Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

la multi ani Victoras!!!Sa cresti mare si sanatos!!!

Andreea sper ca esti ok.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

La multi ani Victor!

noi azi la 5 mergem la control la ochi..sper sa fie bine.
cred ca si-a schimbat ora de somn..nu mai adoarme inainte de ora 14 nici cum..asta e..dar ma enerveaza ca doarme pana la 17/17.30...si azi trebuie sa-l trezesc sa-l duc la oftalmolog..uf uf.

pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Fetelor multumesc mult de urari va pupacesc pe toate si pe toti piticii

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salut dragelor. am trait doua zile fara net deja suntem satui de upc. de doua ori pe luna pica netu. asta este. nu sunt altii mai buni, deocamdata.
Nu mai stiu cine cerea reteta de malai. O sa o caut, sper sa o si gasesc. am mai multe si cred ca nu mai stiu care era reteta aia buna din poza. e bun rau de tot cu smantana dulceeeeeeeee.
La Gynia merg la dr. Rusu Diana. Urmatoarea vizita o am pe 17 aprilie. In ceea ce priveste preturile astea sunt afisate pe site la ei. eu pana acum am platit 245 de lei. Prima data am avut control+papanicolau+eco transvaginala. A doua oara eco transvaginala+abdominala. eu as vrea sa nasc natural cu anestezie si asta costa 1095 de euro, daca bine tin minte. stiu ca e mult insa nici nu vreau sa ma gandesc la spitalul din Dej. Il urasc.
Buuuun si acu intrebare de baraj. ce ma fac cu durerea de cap ce o am? deocamdata stau cu comprese reci pe frunte. De dimineata ma doare. deja m-am saturat.
Ii doresc si eu la multi ani si multa sanatate lui Victor. Vad ca a implinit azi un anisor. Ce mai! deja e fecior mare.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi anii, Victoras!!!Sa ii aduci mamei tale frumusele numai bucurii!!!

Gabi...tare rau imi pare sa citesc esti bolnavioara...iar:( Unpupic si pt cretulina de Alexia si pentru toti bolnaviorii...

Ani, eu am luat de buna , asa ca merci

Pupici la papacioasa sefa Bea

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANI, VICTORAS!!!!!

Alex, cu Coldrex ma tratez, deocamdata nu e grav, sper sa ramana asa si Sara sa nu ia!!!

Sara e tot mai interesata de tricicletele copiilor din parc, asa ca presupun ca e timpul sa luam si noi una! Recomandati ceva???

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, ai baut cafea inainte de sarcina? daca renuntat brusc e posibil sa te ia durerile de cap....solutia: bea o cafea, sa o cola!

Gaby, noi am primit o tricicleta din asta cu miner pt mami...dar cred ca ar fi prea mica pt Sara. eu zic sa-i iei una pt copii mai mari, cu cadru de metal...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Am citit din urma sa vad cine a cerut reteta de malai. Deci Elena e vinovata.
Eu pun reteta aici. Sper sa nu se supere nimeni.
Malai dulce
- 400 gr. iaurt sau lapte batut (eu de obicei pun lapte la prins, parca e mai bun asa malaiul dulce)
- 2 oua batute bine
- 1 lingura smantana
- zahar dupa gust
- putin bicarbonat
- putina sare, vanilie, coaja de lamaie sau portocala, alte esente care va plac.
Toate astea se amesteca bine de tot si se adauga malai pana se face ca un aluat putin mai gros decat cel de clatite. (atentie! sa fie malai fin, de la piata sau din magazin daca gasiti- eu am bunici la tara si mi-e mai usor).
Toata chestiunea asta se toarna intr-o tava unsa bine cu unt si tapetata cu malai. Se coace la cuptor incins in prealabil. Cat timp nu stiu sa va spun ca nu am cronometrat niciodata. Pana se rumeneste asa frumos.
Apoi, daca vreti, scoateti din cuptor si turnati o cana cu lapte peste si mai dati cateva minute la cuptor sa se absoarba laptele.
V-am zapacit sau nu?
Am si o reteta de clatite din malai. daca doriti o scriu si pe aia.

alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Alina, ai baut cafea inainte de sarcina? daca renuntat brusc e posibil sa te ia durerile de cap....solutia: bea o cafea, sa o cola!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Nu am baut cafea si nici nu beau. Deci varianta cu cafea sau cola pica.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANI - Mie asa mi-a zis medicul sa-i dau.Acum, vezi tu.

ALINA - Delicioase retetele.Aia cu malai o fac si eu.Chiar mi-ai dat o idee ce sa-i fac Dariei de mancare pentru seara.

GABI - Multe citrice, mamico si poate ar fi bine sa iei ceva pentru imunizare.Sanatate multa iti dorim!

Daca va intereseaza va scriu si eu o reteta de budinca de gris pentru bebelusi pe care mi-o facea mama cand eram mica.

- 3 oua (galbenuse + albuse) se bat bine cu 3 linguri de zahar si alternativ 3 linguri ulei.
Se adauga 12 linguri gris, zeama de la 1/2 lamaie + coaja.
In gris se amesteca 1/2 praf de copt Dr.Oetker sau 1 praf de copt romanesc.Se unge o tavita cu unt si gris si se toarna compozitia.Se pune la copt (depinde de cuptor).
Intre timp se pregatesc 800-1000 ml lapte cald cu zahar si coaja de lamaie care se toarna la final peste compozitia coapta.

Pofta buna copilasi si nu numai!

Mergi la inceput