Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare si multimim de felicitari
GABI n am rezolvat nimic cu schimbarea datei pt concediu :( asta e ,ne bucuram ca putem merge si asa
mie mi a spus dr ca luna asta sa fie ultima luna in care ii mai dau vigantol ,asa ca asteptam sa terminam sticluta si gata

tu fetelor musai sa cam las si eu treaba si sa iesim si dimineata la plimbare ,mai ales acuma ca i tare frumos ,imi place tare mult temperatura asta

ANDREEA-ELADEEA multa putere sa treci peste tot tu puiule

IOANA 13 se mai intampla poate ai noroc sa ti vina totusi

va pup ,is tot pe fuga

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Andreea fi tare mami si noi suntem alaturi de tine

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am luat o pauza

baieti au plecat in oras, asa ca eu am timp sa fac curatenia, sper s atermin pana se reintorc

ce zi superba e afara asa bine ma simt si parca radiez de fericire, dimineata l-am simtit pe bebe mic asa frumos a fost abai astept sa vina pe lume, deja Dragos nu mai are nici el rabdare , in fiecare zi ii repeta acelasi lucru BEBE HAI LA NOI .

ieri ne-am intalnit in parc cu Beia - Ramo ii tare scumpa , cum alerga ea dupa minge , o minune de fetita
dar inainte de asta ne-am jukat cu Daria si Andreea, s-au pupat la sfarsit insa DRgaos cred ca a fost gelos ca am luat-o in brate apoi i-a bagat degetele in ochi . dar ce m-a surprins aseara la culcare imi povestea de Andreea si nu stiam care iar el mi-a spus Andreea-Daria, ca a prins-o de fata si nu e bien ca trebuie sa o pupe , iar la sfarsit mi-a spus ca o iubeste
am crezut ca il pap, pana a dormit numai asta mi-a spus

AnreeaDaria, ai grija ca deja Dragos iti curteaza papausa

gata , am fugit sa intind rufele si sa aspir, apoi sa mai gatesc ceva

sa aveti o zi plina de buna dispozitie si sa fi-ti fericite

Clara Felicitari!!!!!!!!!!!!!! sa iti traiasca mamarutele , bine ai revenit, chiar ma intrebam oare ai nascut????
asteptam vesti de la tine si poze cu mamarutele

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

am reeditat mesajul de idmineata cu mici retusuri

Mergi la inceput

acuma am sosit si revin, ne pregatim de papika apoi de somnik , sper sa avem mai mult noroc in aceasta seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, multa putere, iubita! imi pare tare rau ca nu a fost sa fie!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, tu esti o femeie puternica si o sa treci si peste asta . Si eu am patit fix la fel inainte cu aproape doi ani de a o avea pe Stefi. Cand mi-a zis dr. am amutit, am simtit ca toata lumea se prabuseste. Am cautat atunci cauze si motive, dar nu le-am gasit. Se pare ca sunt anomalii genetice incompatibile cu viata, dar parca mai conteaza . Mie cel mai greu mi-a fost sa spun cunoscutilor ce s-a intamplat si sa ma compatimeasca toata lumea. Ca urmare cand am ramas insarcinata cu Stefi nu am spus decat la parinti si nasi pana dupa 3 luni.Suntem alaturi de tine si cand te simti mai bine te asteptam .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

andreea cred ca treci prin momente greu incercate, insa tu esti puternica, e greu sa iti spun ceva insa Dumnezeu sa iti dea putere si sa te intareasca.

ma simt asa de prost , mai ales de cand am aflat , tare greu imi e sa trec peste aceasta veste cumplita

te asteptam sa revii cat mai curand printre noi , suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

tare greu adormim seara de o saptamana, azi dupa 3 drumuri din patut in dormitor s-a dat batut si a cedat, eu l-am lasat in dormitor si cand il caut el era in camera lui in patut si vad ca a ramas acolo.
sper sa fie ceva trecator ca altfel va fi greu .

azi am avut la meniu spanac binenteles , a papat pe la 4 iar cand ne0am intors de la petrecerea lui Sara nu a dorit altceva decat spanac si apoi a mai papat cina , deci il pot numi popey

sincer mie imi e greata cum il vad ca papa spanacul, mai ales il prefera gol , nu stiu ce sa nmai zic , e bine sa pape daca ii place insa mi-e frica sa nu se intoxice cu atata spanac

cred ca v-am impuiat capul cu spanacul nostru

Mergi la inceput

ieri l-am tuns pe dRgaos insa tare greu a fost , nu prea ne-a lasat asa ca dimineata am mai avut inca o incercare , am reusit insa nu f bine, important e ca ii cu parul scurt

acum va parasesc, sunt franta de la petrecerea lui Sara, a fost minunat insa trebuie sa fiu cu ochi pe el deoarece il lovea pe copilasi sau ii zgaria , oare cand scapa de viciul asta

poftiti la poze de la party
http://picasaweb.google.com/elenus82/PARTYSARA#

am facut un album comun si cu pozele de la Alex

noapte buna

Mergi la inceput