Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Adriana, esti o dragutza! . vreau sa ajung la 70 cit mai repede posibil. adica pina plec la mare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Tinem pumnii!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Desigur ignoranta e cel mai bun remediu si bine ar fi ca persoana respectiva sa n-o mai intrige.
Avem si noi o prostie in vocabular;ii spune unui vecin mai apropiat de noi "Lica p...." (tot asa a auzit de la cineva).Imi pare bine ca nu-i spune asa cand se intalneste cu respectivul.
Cateodata striga prin casa de zeci de ori dar n-o bagam in seama si de cateva zile n-am mai auzit-o.
pentru micutul receptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Sa va zic ce fac azi de papa?....iahnie de fasole boabe cu ciolan afumat pt ovi si fasolica frecata cu piine prajita pentru stefan...
si pt mine?...mirosuri-mirosuri....

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mneata!
M-am hotarat sa achizitionez un carucior nou, din ala tip umbrela si la care spatarul se poate lasa pe pozitia culcat. Si-a luat o prietena in Cora carucior chicco cu 250 lei. M-am uitat pe net si-am vazut ca majoritatea is cam la 7 kg, nu e foarte mare diferenta de cat cantareste al meu, vreo 3 kg diferenta, numa ca al meu e dihanie mare si mi-ar trebui ceva mai mic. Ma gandesc ca si pt munte ii mai ok asta mic ca incape mai bine in portbagaj, ca asta mare ne ocupa mai tot portbagajul. Voi ce ziceti? Merita sa-l schimb?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Kitzy, e ok un carucior sport, acum ca Diana e marisoara. eu am unul de la primii pasi, care se face umbrela, insa nu se lasa de tot pe spate(pt mine e ok, ca stefan nu mai doarme demult afara). cred ca Adriana are unul de la Hauk care mi se pare tare bun. usor si practic.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!SARA

MAMI TATI FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

toata noaptea nu am dormit de grija testului, iar acum sunt franta si imi e un rau de nu mai pot

apropo sa va dau o veste
are mama doi baietiiiiii

Dragos vrea sa va spuna si el ceva

v bgbbv b vggggx vc/x cc. /chsdvfjjjkkjkkkfaz\ff

Mergi la inceput

abia astept sa imi trimita rezulattul pe la 13 jumate prin email , nu mai am rabdare

fug sa imi fac ceva sa pap ca asa mi de rau de nu mai pot dar si foame imi e
noroc ca tati a papat cu Drgaos si apoi a mers la munca

timpul asta ne da peste cap, asa ma bulverseaza nu il mai usport e placut afara insa ploaia si vremea asta mohorata ma i-a cu maeteala .

anca Doamne ajuta sa reusesti sa le dai si pe cele 10 kg . bravo mami
cred ca voi face si eu o fasolica scazuta insa fara ciolan

noi inca nu am avut probleme cu prostioarele deoarece inca nu a vb urat in prezenta lui, oricum eu urasc injuraturile si vorbitul urat
oricum in colectivitate nu are cum sa nu invete , ori de la uni copilasi la care se vb asa in familie sau de la educatoare sau asistente ce sunt pe acolo .
important e sa nu auda in familia in care traieste asemenea expresi, ca restul se rezolva pe parcurrs, cand va creste si va constientiza ca nu e bine

o zi plaucta

Mergi la inceput

Elena, bravo mami!!! pentru cei doi baieti!!!! si
sint sigura ca testul va iesi bine!
si multumesc. sper sa reusesc!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, am stat si am cumpanit mult cand ai zis ca ai doi baieti..ma gandeam ca ai gemeni in burticaDeci tot baietel..Felicitari!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput