Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Monnvas stii vorba aia: de unde nu este nici D-zeu nu cere. daca doar asa se poate cu alaptat si completare continua asa.
o colega de serviciu asa a facut pana cand baiatul i-a implinit 9 luni si l-a intarcat.
continua sa-l pui la san. fa-i un ritual: san apoi biberon, si asa vei putea alapta o perioada mai lunga.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo pui, am trimis pt Isabelle, si pt Bogdan. Pt Isabelle hainute, am luat si doua sticle cu biberon si nu am stiut daca ai unghiera, suzeta, lantisor de suzeta, asa ca am luat si am trimit. Sper sa iti placa prosopelul, e din acela cu gluga. Pt Bogdan am luat bloc de desen si acuarele, ai spus ca ii place sa picteze. Claudiu si-a golit pusculita sa ii cumpere la baiat o masinuta si ciocolata cu iepuras, si de asemeneam am luat un tigrisor de plus cum si-a ales Claudiu si pt el. Asa este Clau, ce primeste el, doreste sa primeasca si cineva anume, la care se gandeste el. Chiar a fost putin afectat ca nu poate sa i le duca personal lui Bogdan. Pt Isabella am luat rochite, eu nu am omor dupa culoarea roz turbat, am ales roz pastel. Cred ca ii vor fi bune si sper sa le folositi, fiind pt 0-3 luni, marimea 50-56. Body cu maneca lunga 2, 2 cu maneca scurta si 2 maieuri ti-am trimis, in ideea ca le vei putea asorta intre ele. In fiecare luna pe 30 am sa ii trimit Isabellei o rochita roz, sper sa imi dai voie. Toate lucrusoarele sunt noi, si cumparate special pt Isabelle, deci nu apartin Almei. Alex a multiplicat din DVD-uri cu Tom&Jerry, o parte, si am pus pt Bogdan. DVD-uri cu desene animate am sa iti mai trimit postal.

Am luat dulciuri si jucarii de plus azi, si am dat copiilor prietenilor si cunoscutilor. As fi vrut sa trimit si ghioceilor nostri, dar sper ca in alta luna sa pot face, si sa acceptati, ca un gest, nu ca o valoare. Si ingerasul meu a primit multe flori si jucarii, la cimitir.
Va multumesc din suflet pt cuvintele voastre dragute. M-au emotionat. Multumesc pt ca nu ati uitat ca Alma a fost un ghiocel al grupului nostru.
Nu ma simt in stare sa particip in continuare la discutiile de pe forum, spre sa ma intelegeti. Am vorbit cu tati de Victor, si am intrat sa il pe vad bebe in fotografii, caci sunt foarte nerabdatoare sa il cunosc, desi sunt convinsa ca este adorabil, cu asa mamica.

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Poze Victor, bebe de Gigelica
Felicitari mami, felicitari tati!
Bun venit Victor!

Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Monica, sambata am iesit putin in parc. Eric si-a dorit mult un balon umplut cu heliu. S-a jucat cu el cateva minute, si-apoi i-a scapat de pe mana, si... a zburat la cer! Eric a fost foarte suparat un minut, ca si-a pierdut jucaria, apoi singur s-a potolit si mi-a zis ca balonul lui a plecat la un alt copil. M-am gandit la Alma, si la voi. Un balon, o lacrima, o floare pentru tine, prietena draga, si pentru sufletelul plecat atat de devreme...

Multumesc Simona, pt ce ai scris. Multumim Eric!
M-ai induiosat pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
ayla am vazut printesa este adorabila..am citit si la claudiu este f f profund am plans cu tati lui...nush esti o persoana f f puternica ..sa te ajute Dumnezeu

Multumesc Elilov! Am o viata fericita, un sot minunat si niste copii adorabili. Doar ca pe pamant nu poate fi totul perfect. Mai avem parte si de durere, uneori prea mare si prea multa. Ca asa putea aprecia ce ne-a ramas, si ii putem multumi Lui Dumnezeu pt ce ne-a dat.

Multumesc lysbeth , Dodo-pui , chatonel , PetraTudor , alina.n , olishka , inapreda .
Multumesc si fetelor care poate au fost prea ocupate azi, sa fie alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

A nascut Raluca!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

A nascut Raluca!

Felicitari, Raaluca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

a si am uitat intre timp ne-am facut curaj si am vrut sa aflam ce am in burica.... un baietel inca o data va dulce pe toate.

rodica37+

Felicitari pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am baut ceaiuri cu muuulta lamaie, am luat si paracetamol...ma bag in pat, ca de altfel acolo am si stat azi 70% din zi. Sper sa fiu mai bine maine, urasc starea asta de blegeala si am multe de rezolvat.
Blondul din pacate nu se obtine fara vopsea cu amoniac, asa ca stau pe kur, daca tot am rabdat atata mai rabd cateva saptamani. N-am chef sa iasa fata cu strabism sau ceva si sa ma obsedeze ca din cauza mea, ca nu m-am rabdat la "frumusete". Frumoasa-s io oricum, am frumusetea unei pachiderme, gratia unui hipopotam, rotunjimi hiper-rubensiene, ce mai ravagii as fi facut pe vremuri...Mai conteaza ca-s tarcata-n cap?!
Dar ce rapid avem poze cu Pitonashul, super...baaai, da' ce gura mare face, razboinic ca muma-sa, clar!! V-am zis io ca cu bebelusii-berbeci nu ne punem! :P

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am reusit sa racesc!
Sa speram ca nu ma apuca cu tot tacamu', deocamdata am numai nas curgator si un pic de febra.

Insanatosire rapida Ilinca! Doar nu vrei sa-o intampini pe racita.

Mergi la inceput