*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

pe noi nu ne mai voteaza nimeni? eu am ramas blocata la 13 voturi..am mai bagat eu azi de pe ambele numere de telefon...si atat

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

UN VOT PT DAVID

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Votat David de Bebecris iar maine mai incarc un telefon sa pot vota si Eva de Mirtha si asa voi vota de pe 3 telefoane diferite
Ramo daca bebelusul cunostintei tale nu are lapte suficient de la mamica lui , aceasta tre sa mearga la medicul de familie si sa-l treaca pe tabel pentru lapte praf gratuit (Bebelac sau Lactovit..depinde ce firma a castigat licitatia in Bucuresti), laptele il va ridica de la serviciul public al primariei .Hainute deja le am arvunite la 2 fetite
Anes am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut cum ii zici tu lui Remus miku tot asa ii zicem si noi Paulei desi e fetita micu' , de fapt eu tot ca pe un baietel o alint ...inca
Mai da sunt de groaza astia cu legea mamelor atat ii mai ....grija de zici ca din banii si din timpul stat acasa scot tara din criza ..na ca m-am enervat
Sa termin optimist , am pus pozici din parc http://family.webshots.com/photo/2782157360104281140HGhwby

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim de vot bertha sanatate multa...Pupici multe...

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Monicus, am votat, m-am si mirat ca m-a lasat, ca ieri l-am votat pe Raphael, am incercat intr-o doara. Oare nu s-a inregistrat votul de ieri?

Mirtha, intai am vrut s-o votez pe Eva, ca mesajul tau era inaintea celui al lui Monicus. Dar s-a deschis cu mare greutate oapgina cu muuulte fotografii si n-am identificat-o pe Eva. Da un link cu poza ei, poate mai sunt fete cu drept de vot.

Voi asteptati banii pt CIC si eu abia maine depun dosarul. Tineti pumnii ca ma duc cu Ioana, sper sa nu ma intoarca din drum, eu consider ca am tot ce trebuie. Cat despre decizie, eu sapt trecuta am primit decizia pt alocatie, cand deja o mancasem de vreo 3 ori.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 15 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Malinas, sa stii ca si eu ma gandeam astazi. Cand mancam se uita in gura noastra de imi vine sa-l mananc si balutle curg... Vedem cum evoluam pana la 5 luni si in functie de ce spune si pediatra vom incepe si noi dive. In greutate oricum a luat mai putin decat luna trecuta (asa pe trend) cred ca avem +300g in 3 saptamani. Rotarix-ul noi l-am facut la 3 luni si urmeaza la 5, al vostru asta este al 2lea?

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Pt cine se mai plange ca bebeii au inceput sa se trezeasca mai des decat o faceau, parerea mea personala, total neavizat, dar imbogatita cu experienta proaspat acumulata, este ca e momentul sa va ganditi la diversificare.Vorbesc de bebeii care pe la 4 luni au luat-o cu totii razna si au inceput sa se trezeasca de 3-4 ori pe noapte, cand pana atunci se trezeau o data, maxim de 2 ori.Am tot citit zilele astea si sunt de parere ca asta este felul copilului de a ne atentiona ca e momentul sa-i dam si altceva de papa.Acu'...cine vrea sa dea cu pietre, e liber sa o faca, eu mi-am spus punctul de vedere si am subliniat ca nu sunt experta, doar impartasesc cu voi ceea ce cred.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumim criss pt vot...merg sa incerrc sa bag un vot pe unde mai pot si eu

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

UN VOT PT DAVID

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoase poze.. criss703p/red] a iesit pitica la plimbare si ce frumos sta ea in carucior... Tare gingasa...
Te

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Votat David de Bebecris iar maine mai incarc un telefon sa pot vota si Eva de Mirtha si asa voi vota de pe 3 telefoane diferite
Ramo daca bebelusul cunostintei tale nu are lapte suficient de la mamica lui , aceasta tre sa mearga la medicul de familie si sa-l treaca pe tabel pentru lapte praf gratuit (Bebelac sau Lactovit..depinde ce firma a castigat licitatia in Bucuresti), laptele il va ridica de la serviciul public al primariei .Hainute deja le am arvunite la 2 fetite
Anes am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut cum ii zici tu lui Remus miku tot asa ii zicem si noi Paulei desi e fetita [red]micu' , de fapt eu tot ca pe un baietel o alint ...inca
Mai da sunt de groaza astia cu legea mamelor atat ii mai ....grija de zici ca din banii si din timpul stat acasa scot tara din criza ..na ca m-am enervat
Sa termin optimist , am pus pozici din parc http://family.webshots.com/photo/2782157360104281140HGhwby

PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 15 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Criss, f frumoase pozele cu micuta dragalasa! Si noi am stat astazi mult afara si voinicul a dormit aproape tot timpul.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Anes am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut cum ii zici tu lui Remus miku tot asa ii zicem si noi Paulei desi e fetita micu' , de fapt eu tot ca pe un baietel o alint ...inca

PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mamiseli, dulce foc soprana voastra trage, mai frate, niste chiote, de zici ce-i aia. Androniki a zis ieri prima data "mam mam mam am am mam" si cand am inceput sa o imit radea cu gura pana la urechi. dupa care iar incepea cu "mam mam" si se uita asa strengareste cu coada ochiului la mine sa vada daca ma mai amuz de ea. eu incepeam sa rad, iar ea mai tare facea ca sa intre si mai mult in seama. ma topesc toata dupa ea ca inghetata vara tinuta pe bord in masina.

mirtha, o sa incerc asa,de fapt azi doar asa i-am dat fix cat a deschis gura si a mancat vreo 7 lingurite de mar aburit si 3 de piure de legume....in rest lapte cat cuprinde. azi a baut mai mult lapte pt ca a lipsit mancarica.
pai sa-ti spun de ex ea se trezeste la 6.30 bea juma de bibe (80ml) dupa ce facem "schimbul de dimineata" dupa juma de ora bea si restul biberonului (inca 80m). la 8 adoarme la 10 mananca....de fapt manca piureul de fructe mar (trei sferturi)+ juma de para si vreo 50-70 ml de suc de fructe. la 13-14 manca piureul din un morcov, pastarnac, putintel dovlecel, putina telina, patrunjel verde si radacina, ardei gras (aproape un castronel) + 120 ml supa strecurata la bibe.am apucat doua zile sa-i pun si spanac in piure, iar in alta zi doar frunze de spanac la abur cu carnita de pui. de vreo saptamana ii pusesem si cateva firisoare de carne de pui de la care se si constipase in prima zi.
am inceput dive pe 28 februarie.
de cateva zile n-a mai vrut nimic dintr-o data. am incercat sa-i dau borcanel de la Humana alaltaieri pe care l-a mancat. ieri am repetat faza daca nu mancase copchilu nimic si nu l-a mai vrut nici pe ala.
mare dilema de capu' meu. cred ca s-o fi plictisit grecoaica de menu-ul zilnic si ce-o fi zis "beiii cucoana dar mata altceva chiar nu mai sti sa prepari??? o dai zilnic zilnic cu aceleasi produse?"

incercai sa o votez pe fii-ta, dar nu merge, se deschide pagina super greu, de ce?

aaaa si sa nu uit, sa aveti un gand bun si pt catalina, va rog mult !

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Na ca nu a mai tinut figura ca si la Bertha sa votez de 2 ori intr-o saptamana de pe acelasi nr. de telefon ..da pana la sfarsitul saptamanii tot mai prind un mobil si votez si printesa Ana ...ca sa stiu ca i-am votat pe toti 4
Monicus,Miki ne bucuram ca v-au placut pozitele
Mar_ysa parca tu intrebai de CIC , da eu am depus in 15 ianuarie dosarul si astazi(in mai putin de 3 luni) am primit decizia cu suma lunara si ca se trimit in data de 25-26 a lunii prin factorul postal sau pe card (eu am optat pe card pt. ambele indemnizatii), suma mi-a fost virata pe card prin 18 martie (dupa 2 luni)

PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani pt Teodora de aleinad.g si David Bogdan de gabriellag!
Hera multa sanatate bebelinei si sa dea sa se rezolve cat mai redepe problema cu ochisorul!
Criss,foarte frumoase pozele,Paula e o scumpa.
Mamiseli,ai o soprana tare simpatica!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput