Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 13
ALEX29 spune:
sal
fetelor am o mare rugaminte la cele care va duceti copilasii la cresa
sa mi scrieti va rog mult care e programul de somnic ,la ce ora i pun?
din cate stiu eu la 12:30
incerc sa i fac mamarutei un program ca cel de la cresa -gradinita ,ca sa i fie mai usor sa se integreze cand va fi cazul
astazi la 13 a fost in pat si a papat felul 1 si 2 in 40 de min ,oricum tare greu cand ma gandesc ce rapid scapa de ei cu 3 feluri de mancare in 3 ore!!!!
eu sunt numai cu un bebe si de abea in 40-50 min terminam cu toate
CO super ca sta asa bine mamaruta 
ELENA da ne ai tras o pacaleala pe cinste nu gluma :))))))
spor la treaba
tu fetelor vad ca multe dintre voi va scoateti puisorii si dimineata la plimbare ,eu nu stiu cum saracia fac dar nu prea am timp de plimbari dimineata ,tot la 2 zile gatesc iar cand nu gatesc fac curatenie ,pun haine la spalat si nici cum nu reusesc sa ies cu matzuca la plimb dimi
bravo voua 
NICO si noi venim in parc ,te sunt cand ajung 
ANCA-B e f frumos parculetul din spatele blocului ,inca nu e gata ,trebuie sa mai puna ceva pe jos pt protectie si sper sa faca lucrul asta curand
iar apropo de parc sunt tare suparata cand vad o gramada de nesimntiti ,ca altfel nu le pot spune,care au peste 15 ani si pur si simplu se dau pe hintele alea care s special pt copii mici ,se urca cu picioarele pe caluti ,ce mai ,n am cuvinte ,dar mult nu mai stau si fac o plangere la primarie,chiar nu se poate asa ceva si plus ca vorbesc fara cea mai mica jena numai prostii :((
ADRIANA nici Tiadris nu stie pedala dar ii place sa se catere pe bicicleta si s o plimbam asa:))
ne vedem in parcul mare ,o zi minunata
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi...la pranz!!!
Elena, smechero, ce ne-ai tras-o...hehehehe...
Co, felicitari pt examenul luat si
harnicuta mamii!!!
Anca, mi-ai facut pofta de fasole cu ciolan, asa ca trebuie sa prestez zilele astea!
Ioana, ce frumos trebuie sa fi fost la curte! Bravo voua! Si mai ales ma bucur ac s-a acomodat flacaul la gradi! Eu cred ca nu vor fi probleme!
Kitzy, ati luat caruciorul??
Alex, am admirat printesa in parc cu baietii, o cuceritoare de mica!
CE manca acolo spanac???
Va invidiez ca aveti parc in spatele blocului, noi mergem ceva pana la primul parc, dar nu-i bai abia mai facem miscare!
Cred ca totusi deocamdata o sa luam o triciclta din aia de impins, ca noi avem si de mers distante mai lungi! Doar ca nu am vazut ceva dragut, decat la Miniblu la preturi astronomice!
Felicitari lui C pt constiinciozitate! Cand ai zis de probleme la mate, instant m-a apucat durerea de cap!
Eu eram cu umanul, desi nu stateam ru nici la mate, dar zau ca nu mi-e dor
Adriana, e bine cretulina?
Ioana, ce frumos s-a distrat printesa de ziua ei, cred ca a primit o gramada de acdouri, Poze nu ne pui?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Alex, cam pe la 12 - 12:20 sunt in patut. Adica masa sigur la 12:10 e gata. De cand incepeti si voi cresa?
Gabi, da e bine cretulina, aerosolii astia ne scapa de multe...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Edit: s-a atasat Alexia de o educatoare..Ii spune "ICA"(de fapt toti copiii ii spun asa). Si tot imi zice acasa, ca ICA i-a dat sa manance, ICA a schimbat-o, ICA a facut aia, ICA a facut cealalta, ma imbata de cap.
ALEX29 spune:
GABI asa e ,tare mult ma bucur de parculetul din spatele blocului 
am vazut la Carrefour tricicleta care se poate impinge ,in jur de 2 mil 
da ,spanac papa ,dar nu mananca mai mult de doua linguri :(( ce n as da sa pape ca Dragos ![]()
ADRIANA mersi mult ,iar legat de cresa de un an tot zic ca o duc :))si cu cat creste cu atat imi este mai greu ,mai ales ca nu gasesc ceva sa ma multumeasca in totalitate dar va trebui sa fac si pasul asta cu siguranta la sfarsitul anului ,cel tarziu incep anului viitor
velenamaria spune:
buna mamici
sunt super nervoasa...dentistii astia mai nou sunt si hoti...clar am intrebat cat ma costa reparatul maselei si mi-au spus 350.am zis ca dau toti banii odata ca sa nu mai am gandul lor....si azi surpriza mi-a mai cerut 150 si maseaua nu e gata. am nevoie de o coronita..care se taxeaza separat.
ce inteleg ei prin tot?? am intrebat cat o sa ma coste tot....ca sa stiu..asa mi se pare normal.NU? vai ce nervi am ..mai ales ca nu am indraznit sa mai zic nimic.dau bani si gata.uf uf.
ALEX..am patit si eu ca voi..a plecat buni si Edi a plans de mi s-a rupt sufletul"muni, muni"
ELENA..chiar ne-ai pacalit. poate chiar e baiat bebele.
ADRIANA..am fost chiar curioasa sa vad linkul...![]()
sambata ma duc la parintii mei la medias si stau pana la sf de aprilie..asa ca nu o sa am net.
pupici tuturor
anca.b spune:
ioi tu fetelor ce fain e afara!
am fost cu stefan in centru, in vizite...nu va zic, l-am dus cu troleul...n-a mai fost niciodata pina acum...a fost siderat ... nici n-a miscat pina ne-am dat jos...apoi pe jos pe linga catedrala...ii fugeau ochii in toate directiile, l-am mai dus si in brate, ca sa poata admira peisajul bine...
tare fain a fost...acum e rupt de oboseala, sper sa doarma macar o ora jumate, ca il las cu mama si sa n-o termine pina ma intorc eu...
nu va zic cum sint eu...asa m-as culca si eu un pic...dar mai am o jumate de ora si trebuie sa plec...offf...vreau vacanta!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
sara2007 spune:
chiar ca e frumos afara....dra n-am cu cine iesi,deci nici in parcul mare nu putem veni.e la ,,soacra,,pana mai incolo ca sambata pleaca cateva sapt in italia la lucru.dar sper sa tina timpul tot asa si sa iesim mai mult afara si,bineinteles sa ne intalnim.
eu fac acuma o tocanita de cartofi cu cabanos,pt sara nu stiu inca,ca nu prea papa mai nou,si felul doi nici asa.o sa-i fac o mamaliguta deseara si gata,cred.
GABY as pune si poze daca as sti,nu mi-am dat inca interesul sa invat
dar marea petrecere e maine dupa masa cu copilasii.ieri a fost numa cu familia si prietenele mele.
ALEX super pozele din parc,aveti carusel cu caluti acolo ca si la noi aici in parc.si eu numai cobor si trec strada si suntem in parc.dar as veni si in parcul mare sa mai schimbam locul.
ELENA chiar ne-ai pacalit,nici nu mi-am dat seama cand mi-ai spus pe mess ca cei doi sunt DRAGOS si CLAU
ai cobit,poate chiar baietel e..
cu cresa........vai ce groaza mi-e si mie.tot amanam si noi.SARA papa pe la 13 supa si felul doi poate la 5 putin,daca nu seara numai.nu stiu cum v-a papa ea atata intr-o jum de ora.
pe mai traziu.......
ioana...mami de sara
Victo spune:
Ani, parca tu ziceai ca i-a iesit Stefanei fosfataza alcalina in afara limitelor...ce v-a zis dr? si la voi cat a iesit? mult peste maxim?
eu nu am chef sa citesc chestii pe net, o sa merg si la drita noastra,insa nu stiu cd, ca stau rau de tot timpul.
am fost si noi azi la Synevo, pt analize. am facut tot tacamul.
tehnica de recolatare la sange e super super, in 30 de sec au fost gata cele 2 eprubete.
si am dat si peste o asistenta priceputa, Alina B..ceva nume unguresc, scurt.
daca aveti de facut analize, aci tre sa mergeti, ca la spital e jale pana asteapta sa picure in eprubeta..mori cu zile..
Piti e super ok, habaucele de tranzaminaze au revenit in limitele normale, nu-s ce au avut cd era bb. si cu hemoglobinea stam bine, si fe si Ca..tot.
fosfataza asta a iesit peste limita max. parca era <181 (sau 281?)..ma rog..si lui i-a iesit 194 (sau 294), nu mai tin minte cifra sutelor, si mi-e lene sa caut fisele.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
alex, nici stefan nu iese dim afara, ca nu avem parc aproape sa poata iesi soacra cu el.ioi..cd va aud ca va renoveaza parcurile...

in week-end ne straduim sa iesim si dimineata.
ioana, sa imi spui te rog de cresa cum ti se mai pare. cd se fac inscrierile? ca noi la sf lui mai suntem la capitala, cu examene, seminarii, promovari, vai de capu nostru..si eu si sotu ;)
habar nu am ce sa fac cu el din toamna.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
VELENA drum bun si tare rau imi pare pt neseriozitatea de care a dat dovada dr la care te ai dus :((
VICTO bine ca sunt ok analizele ,pe la doi anisori sigur o voi duce si eu pe piticuta sa i le fac 
mamaruta mea doarme de la 8:15 min ,a picat rupta de somn ,am pupat la ea intruna ![]()
IOANA S sunt tare bucuroasa ca avem parculet in spatela blocului dar nu mi place sa merg in acelasi loc tot timpul :)
oricum preferatul meu ramane Parcul Mare