Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaelacg spune:
multumesc
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
pisicuta mea frumoasa
fosta
, acum mamica tare fericita
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique acum am vorbit cu raaluca. tocmai s-a internat. sa inceapa galeria: ![]() ![]() raaluca ![]() ![]() ![]() 38+ ![]() si Andrei (16.12.2006) |

haide raalu

haide raalu

haide raalu

haide raalu 

haide raalu 

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
PetraTudor spune:
Gina (Inapreda) am nascut prin cezariana si am pus centura de cum am ajuns acasa, adica a treia zi, nu am de firma ci una banala care a costat 25 lei. Si am cumparat masurile mai mici ulterior.
Florinela, ma intrebai ceva, dar am uitat
, revin.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
PetraTudor spune:
Florinela, nu intrebai
, ci doar spuneai ceva de mersupiu 
Sa imi spui si mie cum reactioneaza bebe, la noi s-a lasat cu proteste vehemente, nu ii place deloc. Desi avem unul bun si este pentru 0+....
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui inapreda Alina, Chatonel ![]() *** Florinela, multumesc mult pentru informatii. Ma bucur ca operatia e ok; sper sa fie si la mine la fel ![]() *** Novus, si pe mine pe dreapta ma doare inca. La noi a fost popa dar nu a vrut "sa-mi citeasca" pentru ca "nu sint curata" si mi-a pus...interdictie la iesit 40 de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() EU nu prea cred in asta dar socrul meu e cam dogmatic si locuieste cu noi in curte. Nu pot chema nici altul ca primul era prietenul lui si eu...vreau sa ies!!!!!!! A zis ca daca nu rezist nici cum sa ies pina -n curte ![]() ![]() ![]() Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
Gina, uite cum a fost la noi: a fost sotul meu la biserica si i-a spus preotul ca ii da o sticla de apa sfintita pe care sa o folosesc ca sa ma spal o data pe maini si pe fata, iar restul sa fie turnat cate putin in apa de baita a lui bebe. Si i-a facut sotului o mica slujba, atat.
Nicio interdictie, nimic. Noi am facut asta abia ieri
Pupici!
gigelica20 spune:
Salutare
Eu sunt tati de Ghiocel de Martie
Astazi 10:58 a venit pe lume Victor-Andrei
, un baietel de nota 10.![]()
3440G, 52 Cm,
Mamica lui este bine.

Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR cateva ore
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
laurraa spune:
Buna dragi mamici si burticutze.
Sunt de la albinutze de mai iunie, va urmarim mereu si abia asteptam sa preluam stafeta![]()
Felicitari tuturor, va apreciez cat de unite sunteti si sa aveti parte de ghiocei sanatosi si mancaciosi
Va deranjez cu o problema, burticutze inaintate: simt de cateva zile ca ma sufoc.Ma sufoc fff tare.Trebuie sa inspir de 6 ori ca a 7 a oara sa pot inspira normal.Este foarte iritant si mi-e teama sa nu-i fac rau bebelinei.Din suflet va rog spuneti-mi daca ati intimpinat astfel de probleme, daca sunt normale si cum ati trecut peste ele.Mi-e teama pt bebelina sa nu-i fac rau.Nu stiu ce sa ma mai fac.
Va multumesc anticipat si nasteri usoare la burticutzele ramase, bebei sanatosi si mancaciosi pentru toate
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
pisigri spune:
laurraa,
si eu am patit asta tirziu in sarcina; e normal, e aglomeratie mare " inauntru" si volumul cutiei toracice e redus de bebe plus organele din abdomen.
salutare toata lumea si felicitari pentru noii ghiocei !!
chatonel, mi-e dor de tine da nici sa ma pici cu ceara nu am vreme sa citesc din urma...
pupam pe toata lumea !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
lysbeth spune:
Lauraa, e absolut normal sa ai probleme de espiratie... pe la 35-37 de saptamani o sa coboare bb si o sa fie mai usor
Pupici
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 9 zile
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Salutare Eu sunt tati de Ghiocel de Martie Astazi 10:58 a venit pe lume Victor-Andrei , un baietel de nota 10.3440G, 52 Cm, Mamica lui este bine. ![]() ![]() ![]() Gigelica +38 Victor-AndreiAMR cateva ore http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Felicitari tatic de ghiocel

mamica si bebelusu.laurraa din pacate nu am ce sfat sa-ti dau. Nu m-am confruntat cu o astfel de problema. Eu ma sufoc, ma sufocam, doar daca stau intinsa pe spate. Poate iti mai coboara burtica si o sa respiri mai bine. Altfel nu stiu ce sa zic...iar daca e asa de grav, mergi neaparat la doctor. Bafta

Olga
36+
David