !Va pe toate si va doresc o zi placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor.

Delidana sanatate multa si sa stii ca eu insist pe vit. C c-ar face minuni luata in doze shoc (un pic mai mari decat normal)

Anda multumes de urare si sper ca si tu sa ai parte de-o saptamana plina dar fara dureri. Mai ai vreo programare la denstist saptamana asta??

Gabi e greu asa dar poate ca Anda are dreptate si-ar trebui sa vorbesti cu ai tai cand e vorba de alimentatia Marei, cu toata ca e greu. Bunicii intotdeauna isi rasfata nepotii...

Gusta drum bun si distractie maxima. Sper sa te bucuri din plin de aceste sarbatori si sa te intorci "fresh" din vacanta.

Tzuni sa stii ca inca mai calc banda dar in weekenduri o cam, sar. De fapt weekendul asta m-am tinut de altele, cumparaturi, vopseli si alte cele. Va pe-amamdoua si-o saptamana frumoasa va doresc.

Hopes fi vesela. Ai slabit frumos in ultima perioada si inca ai slujba.

Azi dimineatza cand s-a trezit Bella mea m-a intrebat:
I: Mami ce faci? Unde pleci?
R: Merg jos sa-mi beau cafeaua si apoi la servici.
I: Vreau si eu cu tine la servici. Ma iei?
R: Te iau dat intai trebuie sa faci PP la olitza.
Se intoarce ea la olitza ei si cand eram gata sa ies pe usa ca sa nu creada copilul c-o pacalesc ii spun:
Bella mami pleaca la servici sa vorbeasca cu seful sa vad daca ma lasa sa te-aduc si pe tine.
B: Bina mami si dupa te intorci ca sa ma iei?
R: Da, daca imi da voie seful.
B: Daca nu-ti da voie seful sa ma iei si pe mine, nu te mai du nici tu.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Stiti emisiunea de la pro tv "Frumusete pe muchie de cutit?" varianta romaneasca a productiei americane "Extreme makeover?" Aia in care se fac operatii estetice pt a schimba fizicul unor persoane dezavantajate de mama natura? Ei bine, omuletzul cu care ies eu la film produce varianta romaneasca. Sa ma bag o o slefuire totala?

Tzuni, ce m-as baga eu! Am atetea de slefuit. Da' mi-e prea rusine. Din ce stiu eu tu n-ai nevoie nici pe departe de asa ceva.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?
Anda multam frumos, da avem si noi acuma, e cald din ala de poti umbla in sandale, daca acu o saptamana eram inca cu fular si cizme, ei bine acum suntem la maneca si pantaloni scurti...

eu sunt racita, da racita cum nu am fost in viata mea, cu dureri gat, muci de am deja bube in jurul nasului de atata suflat si ma ustura de nu mai pot !
Crys sanatate lui scumpul de Dany!
Delia si tie multa sanatate!
Carmen vai ce de bunatati am vazut acolo...!

Fetelor daca m-ati fi vazut azi dimineata cum ma chinuiam sa imi parchez masina ati fi ras si cu de mine, m-am chinuit 10 min sa parchez pana am parcat-o calumea, cand am coborat radeam si eu cat sunt de tolomaca...m-am consolat cu gandul ca nimeni nu se naste invatat si doar reusisem pana la urma!

Marilena drum bun si Pasti fericit impreuna cu familia ta! si sa va intoarceti sanatosi inapoi cu forte proaspete!

pupici la toate si o seara placuta!

Zuzi voi aveti zapada??? dulcica Bella ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Carmen, sa iti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de multe primaveri de acum incolo .

Delia, sanatate . Baga vitamine la greu.

Zuzi, . Un pupic pentru Bella ta.

Anda, mersi. Imi place mult ultimul post de pe blog, am sa incerc sa fac blatul dar fara faina, sa vad ce iese .

Gusta .

Tzuni, ce faci? Iti scriu un PM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Claudia, nu-ti face griji. Barbate-meu ma pune cateodata sa ma dau jos ca zice ca nu isi da seama unde se termina masina . Asa ca stai linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara.

Io...muncesc. Maine dimi mergem la dr sa scoatem firele de la buza.

Zuzilici, dragutza Bella ta!

Puskin, astept...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Apar si eu la ceas de seara, mai am inca de lucru, dar cred ca cedez si ma bag in pat.

Cum maine nu cred ca pot intra, am intrat sa-i spun Andei ca ma gandesc la ea, si sper ca totul sa fie bine!

Carmen, La multi ani sotului!

Delia si Claudia, sanatate multa!

Fug in baie si in pat, ca mi se inchid ochii.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput