Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Si Sara s-a trezit azi noapte pe la 2 si a plans mult, a adormit abia pe la 4. Acum doarme!

Mie imi curge nasul, iar am racit! Minunat! Simt ca ma apuca depresia!

Adriana, sanatate Alexiei!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Multumim, Gabi. E bine, mare lucru n-are, mucii sunt din program / sistem. Ii fac aerosoli si sper sa ii elimine si sa nu o apuce tusea. Eu in schimb sunt racita. Multa sanatate si tie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, numai cate 5 picaturi de ulei ii dai Dariei sau nu am inteles eu bine? Pe cutie scrie ca sub 5 ani se da cate o lingurita sau 5 ml.

Cate o pt mamicile trezite disdedimineata.

Noi pe la 12,30 mergem pana in centru la magazinul ala bio sa mai cumparam cate ceva si dupa aceea ori in parcul mare ori in Grigorescu. Mai vine cineva?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
n am reusit sa ne intalnim :( n avem ce face bebelashii isi spun cuvantul in privinta somnului

fetelor m am intalnit cu d na ce se ocupa de curatenie ,pare f ok ,dar sa vedem acum cum stie sa si faca treaba ,sapt viitoare se ocupa de birou ,va tin la curent
aaaa si indiferent de nr camerelor si de ce ii ceri sa faca tariful e de 50 ron, f convenabil

GABI imi pare rau ca iara de ia raceala ,nu te lasa ,ia niste coldrex max e f bun ,sanatate
ADRIANA cu ce solutii ii faci aerosoli ?sanatate piticutzei

si apropo de trezit si Tiadris s a marait pe la 4:30 si a trebuit sa o punem cu noi in pat ,ne venea sa muscam din ea cat e de scumpa ,amandoi trageam de matzuca sa o tinem in bratze

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ,MULTI ANISORI VICTOR SI MULTE PT MAMICA TA FRUMOASA

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, VICTOR!!!!

Alex, aerosoli ii fac cu Flixotide si cu ACC combinat cu ser fiziologic.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

VICTORAS

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi de afara...a fost frumos pina la urma...din pacate in parcul nostru acum inlocuiesc "echipamentele" vechi e plin de muncitori, excavatoare, tractoare cu remorca...asa ca spatiul de joaca a fost mai restrins. abia astept sa vad cum va arata la sfirsit...daca or sa refaca si aleile, asa cum s-au laudat, va fi perfect, n-o sa mai fie noroi...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ne-am intors si noi de afara...a fost frumos pina la urma...din pacate in parcul nostru acum inlocuiesc "echipamentele" vechi e plin de muncitori, excavatoare, tractoare cu remorca...asa ca spatiul de joaca a fost mai restrins. abia astept sa vad cum va arata la sfirsit...daca or sa refaca si aleile, asa cum s-au laudat, va fi perfect, n-o sa mai fie noroi...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Refac spatiul vechi de joaca? SUPER!!!(eu n-am fost atenta, n-am vazut)

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Azi intalnire in PARCUL MARE ora 5jumate 6

maine la Aquina aceeasi ora

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Da, da. au inceput de dimineata. eu am crezut ca sapa din nou pt canalizare, dar m-au informat pensionarii din parc...ei stiu intotdeauna totul...apoi am remarcat ca au scos leaganele si balansoarele, plus niste banci, una din gropile de nisip...asta cit am stat noi in parc. muncitorii au ramas...

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

POZE NOI
Povestea Nasterii

Refac spatiul vechi de joaca? SUPER!!!(eu n-am fost atenta, n-am vazut)

POZE ALEXIA

POZE NOI
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput