Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da alex, e bine sa le mai facem din cd in cd analize, mai ales acum cu toate tampeniile astea de boli care lovesc la orice varsta..se si obisnuiesc..
astazi f putin a plans, cd a bagat acul. i-am zis de aseara ca mergem la tanti dr sa ii faca tac pac la manuta. si azi asa se uita de curios ce ii fac acolo tantele alea. bine, am tinut vreo 3 de el. tata/su il tinea in brate..
si noi mergem duminica dimineata in parcul mare.pe la 9 jumate-10 suntem acolo ;)
si invariabil ne dam o tura in caluti.
noah..acu ii place si nisipul..tre sa ii procur haine si incaltari de tavaleala..plus ustensile..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor fetita mea face maine un anisor jumate , nu mi vine sa cred ce a trecut timpul

am primit o veste tare buna ,o prietena de a mea a ramas graviduta si mai are un bb de 6 luni

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Toata ziua am spalat prin casa... si nu e gata tot

Super vreme azi! Am vrut sa mergem iar la bunici, cit de fain s-a facut, dar totusi... ar fi prea multa libertate pt tati Nu se compara toate parcurile de aici cu aerul de acolo, dar ne vom distra si pe aici, prin toate parcurile, poate ne si intilnim!

Victo, te-ai dus tu de linga parcul de pe Viilor! Sper sa ajung miine la cresa, sa vad daca avem locuri si daca da, voi povesti.

Elenuta, poate iti tragi tie o pacaleala si vei avea 2 baieti in burtica... sai deja ti-a spus dr ca e numai 1?

Alex, m-am intilnit cu o fosta colega, ea a ramas gravida la 5-6 saptamini dupa nastere. Ii da deodata pe copii la scoala, ca acum au 6, respectiv 7 ani.
Super poze! Ce curtata e Tiadris!

Gabi, de ce vrei tricicleta? Nu mai sta in carucior? Mie mi se pare mai comod caruciorul, pt ambele parti(impingator si impins) si mai usor de trasportat in masina.
Tot am vrut sa te intreb: mergeti la acelasi hotel la mare? Noi ne-am inscris in acelasi loc ca anul trecut, desi as fi vrut sa schimb. asa pt diversitate, dar are un pic mai ieftin decit altele si macar stim ca e ok.

Co, -am nora harnica si cuminte

Nu am primit pachetul cu puzzle-ul de lemn, ca desteapta de mine am dat la adresa strada pe care am stat nu actuala! Inca sper sa se ia dupa cod.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi! Am iesit si in seara asta afara, e superba vremea! La noi e regula cu iesitul afara dimineata si acum cu vremea frumoasa si dupa-amiaza! Ma ajuta si programul ei de masa si somn bine stabilit! Eu las totul balta, mancarea doar sa ao am pregatita si iesim afara, restul le rezolva mami cand poate, cand doarme fata...
Cu analizele, eu nu am inca de gand sa ii fac, mai ales ca e sanatoasa si nu a avut vreodata vreo suspiciune de ceva. Am intrebat si dr si a zis ca nu e cazul daca nu s-au semnalat ceva probleme.
O intrebare insa, pana la ce varsta se da Vigantolul, ca parca imi spusese dr ca pana la 1 an jumate si noi am trecut limita si inca ii dau! Trebuie sa sun sa intreb!

Alex, La Multi Ani printesei!!!! Ai deja domnisoara mare!

Ioana, Sara nu refuza sa stea in carucior, noi parcurgem distante mari la plimbari si nici nu ar avea de ales, decat sa o tin in brate si sincer, nu ma tine...Desi ea ar prefera...Tricicleta as vrea sa iau ca e foarte incantata, in parc numai dupa tricicletele copiilor alearga! F practica nu mi se pare nici mie si sunt si scumpe!
NOi am ales alt hotel tocmai din motivul diversitatii, dar am optat pentru ceva superior anul asta asa ca sper sa fie o surpriza placuta!

Ioana(Sara), daca ai nevoie de ajutor cu pozele, te ajut eu!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata...

azi im fac bagajele sa plec la mami..iupii

GABRIELA..eu stiam ca pana la 3 ani, cel putin, dar doar in lunile care au "R" in denumire, ex..septembrie, octombrie, s.a.

ALEX..felicitari ptr mica domnisoara. ce repede cresc!

va doresc o zi minunata
p.s.
si noi iesim dim afara...Edi se trezeste pe la 7 asa ca pana la 10.30 termin si treaba prin casa...si oricum el se plictiseste in casa...afara e minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria

buna dimineata...

azi im fac bagajele sa plec la mami..iupii

GABRIELA..eu stiam ca pana la 3 ani, cel putin, dar doar in lunile care au "R" in denumire, ex..septembrie, octombrie, s.a.

ALEX..felicitari ptr mica domnisoara. ce repede cresc!

va doresc o zi minunata
p.s.
si noi iesim dim afara...Edi se trezeste pe la 7 asa ca pana la 10.30 termin si treaba prin casa...si oricum el se plictiseste in casa...afara e minunat!

www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni

Da, si pe mine m-ar interesa cat se mai da Vigantol...dar nu inteleg ce legatura au lunile cu R...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Victo, la Stefi fosfataza era 400 fata de aproape doua sute cum e normal. Pediatra mi-a zis ca clinic nu are nimic dar ar putea sa fie semn de rahitism incipient( ma gandesc ca nu asimila Vigantolul) si ne-a dat ulei de peste Lysi pe care sa il luam concomitent cu doua picaturi de Vigantol o luna, si apoi ramanem numai pe uleiul de peste. Abia astept sa vad ce o sa iti zica si tie. Si mai am o rugaminte. Daca cumva iti zice si tie de uleiul de peste sa intrebi exact cat trebuie dat pe zi. Pentru ca pe cutie scrie 5 ml, Andreea zicea ca ii da 5 picaturi si sunt in ceata.

Eu ma bucur ca i-am facut analizele pentru ca daca nu le faceam aflam poate prea tarziu de problema asta. Mai ales ca si medicul de familie si pediatrul ziceau ca clinic pare perfect sanatoasa.

Adriana, in lunile cu R pentru ca se presupune ca astea sunt lunile fara soare si atunci trebuie suplimentata. Eu am auzit si varianat pana la 7 ani. O sa intreb si eu pediatra la urmatoarea vizita.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Ieri am stat foarte mult afara,in parc am intalnit-o pe Daria si pe Dragos.Imi pare rau ca n-am prea putut sta in povesti,dar Beiuta asta a mea vrea sa meraga peste tot,mai ales dupa minge si tre sa umblu dupa ea.Ei,ma plangeam acum un timp ca nu umbla...Acuma recuperam.Am avut si primele 2 trante,si primii blugi murdari.Tare emotionant.Dar n-a plans,ca eu ma invatat-o pe Bea atunci cand cade sa rada.
Dupamasa am fost cu tati la dentist,ne-am programat amandoi la detrartaj,si in timp ce el era pe scaun,eu m-am plimbat prin Gradini Manastur,ca era aproape.Acolo am cresut eu,si am plecat la 23 de ani cand m-am casatorit.Si ai mei s-au mutat dupa o luna.Si tare dor mi-a fost de acele locuri.Ne-am plimbat pe acolo,m-am intalnit cu vecinii.Multi nu m-au recunoscut si nu le-a venit sa creada ca am bebe.A fost o zi superba.

Nici noi nu iesim dimineata decat foarte rar,pt ca Bea se trezeste pe la 9,10,apoi mancam vreo ora,si i se face somn.Dar cred ca de acum incolo pun mancarica cu noi si i-o dau afara.Ca oricum numai cu povesti mananca,si asa e mai bine,ca mai vede un caine,o pisica,un cal...Fetele de pe Campului stiu despre ce cal vorbesc.

Alex la multi ani piticutei,ce trece timpul...

Sa-mi spuneti si mie cat ulei de peste se da,ca il am cumparat si nu stiu.Ca mai bine i-as da ulei,ca Vigantolul am auzit ca taie pofta de mancare.Si cum noi am luat intotdeauna mai multe picaturi,clar ca afecteaza pofta...Inca o chestie,ca nu tineti mai mult de o luna sticla de Vigantol,ca nu mai e buna.Mi-a zis Vasileasca.

Vai cat am scris...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea(eladeea) .Imi pare rau,am citit la bulgarasi!Multa putere sa treci mai departe peste asta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, o imbratisare calda si nu uita ca suntem alaturi de tine

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput