Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MULTUMIM FETELOR DE URARI....SARBATORITA doarme acum acu buni,mama mea,f repede a adormit,sper sa n-o pasca vreo raceala,fix acuma de ziua ei.

ELENA felicitari......e super si cu doi de acelasi sex,vor avea preocupari comune,poate sa-i poarte hainutele,se se joace cu jucariile lui.lasa,,poate al treilea bb v-a fi fetita.v-a avea atunci cine s-o apere.tinem pumnii la test.

ANCA felicitari pt kg pierdute.si eu zic ca areti f bine.papa stefan fasole frecata?eu inca n-am incercat.

si sara mai zicea p...,n-am mai bagat-o in seama si numai zice deloc.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR VICTORAS SI SARA!!!

Kitzy, si eu am tot doua carucioare: unul mare care e foarte bun de mers pe drum denivelat si l-am folosit mai ales cand a fost mai mica si mai avem unul usor tip umbrela Maclaren care are doar 5 kg. In ultima vreme doar pe cel usor il mai folosesc.

Elena,felicitari pentru baietelul nr. 2. Sigr o sa iasa bine testul, stai linistita

Anca, si eu azi ii fac sotului tot ciorba de fasole cu ciolan iar la Stefi ficat de pui cu ceapa si oiure de cartofi.

Azi cred ca o sa iesim doar in polus.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ani da de unde l-ai luat? Sau nu e de prin magazinele noastre?
Chiar ca e usor la 5 kg.
Anca caruciorul tau ii cu roti de cauciuc? Ca nu vreau sa fie cu roti de plastic.
Elena la prima citire si eu am inteles ca ai gemeni lasa ca nu e rau cu inca un baiat, o sa se inteleaga mai bine cand mai cresc

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

si eu am crezut prima data ca ai gemeni Elena! Felicitari.
M-ati terminat cu fasolea. Imi place tare mult, sub orice forma. si nu pot face nimic ca e luata apa. Am venit mai repede de la birou sa pot face mancare si iaca apa de unde
Sara

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Buna ziua

Imi cer scuze ca dau buzna, as vrea sa va intreb daca nu aveti cumva de vanzare un cantar pt bebe, electronic sau mecanic. Stiu ca exista in forum un topic special, dar ma intereseaza de cumparat din Cluj-Napoca, sa nu mai avem de-a face cu transportul.

Multumesc.

Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din 19 Martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am fost la plimbare. am stat o ora si un pic, numai in carucior, pt ca e noroi...ne-a prins si un pic de ploaie, dar nu-i nimic, crestem mari...

Kitzy, are roti de cauciuc. l-am luat de la cora, acum un an si la banii pe care i-am dat pe el...150 de lei, e ok.

Clara, imi pare rau, eu am avut un cintar imprumutat pt stefan. si felicitari pentru fetite! nici nu am stiut ca ai nascut. sa ne povestesti despre voi cind ai vreme.

Ioana, . eu i-am mai dat lui stefan fasole frecata. ii place tare mult, mai ales ca o fac asa, mai moale...si nu am avut probleme la burtica dupa ea. pina la urma e doar o leguma fiarta si pasata, nu? bineinteles ca nu i-am pus ulei si ceapa prajita si slaninautza...hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Sara!!!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!!!

Am notat retele,mai trebuie sa cumpar ingredientele si sa le pun in practica.Desi la Bea nu-i plac deloc dulciurile din pacate...Asa ca o sa pap eu.Si ei ii fac bulete.Cam cat de mari se fac inainte de a se pune la prajit???Ca nu stiu.Sper sa le mestece,ca ea cum nu are maselute...

Elena felicitari pentru cei doi baieti!Super!!!Pana la urma orice,numai sanatos sa fie.

Alex nasol cu injuraturile.Daca ii explici ca nu-i voie sa spuna asa,oare nu pricepe???Inca n-am ajuns la faza asta si nu stiu.Ma inerveaza oamenii care vorbesc urat si li se pare si amuzant sa-i invete pe copii.

Andreea sper ca bebe din burtica e ok.Astept vesti.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Clara felicitari pentru fetite!!!Sa cresca mari si sanatoase!!!
Eu am cantar,dar inca il folosesc la Bea.Si as vrea sa-l tin si la a-l doilea bb.
Se gaseste la farmaciile Sensi Blu,sau la orice farmacie cred.Dar sigur gasesti la Cora sau Carrefur mai ieftin.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare ,vai tu fetelor ca nu mai gat curatenia asta ,tot fac si nu se vede :(
multumesc de sfaturi ,o ignor desigur si sper sa nu mai vorbeasca asa ,acum nu fac o tragedie din asta dar oricum e tare aiurea :(
recunosc ca noi am invatat o sa spuna fluture si a iesit "f..e"

IOANA -S imi trebuie aparat care face balonase ,lasa ca dupa ce l cumpar fac poze sa l vezi ,erau anul trecut la baby expo ,tare rau imi pare ca nu am luat atunci
ELENA draga felicitariiiii ,ma bucur mult pt tine
ANI poate ne intalnim pe la Polus ,merg la cumparaturi si cred ca ajung si pe acolo
ANCA esti o super ca te poti abtine
GABI cum te simnti ?

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ,MULTI ANISORI SARA ,INGERAS MICUT SI SCUMP ,SA AI O ZI MINUNATA CU MULTE ,MULTE CADOURI
IAR PT MAMI SI TATI

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput