Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell A nascut Raluca! |
Raluca felicitari sa dea DD sa fie bebe sanatos,mancacois si fara colici.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
ce, cind, cum? Raalu, felicitari si BB papacios si dragastos! Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
Lena are 3.200kg si 52 de cm. Travaliul propriu-zis a durat 45 de minute, a zis ca la a treia opintire a iesit, nici vorba de peridurala, nu mai era timp. Cica tot personalul medical se mira ca n-au mai vazut asa-ceva. Mai multe o sa va spuna proaspata mamica
Doresc tuturor o nastere la fel de usoara!
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Dodo-pui spune:
Am uitat sa spun:
Clau pentru sufletul tau mare
La ora 16 am intalnire cu la eco in jurul orei 19 sigur o sa fiu acasa si poate o sa va pot anunta si data programata pentru nastere(nu cezariana ci provocata)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
curea spune:
Felicitari Raluca, sa iti traiasca ghiocelul. Gigelica este f tare pitonul tau, sa fie fericit si numai bine. Novus f tare ideea ta de a face o astfel de invitatie, m-au impresionat f tare cuvintele dar si ghiocica .
Monica cred ca Alma de acolo de sus va avea grija de voi si se va bucura de fiecare gest nobil pe care il faci. Cuvintele sunt de prisos si nu pot descrie ceea ce este in sufletul tau si al familiei tale, totul se rezuma in credinta si in sentimentul ca de acolo de sus Alma se bucura pentru voi si pentru gesturile minunate pe care le faceti.
inapreda spune:
Buna dimineata tufete!
E prima noapte in care m-am odihnit. Pina azi noapte tot in camera lui bebe mi-am facut culcusul pt. ca mi-era frica sa nu pateasca ceva. Dar ieri d-na dr. mi-a spus ca am un bebelus de nota 10, sa nu ma stresez, ca bebe poate sa doarma singurel si eu sa dorm cu tati. Si asa am facut. E drept ca m-am trezit de 2 ori pt. papa dar m-am odihnit f. bine. Bebe e cumintel si asa-l iubesc!!!!!!!!!!!!!
Ieri bebe Ian s-a facut baiat mare: a implinit o saptamina!
Olga sa aveti parte de o aniversare frumoasa.
Mihaela, bine ai revenit! Ai o printesa frumoasa foc!
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe
inapreda spune:
Gigelica FELICITARI pentru bebe si pt. primul lui 10!
Multumim tati pentru vesti! Sa fiti fericiti si sa aveti un bebe sanatos si norocos!
Petra, multu' Mie dr. mi-a spus ca e mai bine fara centura dar tare vreau si eu ca am ramas cu o burtica (nu e potrivit diminutivul ) de toata frumusetea!!! In fine, o sa-mi cumpar si eu.
In ceea ce priveste "popa", am avut noroc. Pediatra ne-a certat ieri ca nu-l scoatem pe bebe afara! Asa ca, in 10 min am fost echipati si am stat o ora in curte. SPer sa-mi ajunga azi caruciorul sa iesim putin in parc azi. Daca nu, e bine si in curte, pe banca, soare sa fie numai!!!!
Poze
Bebe Ian
camera bebe
dyana27 spune:
neata' dragalasele
de ce mi-a fost frica nu scap- o sa nasc pe 1 aprilie . tocmai am vorbit cu dr meu care a zis sa ma prezint maine la 7.30 la spital, cu bagajel, nemancata, sa-mi fac internarea si sa vedem ce face bebe: monitorizare....eco...chestii din astea. zice el ca poate nu il scoate maine, ramane fisa.........da'da'- cum sa ramana fisa de internare si eu acsa????? oricum i-a zis surioarei mele ca maine e o zi foarte buna de nascut. deci fetelor.... maine care primeste mesaj de la mine sa stie ca nu e pacalealaaaaaaaaaa!!!!!. cine vrea sa moseasca mutunelul meu pe la 10???????
hai, cine se alatura????? pe cine mai tentez sa livreze un motocel de 1 aprilie?????
diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
inapreda spune:
Ilinca eu mi-am vopsit parul toata sarcina si, in general, am dus o viata cit de cit...normala! Sper sa nu dati cu rosii. In ceea ce priveste vopsitul, epilatul, manichiura, pedichiura etc doctorul meu mi-a dat unda verde pe principiul "sinteti insarcinata, nu bolnava".
Nici pe mine nu ma incinta popii dar socrul meu e f. credincios, locuim in aceeasi curte si tre' sa-i fac din hatiruri ca altfel nu am zi buna. In plus, are si o nevasta care toata ziua arunca cu apa sfintita in urma noastra si-mi da sfaturi pretioase si si insista cind ii spun...blajin ca...nu!
Poze
Bebe Ian
camera bebe
curea spune:
dyanna27 daca vrei te mosesc eu, noi suntem in asteptare avem termen 2 aprilie dar ma risc. la mine nici un semn inca... Deci pot face si eu o fapta buna.