Nou stil de viata (265)
Raspunsuri - Pagina 16
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Eu incep saptamina cu o raceala in toata splendoarea ei; de la sala mi se trage si de la curentul de acolo, ca deschid aia geamurile, eu le inchid si ei le deschid iar in urma mea. Presimt ca mult n-o sa mai rezist pe acolo.
Va las ceaiuri, cafele, sucuri si ce mai doriti.
Sa aveti o saptamina usoara!
P.S. Roxa, daca nu ai voie dulciuri de ce cumperi sa ai in casa? Ia doar pentru cel mic atunci cind iesiti afara la plimbare si gata.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata!
Delidana, multumim de tratatie. Iau o cafea decofeinizata!
Mihaser, eu glumeam. Dar dincolo de asta eu nu sunt de acord ca nemultumirea vine din raportarea la cei din jurul nostru. Spunea chiar si Mark Twain ca "Un om nu se poate simti bine daca nu-i in armonie cu sine". In cazul meu asta se aplica.
Puskin poate te ajuta niste vitamine!
Mephala, la multi ani sotului. O poza cu tortul?
Zuziliceo, mai alergi pe banda?
Gabrielama esti mai bine? Ti-ai revenit din oboseala?
Gusta pe unde umbli?
O zi frumoasa.
Revin
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
gusta spune:
Neatza.
Tzuni sunt aici si sunt deacord cu ce ai zis.Chiar de dimineata mi-am admirat revarsarile in oglinda si am zis ca nu e normal asa si ar fi bine sa revin pe calea cea buna.
Cuscra sanatate multa la ginerica.
Delia rau cu raceala.Eu daca stau un pic in curent numai sunt buna de nimic.
Gabriela gata odihna.
Hopes spune ca esti bine.
Miha si tu spui un adevar ,dar eu nu am facut din slabit un tel ci vreau sa fie un mod nou de viata.
Ruxi cum esti.
Carmen vreau poza cu tortul.
EU voi lua o pauza tinand cont ca plec in ro,nu am sa ma arunc in mancare dar vreau sa simt sarbatorile de paste tinand cont ca de 5 ani nu am mai facut sarbatorile cu parinti si ei ma asteapta si sunt emotionati si inca nu cred ca venim.Cand ma intorc o sa am forte noi deja multe lucruri am inceput sa le asez in viata mea si sa vad prioritatile si nu vorbesc ca sa am ceva de zis.Vik adevar ai grait cand ai zis ca e depresie si am discutat cu olandezu si e mai bine ,sper sa reusesc sa schimb ceva in stilul meu de viata si stiu ca pot dar mai trebuiesc impinsa de la spate.
Pup toate fetele va doresc o saptamana cat mai buna,pana sambata mai intru si dupa sa vad daca reusesc sa dau o veste din ro.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Tzuni, multumesc de intrebare, sunt binisor, mi-am revenit cat de cat din oboseala dar o sa am o luna tare aglomerata. Si daca nu dorm deloc de acum si pana la sfarsitul lunii si tot nu cred ca reusesc sa fac tot ceea ce ar trebui facut.
Ce face buzita iubitei Meri?
Carmen, La Multi Ani, cu intarziere, sotului tau! Sa fie sanatos si langa voi in fiecare zi!
La Multi Ani si lui Made, sa fii sanatoasa, linistita si atat de slaba cat vrei tu!
Vik, ti-am vazut pozele, arati super si puii mici sunt superbi-superbi-superbi! Si ai dreptate cu Meri, sper sa o cunosti, este un copil super special si care a inflorit de cand e cu Tzuni incredibil de frumos.
Noi am stat tot weekendul pe afara, am fost la piscina, in parc, am facut pic-nic, am fost si la o petrecere de copii. Mara mea, dupa o saptamana de stat la ai mei, iar s-a ingrasat putin iar eu iar sunt disperata....
Delia, sanatate!
Criss si tie sanatate pentru Dany! Cum se mai simte acum?
Va pup pe toate si ma duc sa ma arunc in marea de treaba.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
Gusta te pup, sunt aici si sunt bine. Nu am o dispozitie excelenta, dar sunt ok.
Iti doresc vacanta linistita, cu muuulta buna dispozitie sa razi mult si sa te simti bine. Si daca pui 1-2 kg o sa vii cu forte noi si o sa dai jos dublu. Ai mai facut-o. Asa ca acum bucura-te de vacanta.
Va doresc o saptamana minunata la toate
puskin spune:
Neata doamnelor,
Eu m-am trezit binisor astazi, asta daca trec cu vederea o durere usoara provocata de venirea rusilor.
Si eu ca si Gabi am o groaza de treaba, mai ca ma apuca depresia doar cand ma gandesc.
Va pup pe toate!
Ruxandra
carina spune:
Salutare
Carmen: la multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti cat de mult puteti voi
Roxa: sunt de acord cu Zuzi. Te dezechilibrezi singura cu tot felul de restrictii.
Gabi: nu poti discuta meniul Marei cu parintii tai?
Delia: imi pare rau ca esti racita. Spor la ce ai de facut saptamana asta.
Ruxi: o zi buna sa ai.
Made: unde esti?
Criss: cum e Dany?
Zuzi: sa ai o saptamana minunata asa ca tine.
Miha: si eu zic asa ca si Tzuni, daca nu te simti bine tu cu tine, nu-i a buna si tre sa faci ceva.
Marilena: cand plecati?
Tumpi: ce faci? Ai gatit ceva?
Claudia: a iesit soarele si la voi sau sa iti trimit vreo 2 raze de la mine?
Meniul de azi:
tapioca cu lapte si banana
somon la gratar cu ratatouille de legume
4 biscuitei cu ciocolata
salata greceasca
Va pup si revin
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni eu nu sunt de acord ca nemultumirea vine din raportarea la cei din jurul nostru. |
...nemultumirea vine si din raportarea la cei din jurul nostru.
cred ca e mai corect astfel spus.