Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am finalizat invitatia la botez !!!!
Priviti aici !!!!

http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=135273896

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

M-am uitat la slide-show pana m-a pufnit plansul, nu stiu de ce. E atat de dulce cum face cu gurita. Desi in avans, felicitari cu ocazia botezului.

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Multumesc mult de raspunsuri;

nasteri usoare si bebei sanatosi

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, eu nu am fost prea ocupata ca sa fiu alaturi de voi...dimpotriva, m-am gandit mult ce cuvinte sa aleg sa iti scriu. Si nu le gasesc...Stiu ca oricum nimic nu-ti poate aduce alinarea, asa ca raman doar cu gandul indreptat spre voi.Pot sa iti spun ca te admir, pentru mama si sotia care esti, pentru prietenia pe care ne-o arati noua aici, pe forum, pentru o mie de lucruri! pentru ingerasul Alma! pentru tine, Luana, Alex si Clau!Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
intru si eu ca bufnita de noapte, ca azi iar am fost zapacita si am citit pe bucatele.

AYLA sunt cu tot sufletul alaturi de voi si sunt convinsa ca tu simti sufletelul mic ca nu te-a parasit, ci doar s-a dus intr-un alt loc de unde sa vegheze asupra voastra, si mai ales asupra surioarei asa cum a facut si in timpul sarcinii; toate stim si ne amintim ca a rezistat cat a putut de mult pentru ca surioara ei sa aiba sansa la o viata fericita si sanatoasa, si pentru asta o s-o iubim intotdeauna, si ramane ghiocica noastra pura cu aripioare. si in nici un caz nu vrem sa o uitam, dimpotriva, este exemplul nostru de dragoste maxima pe care o poate oferi un suflet. Te iubim bebelina Alma

diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Eu m-am crizat din nou ieri, pentru ca dr meu s-a hotarat sa-si prelungeasca sejurul la Bruxelles si teoretic ar trebui sa apara totusi miercuri; nu mi-as face probleme, dar cred ca asta micu cam trage sa iasa; adica simt din ce in ce mai multa presiune pe tot bazinul, am contractii foaaaaaarte dureroase, ocazional e adevarat, dar pe cuvant, simt ca vrea sa iasa. burtica e super coborata si sper sa mai reziste pana miercuri, daca nu, trebuie sa ma las pe mana altui doctor; nu e neaprat o problema, am incredere si in el, dar na' -nu e doctorul meu. aaaaa, iar miscatul a devenit un maaaaaaaare chin- se apropie momentul????

diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bravo Raaluca!!!!

Am vazut poze cu Pitonasul Este atat de scump cu gurita lui maaare Cred ca o sa fie un mare mancacios. Bravo Gigelica

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

A nascut Raluca!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

ce, cind, cum?
Raalu, felicitari si BB papacios si dragastos!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am finalizat invitatia la botez !!!!
Priviti aici !!!!

http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=135273896

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

M-am uitat la slide-show pana m-a pufnit plansul, nu stiu de ce. E atat de dulce cum face cu gurita. Desi in avans, felicitari cu ocazia botezului.

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Multumim si noi in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Am reusit sa fac si eu o infectie urata la ochi si stau de 2 zile pansata si cu picaturi. Sper sa fie bine...

38+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Dodo pui, am trimis pt Isabelle, si pt Bogdan. Pt Isabelle hainute, am luat si doua sticle cu biberon si nu am stiut daca ai unghiera, suzeta, lantisor de suzeta, asa ca am luat si am trimit. Sper sa iti placa prosopelul, e din acela cu gluga. Pt Bogdan am luat bloc de desen si acuarele, ai spus ca ii place sa picteze. Claudiu si-a golit pusculita sa ii cumpere la baiat o masinuta si ciocolata cu iepuras, si de asemeneam am luat un tigrisor de plus cum si-a ales Claudiu si pt el. Asa este Clau, ce primeste el, doreste sa primeasca si cineva anume, la care se gandeste el. Chiar a fost putin afectat ca nu poate sa i le duca personal lui Bogdan. Pt Isabella am luat rochite, eu nu am omor dupa culoarea roz turbat, am ales roz pastel. Cred ca ii vor fi bune si sper sa le folositi, fiind pt 0-3 luni, marimea 50-56. Body cu maneca lunga 2, 2 cu maneca scurta si 2 maieuri ti-am trimis, in ideea ca le vei putea asorta intre ele. In fiecare luna pe 30 am sa ii trimit Isabellei o rochita roz, sper sa imi dai voie. Toate lucrusoarele sunt noi, si cumparate special pt Isabelle, deci nu apartin Almei. Alex a multiplicat din DVD-uri cu Tom&Jerry, o parte, si am pus pt Bogdan. DVD-uri cu desene animate am sa iti mai trimit postal.

Nu ma simt in stare sa particip in continuare la discutiile de pe forum, spre sa ma intelegeti. Am vorbit cu tati de Victor, si am intrat sa il pe vad bebe in fotografii, caci sunt foarte nerabdatoare sa il cunosc, desi sunt convinsa ca este adorabil, cu asa mamica.

Monica ,sunt super,nu aveam unghiera vin toate la fix.Iti multumesc pentru ca nu l-ati uitat pe Donu' care garantat va fi fff fericit.
pentru toate gesturile tale/voastre trecute,prezente si viitoare

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput