*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*
Raspunsuri - Pagina 17
brie spune:
aleinad, gabriela, sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si sanatosi!
hera, tin pumnii stransi. si eu am aceleasi problema cu Androniki cu canalele larimale infundate. am inteles ca la voi e vorba doar de un ochisor si este semi infundat. Androniki le are pe amandoua infundate si la fel face secretiile alea galbui. eu inca ii pun picaturi in ochi Betabioptal, alternez cu Tobradex sau Ciloxan dupa care fac pauza cate 2 saptamani si o iau iar de la capat.
Pediatra imi tot spune sa merg cu ea la Budimex pt interventia chirurgicala, dar nu vreau si inca mai astept.Mi-e teama, mi-e frica de anestezia generala care din cate am inteles si m-am interesat se face la masca. Am vorbit cu un medic oftalmolog din Grecia si mi-a spus ca in general aceste probleme trec de la sine, se desfunda aceste canale pana la varsta de un an si ca totusi dupa interventia chirurgicala la un bebelus exista riscul ca aceste canale sa se infunde iar deoarece procesul de refacere al tegumentului este de 100 de ori mai rapid decat la un matur. Parerea lui a fost ca ar trebui sa mai astept.
Mi-e mila sa o vad asa cu ochisorii mereu inlacrimati si cum i se scurg lacrimile in exterior pt ca nu au altundeva pe unde. Afara toata lumea cu care vorbesc imi spune "dar micutza a plans? de ce are lacrimi in ochi?"
Va tin pumnii sa fie bine !
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Dupa ce m-am plans de puiutul meu mic acum vreo 2 saptamani si l-am facut de ras ca nu-i cuminte si se trezeste de 4-5 ori pe noapte (sau mai des)...de o saptamana a avut numai 2 treziri si somnul linistit..iar de 2 zile o singura trezire! Tine-i Doamne obiceiul! Din ciclul, "din micile bucurii ale vietii"
De 2 saptamani am inceput sa folosesc zilnic si Dentinox pentru ca-si musca buzele cu gingiutele si musca tot ce prindea. Bine asa face si acum...mai nou, de 3 zile ma musca de san dupa ce termina de supt. Se da pe spate, se uita la mine, dupa care zambeste si ma strange cu gingiile tare de san. Eu il cert...si el se amuza.
Ca tot a implinit ieri 5 luni, s-a gandit sa sarbatoreasca vorbind toata ziua! A vorbit ca niciodata : "ba", "mba", "maaa"..si bine-nteles cand ma vedea cu camera, se facea liniste si n-am prins nimic pe film. O s-o ascund si eu ca altfel vadc a nu merge
Astazi mergem dupa 17 la control sa-l masoare si sa-l cantareasca. Ramane sa decidem cu doctora de cand vom incepe si noi diversificarea. Suntem cuminti si ne-am dotat cu tot ce ne trebuie: scaun de masa, castronel, lingurite, bavetele si canuta cu cioc...ca nu-l vad luand biberonul (dar am si 2 biberoane prin casa...sa fie )
Ma uitam ieri la copiii mei, ce veseli sunt. Cat de bine este in lumea lor! Imi este imposibil sa stau serioasa langa ei. Luca cum ma vede, zambeste...David daca ma vede serioasa, ma intreaba ce am..deci am zis eu bine..deja mi s-au accentuat ridurile de la atata ras si zambit.
Este o adevarata relaxare pentru mine perioada asta in care stau acasa cu ei. N-am simtit asta cand am stat cu David cei 2 ani..ma simteam cum povestiti unele dintre voi..parca ma indobitoceam. Acum, dupa alti 5 ani de munca, ma simt ca intr-un concediu bine-meritat, ma crucesc cat de repede trec lunile din calendar si ma uit ca deja peste vreo 1 an jumate trebuie sa ma intorc la servici si n-am sa mai fiu langa ei. Si am sa profit din plin de cat mi-a ramas pentru ca alta perioada ca asta nu mai pup eu...si o sa-mi iasa oricum pe nas si serviciul cu cat au impins nenorocitii astia varsta de pensionare!
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julia16 spune:
Buna dimineata mamici si bebici,
Teodora de aleinad.g
Noi am fost plecati la Brosov. Am plecat vineri si ne-am intors aseara. A fost super. Am stat la matusa mea. Maria a schiat sambata si duminica in Poiana. Era inca zapada si o vreme superba. Am fost si la piscina la Paradisul Acvatic. Pe Tudor nu l-am bagat in apa. El a stat in carucior si si-a admirat picioarele. Am reusit sa innot si eu. L-am lasat in carut la marginea bazinului sa ma pot uita la el.
Nu am avut nici o problema cu Tudor. A dormit f bine. Cu mancatul inca e simplu ca papa doar tzitzi. S-a facut asa scump!.. Gangureste mult si rade de-ti vine sa-l mananci. Maria, ca de obicei, mananca putin si cu ifose, dar e plina de viata si vesela tot timpul.
Doar cu bagajele e ceva mai complicat. Am avut masina plina, chiar si pe scaunul din fata am pus bagaje. Si culmea a fost ca nu am avut bagaje inutile, am folosit tot ce am luat la noi.
Mi-a fost dor de voi . Nu mi-am luat laptopul ca m-am gandit ca nu am cand sa intru.
Amalia, ma bucur ca esti asa o mamica fericita. Ai niste baieti de nota 10!
Acum trebuie sa ma mobilizez sa desfac bagajele.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
miki01 spune:
Brie,
si micutul meu a avut la un ochisor canalul infundat, si la 3 luni am fost cu el si l-a desfundat. Nu se face anestezie si toata operatiunea a durat 4 min pe ceas. Bebe al meu nici macar nu a plans decat f putin. Imi pare rau doar ca l-am chinuit 3 luni si nu m-am dus mai devreme. Dupa interventie noi am facut masaj de 3 ori pe zi + picaturi cu Nettacin, cam o sapt, tocmai pt prevenirea reobturarii (si tot de 3 ori pe zi scoaterea mucusorilor cu batista bebelusului-influenteaza f mult).
Citat: |
citat din mesajul lui brie aleinad, gabriela, sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si sanatosi! hera, tin pumnii stransi. si eu am aceleasi problema cu Androniki cu canalele larimale infundate. am inteles ca la voi e vorba doar de un ochisor si este semi infundat. Androniki le are pe amandoua infundate si la fel face secretiile alea galbui. eu inca ii pun picaturi in ochi Betabioptal, alternez cu Tobradex sau Ciloxan dupa care fac pauza cate 2 saptamani si o iau iar de la capat. Pediatra imi tot spune sa merg cu ea la Budimex pt interventia chirurgicala, dar nu vreau si inca mai astept.Mi-e teama, mi-e frica de anestezia generala care din cate am inteles si m-am interesat se face la masca. Am vorbit cu un medic oftalmolog din Grecia si mi-a spus ca in general aceste probleme trec de la sine, se desfunda aceste canale pana la varsta de un an si ca totusi dupa interventia chirurgicala la un bebelus exista riscul ca aceste canale sa se infunde iar deoarece procesul de refacere al tegumentului este de 100 de ori mai rapid decat la un matur. Parerea lui a fost ca ar trebui sa mai astept. Mi-e mila sa o vad asa cu ochisorii mereu inlacrimati si cum i se scurg lacrimile in exterior pt ca nu au altundeva pe unde. Afara toata lumea cu care vorbesc imi spune "dar micutza a plans? de ce are lacrimi in ochi?" Va tin pumnii sa fie bine ! http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Julia felicitari pt mini-vacanta! Super ca ati evadat un pic la munte . Cred ca o sa ne luam si noi o mini vacanta la inceputul lui mai.
Aleinad si Gabriella La Multe Lunite Bebicilor!
Criss o scumpete bebelina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
miki01 spune:
La multi ani puilor de Aleinad.g si Gabrillag!
Noi am batut recordul in noaptea asta cu trezirile: culcat la 21.30, 12.00, 2.30, 5.00, 7.30. Cred ca vrea sa-mi arate cum este!
Oricum, imi este atat de grad cand vad cum mananca noaptea ca iut de toate.
Amalia cata dreptate ai! Voinicul meu face figura cu lasatul pe spate si zambetul pana la urechi cand nu mai vrea sa manance. Imi vine sa-l mananc, e atat de scump!!! Of Doamne, nici acum nu-mi vine sa cred ca DD mi-a dat asa un pui.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Amalia intotdeauna citesc cu mare drag felul cum vorbesti despre copilasii tai si ma regasesc mereu in ceea ce descrii ...cu singura diferenta ca eu am doar un puisor
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
LA MULTE LUNITE cu sanatate pentru :
Teodora de Aleinad.g
David Bogdan de Gabriellag
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mamiseli_11 spune:
fetele, vreau sa vin in buc la un ortoped sa o vada pe miruna pt talus valgus. Imi recomandati pe cineva? De preferat un nume de dr, clinica sau spitalul si daca aveti nr de tel sa fac programare. Va pup
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Hera25 spune:
Criss nu te gandesti?Guvernantii de unde sa mai fure? Iau de la mamici si baga in buzunarele lor. Idiotii.
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Mai da sunt de groaza astia cu legea mamelor atat ii mai ....grija de zici ca din banii si din timpul stat acasa scot tara din criza ..na ca m-am enervat Sa termin optimist , am pus pozici din parc http://family.webshots.com/photo/2782157360104281140HGhwby Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008