Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am reusit sa racesc!
Sa speram ca nu ma apuca cu tot tacamu', deocamdata am numai nas curgator si un pic de febra.
Lauraa, eu nu am avut senzatii de sufocare dar am citit pe aici ca prin sapt. 28-34 fiindca bebe nu e inca intors iti impinge cu capul ca un berbec prin organele vitale si de-aia nu poti respira. Cand se intoarce cu capul in jos cica se elibereaza respiratia. Asta am citit eu.
Inapreda, ce dragalash baietel...Dar am vazut intr-o poza ca tare blonda erai la spital: te-ai vopsit inainte de a naste? De cand imi doresc si eu asta, dar "gurile rele" nu ma lasa, ca nu e bine, cica. Tufete, sa nu ma judecati, dar io spume fac cand aud de popi de-astia batuti in cap, ca femeia e "necurata" si "spurcata" dupa ce a nascut...Ce mentalitate de Ev Mediu...mie nu-mi trebuie niciun barbos de-asta betziv sa-mi citeaca "molifte", cred ca n-are nicio legatura cu credintza si divinitatea...
Hmmm, deci si sfarcurile prea mari pot fi o problema?! Ca ale mele-s cam barosane dintotdeauna. Sper sa fie bebeloaia buzata ca tac'su
Is tooot mai maaaare si cand vad atatia bebelusi aici toata noaptea visez si eu ca am deja bebe! Abia astept!

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca pai asa te pregatesti tu de venirea lui bebe? Scapa repede de raceala. Baga paracetamol, limonada, ceaiuri si ce se mai poate baga.

Sa stii ca si eu sunt cam nevopsita, dar am in program sapt viitoare sa ma fac frumusica ca sa nu-i fie la copchil rusine cu mama prin spital

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ilinca_M ce te opreste sa te vopsesti pe par? eu la sarcina trecuta mi-am facut suvite cu 3 zile inainte sa nasc, ca nearanjata nu ma primeau la spital.
acum nu mi-am mai vopsit parul. am luat aceasta decizie inainte de a ramane insarcinata.

la capitolul popi si babisme iti dau dreptate.

dupa ce l-am nascut pe andrei am iesit din casa dupa 3 sapt, cand am fost la control, fara sa-mi citeasca nimeni nimic. la biserica m-am dus la 7 saptamani de la nastere. preotul m-a felicitat, m-a intrebat cum il cheama pe copil, si am discutat detalii despre botez.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salutare fetelor. Ce mai fac burticile? Se vede ca apar tot mai multi ghiocei si se raresc prezentele pe forum.

Pt toate proaspetele Mamici
Noi am fost azi la dr. si a zis ca mai asteptam cam 2 saptamani. Cu siguranta nu in urmatoarele zece. Hmm, ce sa zic bebelina mea asteapta sa infloreasca liliacul. Dar daca ieri vroiam sa mai stea nitel sa-mi termin treburile azi sunt cam desumflata ca mai trebuie sa astept atat. E cam tarziu... off. Oricum parca vad ca raman singura pe aici. Deja trebuie sa fiu atenta ca se reduce lista gravidutelor pe care le pot anunta ca am nascut. Ca pe mamici nu vreau sa le deranjez.

Olishka , La Multi Ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de cadoul pe care o sa-l primiti.

Ilinca si eu sunt perfect de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste toti popii astia idioti cu concepte invechite de sute de ani care si in cel mai frumos moment din viata unei femeii, o degradeaza. Daca ar fi sa ascult de prostii deastea eu ce m-as face ? teoretic n-as avea voie sa plec nu doar din casa ci din tara asta decat dupa ce ma vede un popa? Poate ii platesc unuia biletul de avion sa ma viziteze .

Sa vedeti voi cum scot eu copilul frumos la plimbare si la soare si vin si acasa 2500 de km fara nici o molifta si nu cred c-o murii nimeni. Si o sa fac botezu cand ajung acasa si nu o sa pateasca nimic ca nu e la 8 saptamani cum zic babele si o sa fie un pic mai tarziu.
Pup si incerc sa reuperez!

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, pai shuvitze mi-am facut si io de vreo 2-3 ori, ultima data pe langa cele blonde mi-am trantiti si cateva rosii-roz de i s-au strepezit sotzului dintzii/ochii cand m-a vazut...pana la urma s-a obisnuit. Da' nu-i totuna cu suvitzele, coafeza mea e foarte tanara dar cu idei babesti si ea, atata grija sa nu-mi atinga pielea capului are ca pana la urma suvitele tot pe jumate fondul shaten (care in contrast cu blondul pare negru!!). Io vreau sa fiu iar blonda-Ileana-Cosanzeana, cam cum e inapreda in poza:))

36Sophia-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Fetelor mi se intampla de cateva zile ceva ff neplacut. Ma apuca rau ameteala cand stau jos in fund. Parca mi-se taie piuitul sau cum zice sotul meu mi-se ia combustibilul. Trebuie sa stau mai pe spate sau intr-o parte sau sa ma ridic in picioare sa ma plimb. Dr zice ca nu e grav ca e din cauza burticii prea mari dar e fff neplacut. Nu mai pot sa fac aproape nimic; sa stau pe net, sa scriu, sa mananc la masa ca oamenii normali si la tv trebuie sa ma tavalesc ca o balena. Sper sa gasesc o solutie ca ma tremina.

Maine pun niste poze pe picassa sa vedeti cum am mai evoluat.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

HAI Raaluca!!!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, pai shuvitze mi-am facut si io de vreo 2-3 ori, ultima data pe langa cele blonde mi-am trantiti si cateva rosii-roz de i s-au strepezit sotzului dintzii/ochii cand m-a vazut...pana la urma s-a obisnuit. Da' nu-i totuna cu suvitzele, coafeza mea e foarte tanara dar cu idei babesti si ea, atata grija sa nu-mi atinga pielea capului are ca pana la urma suvitele tot pe jumate fondul shaten (care in contrast cu blondul pare negru!!). Io vreau sa fiu iar blonda-Ileana-Cosanzeana, cam cum e inapreda in poza:))

36Sophia-Diana

Ilinca pai atunci e foarte simplu: schimbi coafeza Daca chiar ti-e asa frica, ia-ti o vopsea fara amoniac.

Gaza multumesc pt urari. Hai ca mai ai putin si vii acasica

Da de Maya chiar nu mai stie nimeni nimic? Eu sper din tot sufletul sa fie bine. Imi pare tare rau ca nu ne mai scrie.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acum am vorbit cu raaluca. are dilatatie 3, contractii nesemnificative. se plimba pe scarile spitalului si asteapta.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Raaluca!

2 luni fara Alma Dormi in pace, inger mic!

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput