Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 16
ALEX29 spune:
ELENA nu ti mai fa griji ,eu zic ca i ok ca papa spanacutz 
asa mi de somn mai ales ca azi noapte un tip la vreo 20 de ani a facut trezirea la toata lumea
pe la 1:30 noaptea claxona ,sa fereasca sfantu,si isi striga iubita
totul a durat mai mult de jumate de ora ,40 min ,mai aveam un pic si sunam la politie ,dar m a oprit sotu ,amintindu mi de perioadele noastre de tinerete
cand stateam in gazda si venea noaptea la povesti ,adica dimineata pe la 2,3 si mai arunca si el cu pietricele in geam
,asa ca m am potolit dar tare greu am adormit
aaaa si pana la urma iubita tipului ,,,n a iesit la geam :))
NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Gabriela77 spune:
Ce frumoasa pisicuta sarbatorita Sara!!!
Se vede ca petrecerea a fost reusita, felicitari!!!! 
Elena, incepe sa se vada burtica
Alex, ce telenovela
Somn usor,mami! CE pacat ca nu mergem in aceeasi perioada la mare! Dar lasa, important e ca mergem si va fi cu sigurant frumos!
Andreea, si eu am trecut prin asta si cuvintele nu ajuta cu nimc

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adab spune:
Buna dimineatza....ce ma bucura ca avem parte de asa zile frumoase. Pe maine se anuntza si mai cald si cu sigurantza vom iesi la gratare la iarba verde.
Andreea fii tare si increzatoare ca nu totul s-a sfarsit. Trebuie sa o faci pt. Eric si cei dragi, dar mai ales pt. tine. Cu Sara mea am ramas insarcinata la 2 luni (desi trebuia sa facem pauza 3 luni) de la pierderea altei sarcini (oprite in evolutie la 10 sapt.) Si uite ce minunatie de fetitza a iesit...care m-a facut sa uit complet de tragica intamplare. Fruntea sus si bucura-te de primavara asta frumoasa. 

floricele pt. tine .
Eu ma tot stresez cu papica lui Sara. Nu mai vrea sa pape decat iar manacare pasirata(blenduita) fin. Nici bucatzele de fructe la manutza nu vrea. Daca ii dau bucatzele de papica numa le motroseste si apoi le arunca pe jos. Azi vreau sa-i dau brocoli. Stiti ceva combinatie faina? o retzeta buna? Eu doar fiert cu ou si cu cartof, pastarnac si blenduit i-am dat.
adab spune:
Am uitat sa va spun ce misto m-am distrat azi noapte in Bamboo. A fost miniconcert Loredana Groza. AM dantzuit si am cantat pana am ragusit. Nu a fost aglomerat, ne-am simtit foarte bine. Va recomand oricand e escapada de noapte acolo.
alinabojuc spune:
Andreea imi pare sincer rau. nici nu stiu ce sa spun. am cunoscut persoane care au trecut prin asta si am tremurat de frica sa nu mi se intample si mie.
suntem alaturi de tine.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
Gabriela77 spune:
Alina, m-ai omorat cu placinta aia cu urda dulce, cums e face fata, ca daca eram gravi cred ca direct la urgenta ajungeam???
Ada, ce frumos ca v-ati distrat in Bamboo, si mie imi place Loredana...Cu papica Sarei, poate o supara dintisorii de vrea iar pasat, eu zic sa-i dai asa, ce sa faci??? Cu brocoli eu i-l dau Sarei doar calit in unt, sare si lamaie, e delicios! Fetele aveau ceva reteta cu ou si smantana la cuptor, cred ca delicios!
Eu m-am cam indispus, dupa ca ce toata saptamana lucreaza mult, acum C si-a facut planuri pe weekend la fotbal si probleme administrative ale blocului!
Aveti vreo tigaie la indemana?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Alina, m-ai omorat cu placinta aia cu urda dulce, cums e face fata, ca daca eram gravi cred ca direct la urgenta ajungeam??? Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
stii sa faci placinta?

eu fac foarte des. inainte doar cat era sezonul la urda pe piata. acu s-a deschis aci aproape de noi un magazin de lactate care are urda.
daca o sa ii mearga bine inseamna ca vom manca tot timpul anului. acu daca nu stii sa faci placinta e mai complicat. doar sa imi spui si iti trimit pe pm o reteta asa aproximativa, ca eu fac dupa ochi. www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
alinabojuc spune:
Acum merg sa imi fac niste chiftele ca mi-a mirosit pe drum cat am fost la cumparaturi. m-a cam luat cu lesin cand am simtit mirosul asa ca e musai de musai sa fac si eu. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
elenuta23 spune:
alina draga mea, scrie reteta de placinte pt toata lumea, deja am apa in gura 
offf mai fetelro, ns cum sa mai procedez cu Drgaos la somnik, poate creste si face figuri nu stiu ce sa spun
insa noi nu am avut probleme de genu, decat ii dadeam lapticu si dormea singur si la amiaza , iar seara la fel. acuma m-am chinuit 01 ora sa adoarma
, ma termina si imi propun sa nu ma enervez, greu dar reusesc, is tare irascibila 
m-a palit un somn si pe mine insa trebuie sa ii pregatesc papika pe cand se trezeste 
fug la treaba ca altfel ajung in pat langa el 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
mami_alexia spune:
Frumoase poze de la petrecerea Sarei! Si am vazut-o si pe Sara cu parul zburlit si pe Tiadris in parculet! (doar ca nu mai apuc sa va spun din lipsa acuta de timp)
Terminat si examenul asta...asa a fost de nasol la scris....

Sper sa promovez la partea scrisa...ca tare aiurea a fost

La oral ma programasera a 66-a pe lista, ma prindea noaptea acolo..dar au intrebat la inceput daca exista cazuri exceptionale iar eu m-am simtit "caz exceptional" si am intrat prima. Oricum la partea orala nu era mare branza(banuiesc ca-mi da punctaj maxim ca la sfarsit mi-a zis "WELL DONE")..pe cand la scris...v-am mai spus??!?! A fost asa de AIUREA!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...