Nou stil de viata (265)
Raspunsuri - Pagina 18
vikinga spune:
Mephala la multi ani sotzului!Gusta sa ai o vacanta frumoasa alaturi de familie! Si eu am cazut in depresie la vreun an doi dupa ce s-a nascut Aldo, am mai zis-o deoadata trezita maritata, cu copil si tot ce decurge din asta:) mi-am zis ca nu-i de mine asa o schimbare de viata. La mine s-a manifestat altfel dar tot dracul ala a fost, stres intre mine si soatza, eram in prag de divort, dar chiar la mm si uite ca ne treziram, am vorbit mult, ne-am redescoperit si ne-am asezat ca si cuplu si familie. Nu as schimba nimic din viata mea, nah bun doar vreo 3-4 kg:)) Lool.Tzuni intersant tipul, emisiunea nu am reusit sa o vad pina acum, e si in reluare duminica? Chiar nu ai un SWIFT cod?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Gabrielama spune:
Si eu muncesc si ma doare capul.
Gusta, vacanta frumoasa, drum bun si sa ajungeti cu bine!
Anda, cu mama vorbesc in fiecare zi despre meniul Marei; voresc obsesiv as putea spune.... Insa cand nu sunt si eu in zona, lumea este mult mai relaxata. 
Ai trecut hopul despre care spuneai sau este maine?
Zuzi, pupam Bella scumpa.
Este deja 7 aprilie... acum 5 ani, pe la ora asta mi s-a rupt apa...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
dordia2000 spune:
Hallo la ceas de noapte...nu am somn..deci bantui pe aici!
Am scapat azi mai repede de la servici...si am venit acasica unde am facut o musaca buuuuna de pui cu piure....si apoi m-am apucat de sortat ceva lucrusoare de ale piticului...si apoi m-am apucat de calcat...Abia acum am terminat...m-am dusat....si am intrat sa va salut inainte de nani!
Carina...sanatate multa si refacere rapida si fara dureri!
Tzuni...offf mititica..prin ce-a trecut!!! un
din partea noastra. CAt despre "slefuirea" totala...eu zic ca esti dusa cu pluta. Ce sa slefuiesti cand arati f. bine asa? Dar...cand omul e nemultumit.....desi zic eu ca nu ai motive.
Mihaser...adevarat ai grait!!!
Gusta...o vacanta superba va doresc!
Anda...sunt cu gandul alaturi de tine!
Si nu in ultimul rand...urez si eu 

cu intarziere Crystina, Madelaine, Claudia H si bbeul ei, Nastad si printesei!

MARA sa fii sanatoasa si la punga groasa! GAbrielama sa iti traiasca minunea si sa va bucurati e\de ea.
GAta ca s-a facut tarziu si merg si eu la nani!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
danielag spune:
La Multi Ani, Mara,
sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci parintilor numai bucurii!
Daniela
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Vin si eu rapid la raport: 62.5 kg. Ma bucur tare. Nu cred sa mai primesc o
curand.
Gabriela, ce frumos! Tare va invidiez pe cele care ati avut parte de emotii din astea. Eu am avut 2 lenesi care n-au iesit decat rugati cu bisturiul. Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa! 
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
mihaser spune:
Neata!
Raport 60.8 (-200gr) stagnare
Fetele Carmen a zis cel mai bine..."nemultumirea vine si din raportarea la ceilalti" Eu ma raportez si la mine de la 19 ani...ceea ce iar e gresit ptr ca au trecut 10 ani de atunci am avut 2 sarcini , 2 sectiuni de muschi la burta asa ca...probabil nici cu bisturiu nu va mai fi ce a fost...Dar no problem! Saptamana trecuta mi-am luat un sutien fain si o bluza cu un decolteu, niste pantofi cu toc de 4 cm si aratam altfel...ba chiar se holbau la mine o gramada...Asa ca problema e in mintea mea...si vreau sa o tratez...intai pe asta si apoi greutatea...sau mai degraba modelarea corpului.
Anda ma gandesc la tine azi!
Emisiunea cred ca e in reluare lunea...eu mai mult atunci mai vad cate ceva din ea.
Noi ne luptam cu o amigdalita nasoala...ieri febra 39-40, noroc ca ne-a primit pediatru la urgenta si ne-a dat antibiotic...Am avut ieri o foame nervoasa ca niciodata...
Meniul pe azi
Md lapte cu cereale bio
P ciorba de curcan cu ardei iute
G ou fiert
C nu stiu inca o salata cu ceva carne
Va pup!
donna79 spune:
Buna dimineata!
Iar scriu cam rar pe aici, dr va citesc zilnic. Eu am o perioada neagra, se pare ca singurul lucru care imi iese bine zilele astea este slabitul. Am raport bun - 78.5kg. Nu-mi vine a crede ca am trecut sub 80 si sub pragul obezitatii.
In rest, stau si astept sa treaca, incerc sa ma bucur de lucrurile bune din viata mea, ca rele au de unde sa vina, o gramada.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Rugaminte la serifa de serviciu: putem sa schimbam greutatea tinta la 65 kg?
O zi minunata!
Donna
tumpi spune:
Mara, sa cresti mare si sanatoasa, sa le aduci parintilor numai bucuriii.
Gabriela, sa va traiasca fata si sa va bucurati de viata alaturi de ea.
Anda ma gandesc la tine azi.
Tzuni, pupam buzita mica de Mery.
Carmen, La multi ani cu intarziere pt sot.
Anda, am facut praji cu mousse de rhabarba, nu mi-a iesit cum ma asteoptam, adica nu prea mi s-a intarit moussul, asa ca straturile nu au fost f groase, dar a fost delicios oricum.
O zi minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Hopes spune:
Buna dimineata,
Raport istoric ![]()
59.7 kg
Nu am mai avut greutatea asta de cca 5 ani
La multi ani Mara. Gabi sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si fericita!!!
Mai spun o data la multi ani si sotului Mephalei 

Mai vin
Delidana spune:
'Neata,
Mara, sa cresti mare, frumoasa si norocoasa! 
Anda, iti tin pumnii azi...
Hopes, felicitari, e nemaipomenit, nu? 
Multumesc pentru urarile de sanatate, eu vitamina C pastile nu iau ca-mi face o extraordinara pofta de mincare dar azi ma duc in piata sa ma aprovizionez cu citrice. Zuzi, mersi ca mi-ai reamintit. 
Raportez: 66.3 kg (-200g).
Sint pe mare fuga asa ca va pup si va doresc o zi frumoasa. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan