*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lorena mult succes maine cu bona. Sper sa fie totul ok si sa fii pe deplin multumita de ea. Cat despre dive, asa si al meu, prefera mai mult celelalte alimente decat lapticul.
Miky multumi frumos
Mar_ysa ce ati facut la dr? ce v-a spus? stau cu sufletul la gura
Mirtha mult succes la concurs. V-as acorda voturi cu mult drag dar din pacate nu se poate vota decat un singur bebe de pe un nr de tel si deja am votat pe Strumficul . Baga viteza si streseaza aproiatii cu voturi ca este concurenta acerba
Anca mult succes joi pt prezentarea de master . O sa reusesti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu nici nu ma gandesc sa ma intorc la servici mai devreme de 2 ani, sa pierd minunatele clipe petrecute alaturi de Sara...dar daca ne obliga Oricum nu stiu daca ma mai intorc la vechiul servici, ma plafonez, lucrez doar 4-5 ore, pe cartea de munca 8 ore si salariul bun pt. orele care le lucrez...dar mai mult stau de pomana si nu-mi sta in fire sa nu fac nimic.Am acceptat job-ul asta dupa o perioada de vreo 6 luni dupa ce am pierdut prima sarcina...nu aveam chef de nimic, dar nici acasa nu puteam sta ca ma urcam pe pereti...asa ca m-am dus la birou tot ca sa stau, rare erau zilele cand aveam de lucru, dar macar ieseam din casa si vedeam oameni, ca altfel deveneam salbatica

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Azi mi-a venit prin posta decizia de la CIC
Singurul lucru de care nu sunt multumita e ca desi scria in lege ca se iau 12 luni in urma (nascand in noiembrie 2008 trebuia luat si noiembrie 2007) nu s-au luat decat 11 luni si luna noiembrie 2008 echivatata cu luna dinaintea nasterii (adica octombrie) .Na asta e ginionul meu ca in noiembrie 2007 am avut cele mai mari venituri .
In rest azi am fost in parc la copii cu "masina sport " adica am trecut de la "limuzina " landou la scaunul descoperit al caruciorului .Poate punem si o pozita din parc mai tarziu
Din urma nu am citit nimic , am avut 2 randuri de musafiri pana acum

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Babyzapi, Mirtha, mersic! Ma simt ca atunci cand nasteam si aveam nevoie de pampoanele voastre , cand mi-a trimis Amalia mesaj ca-mi tineti pumnii, mi-ati mai luat din dureri.

Pai Ramo, toata lumea ar vrea un job ca al tau , de ce sa nu-l lasi asa si daca zici ca e doar 4-5 ore ai restul timpului pt pitica, sau... mai faci ceva pe langa ca sa nu te plictisesti.

Criss, evoluati evoluati , ce bine ca tzine. Eu inca sunt la etapa de scos afara cam cand o apuca somnul ca sa doarma bine o tura; cand se trezeste incepe sa urle...sa ma vezi ce fain imping carutzul gol cu ea in brate. Astept sa stea in funduletz cat de cat ca s-o ridic, c-atunci sigur avem succesuri, vb Mirthei.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

nu vretzi 2 plozi jucausi?
ashtia nu vor sa doarma si io 's trezita de la 4
tati nu-i....
offff

vreau ceva cu ciocolataaaaaaa

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cand decid sa ma sinucid iti dau un Buzz pe Mes.

Sananate tututor si special lui Alex.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

nu vretzi 2 plozi jucausi?
ashtia nu vor sa doarma si io 's trezita de la 4
tati nu-i....
offff

vreau ceva cu ciocolataaaaaaa

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mdaa..Eu votai la tine- pe la ora 23 mi-a venit si mie SMS de nu mai stiam pe unde sa bag mobilul zornator...
Da" nu-i bai...Deocamdata maditrez pe la concursuroile astea. Creieri de mutera zbatucita....

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mirtha mult succes la concurs. V-as acorda voturi cu mult drag dar din pacate nu se poate vota decat un singur bebe de pe un nr de tel si deja am votat pe Strumficul . Baga viteza si streseaza aproiatii cu voturi ca este concurenta acerba
Anca mult succes joi pt prezentarea de master . O sa reusesti

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

babyzapi multumim frumos.. este atat de minunat cabnd o auzi razand... ca te topesti... Sanatate si numai bine...
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza!

La multe lunite bebe Luca si bebe Raducu
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Monicus felictari pt primul hohot de ras al bebelinei si pt cum a luat in greutate
Brie multumim frumos pt vot si

RAPHAEL si [red]ISABELA
Povestea nasterii

[red] UN VOT PT RAPHAEL

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 15 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

bertha multumim frumos ... spui ca micutza ta "calatoreste" prin patutz.. si a mea face la fel.. o gasesc rotia de cum o pun in patutz... este atat de haioasa...
Nu esti singura care nu tine regim.. nici eu nu tin si nu voi tine atata timp cat alaptez... si cu dulciurile nu mai spun. Choar imi plac duciurile si mananc... cu placere... Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

La multi ani, Luca si Raducu!

Amelia, chiar asa, nu m-am gandit ca voi n-aveti lunar aniversare. La 29 februarie m-am gandit des, ca aveam o colega nascuta atunci si era cam frustrata ca ziua ei nu-i in fiecare an, chiar daca si-o serba. Sa fiti sanatosi!

Monicus, pupam printesa care rade zgomotos!

Otilia, nici eu n-am tinut regim, ba chiar am bagat ducliuri in limita fireasca, adica multe. Cred ca alaptatul ajuta mult in cazul meu, alaturi de plimbatul pe afara (si prin casa).

Gata, s-a dus timpul meu, Ioana "calatoreste" prin patut si deja e nervoasa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ne mai votati si pe noi?...multumiri anticipate si va pup dragi mamici.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput