Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 12
elenuta23 spune:
eu acuma m=am trezit dupa un pui de somn cu Drgaos car nci in ruptul capului nu a dorit sa doarma singur, insa ne-am amuzat pe masura 
ilpuneam la elin pat si il vedeam in 5 minute langa noi la tv , la meci api l-am pus in dormitor la fel a procedat, am oprit tv am inchis luminile si el se juka pe intuneric fara nici o problema iar noi ne faceam ca dormim![]()
s-a plimbat cu calutul, cu masina prin toata casa, cred ca are ochi de pisica de merge fara nici o treaba noapte prin casa, deoarece lumina de afara nu se vede delok
merg sa ilmut inpatut si sa ne punem si noi la somnik
fetelor testul a iesit ok insa cand m-am referit ca are mama 2 baieiti era la faptul ca il am pe clau si pe dragos 
1 aprilie!!!!!! pacalici
bb2 nu prea vrea sa se lase vazzut in zonele intime , e pudic,a[ ![]()
abia astept sa vad si eu ce va fi ca nu mai am rabdare, cand voi afla imi voi schimba semnatura cu un carucior ca atare ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
mami_alexia spune:
Neatza!
Elena, tin sa-ti spun ca ne-ai pacalit pe toate!!!
Alex, asa bicicleta a incercat si Alexia, de aceasi marime. Idea e ca la varsta asta nu constientizeaza ce trebuie sa faca cu picioarele, respectiv sa pedaleze. dar am zis ca vara asta incercam, poate se prinde, cred ca depinde de fiecare copil in parte.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
nrl spune:
Buna dimineata 
ce soare superb...
veniti in parcul mare dupa somnul de amiaza?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
kitzy spune:
Elena chiar ieri ii spuneam sotului ca nu m-a pacalit nimeni 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
neatza si de la noi
cu toate ca eu am un orologiu in casa care bate la ora 8 fix, nu conteaza ora la care s-a culcat, nu sunt chiar asa de zombi pe cum credeam deoarece a iesit soarele si mi-a dat buna dispozitie 
nici noi nu am fost pacaliti numai de catre un clientcare vroia sa ii inchiriem apt , am luat o mare teapa
, asta e se mai intampla 
nico ms de cafea 
l-am vazut pe frumosul andrei, David si pe gimnasta Tiadris in parc, ce frumos v-ati simtit, am dorit sa orpim si nooi atunci in parc deoarece am vazut masina lui alex, insa nu am avut timp eram pe fuga.
poate azi reusim sa ajungem si noi in parculet ![]()
la ce ora mergeti?
acuma am papat si vreau sa ma pun pe treaba, schimbat paturi, facut ceva supika cred cade fasolica cu ciolan, deoarece ieri la cat mi-a fost de rau nu am ami facut
, in schimb am spanac
pe care il papa la nebunie Dragos
si
17+ 
elenuta23 spune:
mai am de apsirat, pus rfe la masina.....etc, deja asa m-am plictisit de aceiasi treaba toata ziua bunaziua , cum spuneati si voi pana nu l-am avut pe Drgaos faceam de 2 ori pe saptamana care includeau si geamuri spalate, eram manica iar acum am lasat-o mai moale deoarece nu mai fac fata.
sa fie curat dar smotru cum era inainte nu mai va fi 

hai ca vam lasat fug la treaba
si
17+ 
anca.b spune:
salutare!
elenici-pacalici!
...si eu ziceam ca uite, a trecut 1 aprilie si nu m-a pacalit nimeni!!!
Ioana, ce fain s-a distrat Sara de ziua ei, cu o gramada de musafiri si de cadouri...asa sa tot fie ziua ei, nu?
Alex, ce fain v-au facut parculetul. abia astept sa vad ce vor face si la noi, ca vad ca sint pusi pe fapte mari.
Acum ii fac lui stefan supica de salata verde. sper sa-i placa...am pus si usturoi, deci are toate conditiile...mie imi fac ciuperci cu pui si sos alb, de smintina si usturoi. ma duc ca imi da oala in clocot. va pup pe toate.
ps: vad ca azi va fi frumos...poate ajungem si noi in ceva parc..
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
bex spune:
Neata
La multi anii, Sara cea mai mare!!!!pentru ieri
Gabitzo, freza e super!!!Printesa Sara e Zburlici
haioasa lui mami
Ioana, scumpa mea, draga nora trmite un
pentru P. De gatit doar la faza de asistare, dar am grija sa ia notite;)in schimb la curatenie e pe primul loc;) strege cu atentie noptirele si mai si ridica cartuliile sau biberonul de pe ele si mi le da sa le tin cand curata:P si alte cele, styrange sosetule ei murdarele si le duce direct...la gunoi:P inca nu a invatat smecheria cu amsina de spalat;)
Alexutzo, doarme asta mica f bine in patut, in toate pozitiile posibile, incape bine si de-a latul, mai doarme cu picioarele pe perete etc, important e ca nu se trezeste sa sara din pat:)) asa ca s-a acomodat ok cu patutul:P pupam si nazdravana papacioasa si pe partenerii frumusei de joaca, David si Andrei
Elenutza....si eu am picat:(( la testul cu baietii...ca si la cel al Adrianei cu Andreea Raicu...
bv fetelor!!!! Adriana spor la test!!! Tocami am dat si eu unul saptamana trecuta, doar ca la Alpha, banuiesc ca tu la Lingua...Succes!!!
Anca, bravo cu kg-mele!!!! de m-a multumi si eu cu mirosul...:((
Pupam toate fetelele, toti picii
si printesele evident
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
Da, Co, eu la Lingua...Am cam tras chiulul zilele astea, ce mai apuc sa citesc azi si maine..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
kitzy spune:
Am fost si noi 2 ore prin parc langa bloc. Am vazut ca au inceput sa puna bordura pe carare, foarte bine ca tot noroi era pe acolo cand ploaua, cred ca ne pune si biscuiti din aia colorati. Si am vazut ca in parculetul din fata blocului au pus topogan si hinti, foarte fain. In spatele blocului in parcul mare le-au pus anul trecut, n-o pot dezlipi de diana de ele, mai ales de calutii de pe carusel ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)