Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

saluatre si d ela noi

am avut o duminika plina de rau, am crezut ca mor insa nu a fost asa , am trecut cu greu peste dar bine ca e mai bien

ieri am colindat tot orasul dupa rochie de nasa, am gasit una singura sa imi fie buna si sa imi avantajeze corpul , insa nu imi place culoarea, asta e nu am ce face , asta-s eu

azi din nou am fost tot pe fuga, de-abia am ajuns acasa, va spun maine pe unde am fost si ce am facut

dimineata m-am hotarat sa merg pana la urma la tirmplu test , Doamne ajuta sa fie bine

multmesc ca ati intrebat de noi

sanatate multa tuturor

alina draga incearca o cafea cu lamaie , e cel mai bun calmant pt dureri
noi nu suntem bautori de cafea insa pe C il doare foarte des capul si are niste dureri groaznici , iar acesta este tratamentul lui.
am incercat si eu , iar durerea a disparut ff rapid

fug sa pap ceva ca sunt moarta de foame ca nu am papat nimik azi iar acum sper sa imi priiasca papika si sa nu o dau afara dupa

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI VICTORAS! sa cresti mare si sanatos, felicitari mami pentru un asa flacau grozav!!

Maine imi recuperez si eu mamarutza. De abia astept... ca tare dor mi-e de ea. I-am luat azi galetutza si ustensile de gradinarit...o vede zilnic pe buni si vrea si ea.
Am vazut ca Lore zicea de Aquina...chiar ma gandeam zilele astea ca ar trebui sa reincepem si noi sa mergem. Doar de vineri incolo putem. Cine mai vrea??

Sanatate multa Gabi si Alexia[/b] !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

stiti careva daca la olimpic se poate merge cu copilasi mici?am auizt ca ar fi 13 lei intrarea si stai cat vrei.stiu ca este un bazin micut separta de cel mare.acolo se poate sa fie apa mai calda.

ALEX sunt din alea de facut baloane peste tot,sau tu vrei sa-i iei sticla din aia mare cu multe multe cercuri de fcaut baloane??verede?am vazut ceva ca un borcan.

merg la nani.......somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Alex, cred ca ignoratul e cel mai bun lucru. N-am ajuns inca rau dar sambata statea in patut, am pus-o la somn, si se juca cu papusile si ii dadea la una "na-na" si ii spunea ceva de genul "mata"(sorry). Dar atat. Iti dai seama ca noi nu scoatem pe gura asa ceva, stim prea bine de unde a auzit(de la cresa). Dar n-am bagat-o in seama si vad ca n-a mai repetat.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, SARA!!!!

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata de la Dej. E oribil afara vreme de ploaie, ceata, toate la un loc. Pe asa vreme eu nu sunt functionala
Ieri am reusit sa scap de durerea de cap foarte simplu. M-am bagat in pat si am stat cuminte. Am si adormit un strop. Apoi seara m-a scos sotul la o plimbare, de fapt el la alergat eu la plimbare. Ce bine a fost. La un moment dat m-a palit un miros de porumb fiert. Am crezut ca lesin. ciudate sunt in sarcina mirosurile astea aparute din senin
Alex29 nasoala faza cu prostiile. Din pacate si eu ma astept la asa ceva. stiu sigur ca cineva din familie nu va rezista sa imi invete copilul prostii.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata, haideti la
Victoras, La multi ani!!!
Sara, LA MULTI ANI!!!

ce vreme naspa... ieri am stat 3 ore in parc, asa bine a fost
sanatate la toti bolnaviorii
cine mai vine azi la Aquina, in jur de 17,30?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

SARA

Adriana, foarte bine ai facut, ca ai ignorat-o cind a spus prostioare...din pacate in colectivitate asa e....

Alex, ideea Adrianei cu "ignore" cred ca e cea mai buna.

Alina, si la Cluj e urit. macar nu e frig. daca se opreste ploaia poate iesim totusi afara, cu caruciorul...

Elena, iti tin pumnii pentru triplu test!

Ada, ai recuperat mamarutza?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Anca, felictari pentru cele 17 kg duse. Inca 10? Dar la cat vrei sa ajungi? Mie mi se pare ca arati bine!

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, esti o dragutza! . vreau sa ajung la 70 cit mai repede posibil. adica pina plec la mare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput