Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA multumesc de poze......a fosr o petrecere f frumoasa,SARA fost f incantata si acolo si acasa vazandus-i cadourile.multumim.

ANDREEA imi pare f rau de ce-am auizt.multa putere in continuare

GABY mersi ca vrei sa ma ajuti....

as mai fi scris dar m-i s-a trezit fetita.vb mai traziu,va pupam

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

slaba activitate pe aici, se vede ca e week iar timpul de afara e superb

in sfrasit am terminat si eu pe ziua de azi, gatit, spalat rufe, curatenie generala ....of ce bien ca am terminat

azi tati a fost la munca pana la 6 , insa acuma si-a luat revansa si ii inca in parc cu Dragos la o portie de fotbal

va doresc o duminica frumoasa cu mult soare si buna dispozitie

va ic pe toate si pe toti

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
ELENA toti copilashii au perioade de genul asta ,cu somnicu ,sa stii ca si mie mi se intampla sa nu mi adoarma Tiadris seara singurica si desi am incercat tot felul de metode nu a functionat nimic asa ca ma pun cu ea in pat pana adoarme ,nu se intampla des ,dar se intampla ,oricum mi a fost f f greu sa accept ca nu adoarme singura dar m am consolat ,ma gandesc ca in 2-3 anisori o sa tanjesc dupa momentele astea
ALINA chiar mi ai dat o idee cu placintuta asteptam reteta
GABI sincer ti as imprumuta eu o tigaie dar chiar am nevoie de amandoua ,e al doilea week end in care al meu sotz lucreaza si sambata seara asa ca te inteleg
de obicei dupa 5 era cu noi ,dar asta e ce sa facem
maine plecam la mami si ne revenim acolo
ADA sigur urmatoarea iesire o sa fie in Bamboo ,multumim de recomandare
si nu te necaji ca puiu vrea mancarea asa ,bine ca papa
ADRIANA baftaaaaa

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA S de abea astept sa pui poze cu masuta printesei

fetelor stiti vreo banca ING in Manastur ?

Ce ar fi sa facem o iesire la gratar de 1 MAI ???

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

IOANA S de abea astept sa pui poze cu masuta printesei

fetelor stiti vreo banca ING in Manastur ?

este pe calea floresti si vis-a-vis de union, inainte de semafor

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hihi, ce figuri sinteti cu tigaile! Eu sint obisnuita si cu simbetele si cu duminicile lucrate, un week-end avem in familie.. in rest diminetile. dupa ce voi merge la servici il voi vedea pe R... prin video telefon, de ne-om cumpara Si seara, eu dupa tras la servici, apoi fugit dupa Patrick...

Eladeaa, ti s-a intimplat ce urit, nu stiu ce, dar daca intuiesc corect, imi pare tare rau...

L-am dus pe P la bunici, voi merge si eu lunea si voi veni vinerea, sa nu-mi scape barbatul din control. Vrem sa zugravin camera lui si bucataria, sa facem curatenie generala absoluta, iar cu P nu se poate, asa ca mai bine el prin curte la fotbal, dcit sa ne chinuim toti aici.
Asa ca va rog sa intrebati de mine, dar sa nu va ingrijorati, ca voi aparea

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

saluti dragelor. ca sa va scriu reteta de placinte tre sa fac eu prima data ca sa va pot da totusi cantitatile cat mai corect. dupa ce pleaca sotul meu la meci dupa-masa o sa fac placinte si atunci va si lansez reteta pe forum.
Pup burticile si mamicile si pufii de copilasi.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Asadaaaaaaaaarrrrr observ ca doar eu bantui pe aici. eheeeeeee dar cine va manca placinte oare?
Am facut aluatul pentru placinte simple. adica le fac goale si deasupra pun ce vreau, ce am....iaca si reteta.
- 2 lingurite rase de : drojdie uscata,zahar si faina se omogenizeaza bine si apoi se toarna 4 linguri de apa calduta. se amesteca bine si se lasa la dospit cam 10 minute.
- intr-un castron se pun 500 gr. faina si se amesteca cu o lingurita de sare. in mijloc se face o gropita si se toarna chestiunea dospita de mai sus si o lingura de ulei.
Amestecam si incepem sa punem apa calduta. Mie mi-au intrat cam 270 ml. de apa. trebuie pusa putin cate putin si amestecat bine. Cand e omogenizat bine framantam un pic, asa vreo cinci minute, nu ne stresam prea tare. Doar sa fie aluatul bine bine omogenizat sa nu aiba cocoloase de faina. presaram putina faina peste aluat, punem un prosop si lasam la dospit cam o ora sau pana isi dubleaza volumul.
dupa ce a dospit incepem sa formam placintele cu ajutorul uleiului. Adica ungem mainile cu ulei, punem si pe masa de lucru, luam o bucatica de aluat (asta depinde de cat de mare e tigaia in care coacem placintele) si o intindem cu mana sub forma rotunda. Eu le intind destul de subtire acuma nu chiar sa se vada masa prin ele Poate nu uit si fac o poza.
Placintele se coc in baie de ulei, fierbinte.
Si acuma vine partea faina. Ce punem pe ele? tot ce se poate
Eu am ras branza telemea, le-am uns cu branza de burduf, dulceata, crema de urda, crema de branza de vaci, smantana si mujdei de usturoi. Am pus deasupra varza calita, mere rase calite. Nu mai stiu, dar is destule nu?
Daca vreti sa le umpleti atunci puneti mai putina apa sa iasa aluatul putin mai tare, pentru ca va trebui aluatul intins imreuna cu umplutura si daca e prea moale... Eu prefer sa le fac asa simple chiar din cauza acestui lucru. Ca nu e fain deloc cand iese umlutura in uleiul incins.
Acum daca stiti sigur ca urmeaza sa le faceti dulci atunci mai puneti in aluat asa vreo 2 linguri de zahar, vanilie, coaja de porto sau lamaie.
Daca vreti sa faceti branzoici atunci puneti in aluat 2 galbenusuri, esente si coaja de citrice si mai putina apa, sa nu iasa aluatul prea moale. Dupa ce dospeste aluatul il intindeti foaie dreptunghiulara si taiati patrate cam de 15 cm. Puneti in mijloc crema de branza si trageti colturile aluatului ca la un plic. Le lasati pe tava la dospit si inainte de a le baga la cuptor (incins bine dinainte) le ungeti cu ou batut sau lapte. Reci le pudrati cu zahar. Crema de branza ca si cea de urda sunt simplu de facut. Pur si simplu amestecati branza cu galbenus (daca vreti), zahar, coaja de citrice, vanilie etc...
No bine tu dragelor. Daca nu v-a zapacit nimeni azi las ca v-am zapacit eu.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!

aseara am fost in club cu ovi si ne-am intors numai pe la 3 dimineata acasa. a dormit mama la noi, ca sa-l supravegheze pe stefan. care s-a speriat cind am intrat in casa si a inceput sa plinga...s-a calmat repede cind s-a trezit de tot, a vazut ca sintem noi si a adormit la loc...

asadar, dupa inca o noapte cu 3 ore de somn, azi am lasat-o mai moale, am fost doar pina la mall, la prinz sa mincam ceva (shaorma a fost foarte buna, a mincat si stefan niste carnitza de pui, citiva cartofi prajiti si o jumate de chifla. in schimb papanasii au fost sub orice critica, numai aluat, necopti in mijloc si arsi scrum deasupra...bleah...a fost ultima data cind am cumparat de acolo...si am si asteptat 15 minute dupa ei).

ne-am plimbat un pic pe linga lac si am revenit acasuca...ovi s-a dus la munca (daca ieri a fost la distractie, recupereaza azi...)...asa ca sintem doar eu si stefan pe aici...as iesi afara dar sint super obosita si nu cred ca reusesc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina deci in seara asta prestez clar! Iti dai seama ca nu stiam sa fac nici aluatul de placinte! Dar l-am notat si sper sa imi iasa, acum poate nu chiar ca in pozele tale, dar pe aproapeMultumim mult

Alex, ce frumos ca mergeti la mami, si mie mi-e dor de ai mei nu am mai fost demult, dar vin ei de Pasti aici, abia astept! pe urma mergem noi la Deva, la casa e altfel, vom sta toata ziua in curte!

Noi ne bucuram extraordinar de vremea asta, azi a facut C gratare, pe terenul din spatele blocului(noi avem o parcela maricica, chiar ieri am pus si gazonul, trebuie sa-i amenajam Sarei o groapa de nisip si sa-i punem hinta), mai nou e fascinata de joaca la nisip! Azi am fost la biserica sa o impartasim, doar anafora a luat-o, dar perseveram, apoi ne-am jucat prin parcuri. Astept sa se trezeasca sa mergem sa il plimbam pe bebe cu caruciorul.

V-am pupat, ce pacat ca trece weekendul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput