Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
Andreea, eu am facut reteta ta acum vreo doua saptamini...i-a placut mult lui stefan...si mie, de altfel. i-am dat-o pe post de gustarea de la ora 16.00.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
Andree27 spune:
La multi ani Victoras!!!!!Sa cresti mare,sanatos si voios si sa ii aduci mamicutei tale numai bucurii!!!
Andreea , de Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
sara2007 spune:
LA MULTI ANI VICTORAS...SA CRESTI MARE MARE,SANATOS.....SI SA FI TOT TIMPUL CU ZAMBETUL PE BUZE,ASA CUM ESTI ACUM...PT MAMI A TA.....LA MULTI ANI SI TIE SI FELICITARI PT UN ASA BAIETEL.
ALINA multumim de reteta...suna delicios.numa sa-mi iasa ceva.
GABY multumim si tie si sanatate multa.speram sa nu se imbolnaveasca SARA noastra.
ALEX nu stiai de fabrica din oradea?ce bine de voi ca ati dormit cu mamaruta.stiu cum e...nu cred ca as mai putea dormi fara ea
DARIANDRA super suna reteta ta de gris...trebe s-o incercam si noi.si eu tin uleiul in frigi ,dar il tot scoteam afara inainte cu cateva ore sa il dau....si vad ca s-a rancezit.trebe sa cumpar altul totusi si sa fac ca si tine.mersi mult.eu ii pun in lingurita mica dupa ochi,nu masurat cu pipeta si cu lamaie tot timpul.in fiecare zi ii dai?mie mi-a zis 4 da,3 nu.
MELI ma bucur ca ai scapat cu bine,dar ce-ai fcaut totusi?n-am inteles.ti-ai scos steriletul?DISTRACTIE FAINA
ANI e o tabla 3 in 1 de la auchan cu 140 ron.se poate scrie cu carioci,cu creta,se pot pune si magneti.are picioare tabla si are 70 de ascensorii;adica,carioci,creta,burete,magneti...ceva desene pt colorat.e frumoasa.tu ziceai de papuceii de la oradea?ca numai retin.erau modele multe si frumoase 24?ne-ar trebui cev apt primavara,ca de vara avem cam tot de-acolo.
EU azi am fost singura,am trimis-o pe sara la bunica-mea sa pot face ordine si curatenie.sunt multumita ca ma reusit sa fac destul de mult.ieri ne-a prins taman ploaia aia mare,stateam sub topogane si ei ii trebuia sa se mai dea pe topogans-a si dat putin,ca n-am putut s-o opresc.tot si-a udat pantalonii si strampii..
si eu ma dus-o ieri la frizerita la care se tunde taica-so si i-am spus sa-i taie putin din breton si sa il fileze...si a tuns-ooo....adica i-a taiat jum din breton,stiti tunsul ala tip oala??cum era mai demult?asa arata acuma sara,si fix acuma inainte de ziua ei pe cand vroiam coditeasta e...e drept ca n-a stat,i-a fost frica ca nu o cunsotea si a plans si s-a foit.si n-a reusit f bine sa il taie.v-a creste,ce mai pot face?
ioana...mami de sara
antoni spune:
Lore-trebe pampersi de apa asa-i?dar altceva?ca noi nu avem nici de astea.trebe sa-i iau.sper sa apuc ca am veni si noi.si apa cat e de rece?imi dai mai multe detalii te rog?
nu stiu care ati intrebat de ce am facut histerosalpingografia.trebuie sa fac histeroscopie daca mai vrem bebesi nu vor sa-mi faca fara asta ca sa vada unde si cum anume e lipit uterul,ca sa nu o gaureasca din greseala.
ma duc sa pap ceva ca moooor de foame.
Meli+Timea-Larisa
velenamaria spune:
buna seara..
am fost la oftalmolog si din pacate avem nevoie de un alt consult in necroza...cred ca asa ii spune, adica trebuie adormit Edi ptr ca sa poata vedea doamna doctor de ce are corneea marita. sper sa fie bine, am mari emotii..si trebuie sa astept pana pe 27 aprilie ptr ca doar atunci are timp ...u fuf.
ALINA..multumesc de reteta..eu fac ceva asemanator dar cu mar.
unt+mere+zahar la caramelizat si apoi le amestec cu o compozitie asemanatoare cu a ta..doar ca la mine se pune ulei si lapte dulce, iar pe langa malai pun si faina alba si pesmet...dar e super la gust.Esti din Dej..am neamuri acolo..si bunic in zona..buni a mea facea un malai superrrr.
noapte buna tuturor
ALEX29 spune:
ce de retete buneeee
Tu fetelor am avut o dupa amiaza super alaturi de niste baietei minunati ANDREI si DAVID
din pacate maine nu pot veni la piscina ,imi revad niste colege de liceu .nu ne am vazut de 12 ani ,de abea atept
IOANA-S stiam de fabrica din Alesd dar n am reusit sa merg acolo niciodata
si eu trebuie sa ajung pe la Auchan vreau sa i cumpar mamarutzei un joc care face balonase ...nu stiu cum sa i spun
GABI -Tiadris are o tricicleta din plastic si una adevarata de la nepotelul nostru ,desigur ca pe cea adevarata o agreeaza cel mai tare ,dar e la "babi "soacra ,asa ca de cate ori facem vizite in zona nu ratam sa facem cateva ture
bafta si sa alegi ceva sa i placa puiului
si sanatate multa ,sa treaca repede
IOANA 13 ??? PE UNDE esti ?
ALINA un ceiut oare nu te ajuta ?
sunt destul de mari preturile la Gynia dar imi imaginez ca si modul in care esti tratat e de nota 10 si banuiesc ca se sare peste faza cu "spaga"
CO s a acomodat ingerasu cu patutzu ?
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Victo spune:
da la noi in buna ziua cd fac parc? sau alei? sau trotuare?
anca..nu stiu pensionarii d ela voi? ca noi n-avem..;)
gabi, aiurea cu raceala asta.lamaie cu miere,kiwi,vit. c cu propolis..
eu azi i/am dat lui Stefan 2 feliute de paine cu branza fagaras si am presarat pe deasupra un pic de marar si ridiche data pe razatoarea mica. am crezut ca nu ii va placea, ca ridichea are un gust mai ciudat, daca o razui, dar el nu mesteca f bine si nu m/am riscat sa ii dau felie. a mancat absolut tot!
de/abia astept sa pot sa ii mai dau si alte legume crude, ca tot fiert mananca.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
am fost azi in piata din manastur. am dibuit si magazinul cu jucarii, insa mie personal nu mi-au placut puzzle-urile pe care le avea tanti.nici modelul, nici materialul.
o astept pe Ioana sa imi zica cum sunt cele comandate pe net.
Gabi si noi trebuie sa ii procuram tricicleta urgent..fuge dupa copilasii care au..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!VICTORAS
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
ALEX29 spune:
VELENA sper sa fie totul ok ,imi pare rau ca trebuie sa treaca puiutu prin asa ceva :(
VICTO asa e ,materialul de la puzzel este destul de slabut ,oricum in cazul nostru a fost f ok ca n am facut o investitie mai mare ,s a plictisit f repede de joc
ELENA cum te mai simnti ?
MELI apa are in jur de 31 de grade ai nevoie de prosop ,slapi pt tine (nu i obligatoriu dar e mai igienic asa )pampers pt piticuta,gel de dus si cam atata
tu fetelor eu am o mare problema si chiar nu stiu cum sa trec peste ,Tiadris a mea a invatat sa vb prostii (de la un membru al fam - care l a inceput a luat totul in gluma si careia cu siguranta o sa i o intorc cand va avea copii sa vada cum e ),i a fost de ajuns sa i se spuna o data ca a memorat rapid
oricum atat eu cat si C o ignoram cand mai scoate cate o perla sper sa inceteze matzulica asta a mea ca s de toata minunea
mai sunteti care treceti prin asa ceva ?
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785