*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*
Raspunsuri - Pagina 19
brie spune:
aleinad, asa crezi ca poate asta ar fi cauza refuzului mancarii? sa fie oare de la infectia asta de la ochisori?
hai ca iar m-am pus pe ganduri....
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
aleinad.g spune:
Nu bag mana in foc... probabil voi vedea efectul peste vreo saptamana... Dar ideea mi-a venit de la Lelloo care spunea ca l-a dus pe bebe la medic ca nu manca si l-a suspectat de infectie urinara. Atunci m-am gandit ca Teodora are infectii repetate la ochi si cum canalele astea fac legatura cu nasul si de acolo cu gatul si mai departe cu tot organismul ...
In plus, ea a refuzat prima data sanul la doua luni jumatate cand infectia a avut un puseu. I-am dat atunci cu nettacin si parea sa se rezolve. Dupa 10 zile au revenit problemele la ochi si cu ele si refuzul sanului. Am incercat cu bibe si tot degeaba. De atunci ne chinuim. Practic ea nu maninca niciodata mai mult de 90-110 ml la o masa.
Citat: |
citat din mesajul lui brie aleinad, asa crezi ca poate asta ar fi cauza refuzului mancarii? sa fie oare de la infectia asta de la ochisori? hai ca iar m-am pus pe ganduri.... http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
leeloo5979 spune:
Mamiseli ai PM cu toate detaliile necesare! Pup!
Aleinad.g am uitat sa spun, la Damian s-a rezolvat cu secretiile de la ochiul drept, si ii multumesc lui nenea doctoru' ala tanar si atent care ne-a prescris medicamentele ce mi-au facut bine boboroanta. Initial mi-a dat Floxal de 4 ori pe zi cate o picatura, dupa 10 zile mi-a dat sa iau si Nettacin, si i-am dat combinate zilnic, tot de 4 ori pe zi, timp de 10 zile, si de atunci...nu mai sunt probleme, pardalnicul de stafilococ a murit !
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
Ramo2007 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Pitica mea a papat aseara cereale, 150 ml la 22:30 si la 4:30 urla de foame...apoi s-a trezit la 9:30 si a papat piure de mar si nectarina si 100 ml suc tot din ele.
Acum ne jucam....ca afara nu iesim pt. ca ploua...brrr...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mar_ysa_28 spune:
Pierdui un mesaj imens..............ma duc sa ma arunc!!!!!!!!!!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
bebecris spune:
am facut treaba de dimineata....david doarme, astept sa se trezeaSCA SA PAPE si apoi sa iesim la aer...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
UN VOT PT DAVID
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
julia16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Julia felicitari pt mini-vacanta! Super ca ati evadat un pic la munte . Cred ca o sa ne luam si noi o mini vacanta la inceputul lui mai. Aleinad si Gabriella La Multe Lunite Bebicilor! Criss o scumpete bebelina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Amalia, Babyzapi, .
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mar_ysa_28 spune:
Incerc sa va povestesc din nou cu toate ca am 1000 nervi ca am pirdut ditamai mesajul.
Am fost aseara la Medlife la alergoloaga recomandata de Babyzapi si in concluzie zic ca a fost ok cu cateva exceptii.
Sa incep cu inceputul...platesc Panel 4 alergeni recolteaza sange minunii, mi se rupe sufletul...trec 10 zile vine rezultatul, ma uit ca curca in craci nu pomenea nicaieri de cazeina, stiam de la Isa ca lor aia le-a iesit...sun fata, asa era...zic astia sunt nebuni, bineinteles ca deabia dupa 100 telefoane aflu ca "din greseala" au lucrat initial Panel 2 alergeni si cand si-au dat seama au lucrat si ce platisem eu...intru in posesia rezultatului...nu are nici o alergie sau sensibilitate la nici una din 40 de substante alergenice...
Aseara ajungem la dr o vede si zice clar Atopica!!!Deci...baita 1 data pe saptamana cu apa fiarta si infuzie de pelin, tarate sau galbenus de ou, Trixiera solutie pt baie si Elocom 1 sapt in fiercare zi si urmatoarea sapt o data la 2 zile, hidratare intensa cu Atoderm de la Bioderma.
Acum incepe nebunia...cica gata incepeti diversificarea cu mar ionatan eu zic...bine bine dar la 6 luni, noi deabia facem 5...am lasat-o cam in aer...deci legume morcov,ceapa, telina,dovlecel,pastarnac radacina patrunjel in supita cu un pic de ulei de masline si un pic de sare apoi carnita de pui dar doar de 3 ori pe sapt ca cica are grupa A2 si predominant vegetariana, nu galbenus de ou pana la 1 an...cu toate ca la teste a iesit ca nu e alergica nici la ou nici la lapte, nici branzica, iaurt...pana la 1 an!!!!!Cam atat imi aduc aminte...
Acum trecem la mami....sa faca si ea Panel 4 alergeni ca poate cine stie...si alte analize la ton, carne de vita...pui...diverse...si asa lasaram 700 ron...nu asta e problema dar macar de s-ar face bine.
Aaaaaaa si intreb asa de ce sa nu mananc eu...somon, deastea si ea zice ceapa, usturoi nu....si eu sar ca arsa de ce nu? Ce treaba are cu alergia? acum facea si pe pediatra si zice ca schimba gustul laptelui...dar eu am testat si mananca pitika la greu fara exceptii...asa ca am pus-o la punct,cica sa nu pap urzici...oare de ce? of fi alergene ca nu gasesc nimic pe nicaieri
La final ii vede bratara de la mana si zice sa o dam jos...noi iar "de ce?" Ea..."asa, aurul asta..sunt asa mici"
Noi "Dar cerceii nu sunt tot din aur"
Ea "aia sunt altceva"....acum trageti si voi concluzii
Noroc ca au mai pastrat sangele ei si am mai facut si IGe total i-a luat sange si pt hemoleucograma i-a recoltat din nou...a plans putin apoi a adormit....aaaa si exudat faringian si nazal.
Dar acum e acum...de la Spital am mers la nasi...ea dormea dar s-a trezit cand am intrat...sa ve tineti fetelor 1 h a palns incontinuuuuuuuuuu, nu se oprea nici sa respire, eram varza nu mai stiam ce sa ii facem...nici la aer, nici la tati, nici sus, la nimeni a plans de am zic ca plecam la urgente....cum am iesit afara s-a calmat..cand am ajuns acasa a inceput sa rada ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, a adormit singura in patut si la 1 h s-a trezit tipand, am mufat-o si a adormit la loc apoi de la 3 a stat mufata pana la 9....sunt zombi...am dormit 1,5 h....ce o fi cu ea????
Credeti ca or fi fost ceva energii negative...nasi au o fetita de 4 anisori care e geloasa rau daca mami ei da atentie altcuiva, cand Era cu Leyre in brate incepuse sa tipe...la fel a facut si la botez plangeau amandoua si Leyre si fetitza nasilor...ea e o scumpica dar ne gandim si noi...sau poate a deocheat-o cineva la Madlife si a facut nani cu deochiul...nu stiu dar nu a mai facut niciodata asa...s-a ales praful de seara noastra eu eram lihnita ca mancasem toata ziua o portie de musli cu lapte, un mar si o banana...!!!
Am sunat in Hambarului sa intreb de decizia pt CIC ca vroiam sa stiu cati banuti pe luna si mi-au zis ca nu au bani sa le trimita prin posta!!!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
gabriellag spune:
Buna,
Va multumim pentru urari, uram si noi La multi ani Teodorei!!!
I-am votat pe David- Andrei si pe Ana!
Incarcam sa mai votam saptamana asta si pe ceilalti!!!