Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Raaluca

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
A nascut Danonique!!
"Pe 29 martie la 23:54 s-a nascut Darius. Are 4040 gr si 53 cm

Felicitari, Danonique!

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Olishka ai dreptate si eu ma gandesc la Maya. Sper sa fie bine.Si imi pare rau ca nu mai stim nimic de ea. Sper sa fie din cauza ca e ocupata cu bebele si nu mai are timp de net. Oare s-o fi suparat pe noi, atunci cand s-a simtit neanteleasa, cand era vorba de ceea ce a patit Ayla?

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am finalizat invitatia la botez !!!!
Priviti aici !!!!

http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=135273896

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ma mai primiti?

Felicitari pentru proaspetele mamici, am vazut multe mutrite titi de bebe.

Eu abia mi-am revenit din depresie - nu post-partum, ci post-lactum, daca mi-e permisa inventia; la mine lapticul a venit cu taraita. Puiul a desfundat el ce a putut, dar e mare mancacios si dupa ce termina titi plange de foame. Stiu ca unele dintre voi o sa dea cu rosii, dar eu i-am dat completare de lapte praf (la sfatul pediatrei, care la prima vizita l-a gasit deshidratat) si inca ii mai dau. Mi s-a parut ca pisi s-a puturosit de la biberon si am incercat sa mulg cu pompa, cu seringa (mama ce doare!), cu mana... Nimic, se pare ca chiar papa tot, dar nu-i ajunge. L-am tinut cu orele la san. Beau cate 3 litri pe zi de ceai pt lactatie, iau Galactogil la greu, mananc dupa fiecare alaptat, dorm cat pot si in plus ma duc si la acupunctor pt stimularea lapticului. Vreme de 2 saptamani am plans in fiecare seara pregatind biberonul, de era sa pierd si putinul lapte pe care il am. Ajunsesem sa nu ma mai pot bucura de comoara mea din cauza sentimentului de vinovatie ca nu reusesc sa ii ofer ce ii trebuie. Sunt sigura ca 90% e vina mea, ca nu m-am pregatit din timp pt alaptat, poate si pt ca mi-am dorit prea mult sa alaptez, dar daca continui sa ma concentrez numai pe asta pierd toate celelalte bucurii ale vietii in 3.

Asta fu supararea. In rest... Cri creste, deja i-au ramas mici niste salopete. Avem 3 saptamani, colici cat cuprinde, dar suntem tare cumintel. Nici la colici nu plangem, doar scancim si mami ne tine mana pe burtica, ne face masaj si ne e mai bine. Apropo, zicea si bebe Shtrumf, Sab Simplex e frectie la picior de lemn. Ceva mai eficient mi s-a parut Gripe Baby Water, pe baza de marar. Cate un pic ajuta si Baby Drink-ul.

Am mai bagat 2 pozici de saptamana asta.

Intru rar, dar si cand intru scriu cate un cearsaf :)

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Va mai tin la curent: Raluca s-a dilatat pana la 3 fara contractii, acum i-a rupt apa si au inceput contractiile, inca suportabile

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Salutare
Eu sunt tati de Ghiocel de Martie
Astazi 10:58 a venit pe lume Victor-Andrei , un baietel de nota 10.
3440G, 52 Cm,
Mamica lui este bine.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR cateva ore

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

felicitari lui tati si lui mami de pitonas!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

laurraa,

salutare toata lumea si felicitari pentru noii ghiocei !!
chatonel, mi-e dor de tine da nici sa ma pici cu ceara nu am vreme sa citesc din urma...

pupam pe toata lumea !

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

pupam si noi rudele feline

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna fetele!Vreau sa felicit si eu mamicile care au nascut si vrem sa anuntam si noi ca pe 9 aprilie avem programata cezariana.

iulia 36 + Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am reusit sa racesc!
Sa speram ca nu ma apuca cu tot tacamu', deocamdata am numai nas curgator si un pic de febra.
Inapreda, ce dragalash baietel...Dar am vazut intr-o poza ca tare blonda erai la spital: te-ai vopsit inainte de a naste? De cand imi doresc si eu asta, dar "gurile rele" nu ma lasa, ca nu e bine, cica.
Is tooot mai maaaare si cand vad atatia bebelusi aici toata noaptea visez si eu ca am deja bebe! Abia astept!

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

ilinca, baga ceai fierbinte, miere, lamii!! e nasol cu raceala la gravidie
io m-am vopsit toata sarcina cu vopsele din plante, dar decolorat nu-s daca iese doar cu plante... depinde si de culoarea ta "originala"

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput