Gravidutze si mamici de Cluj - 118

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

asta da freza, ce bine o prinde

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elena-ti-am trimis mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Elena-ti-am trimis mesaj

am raspuns la mesaj

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 17+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Sara, aprilusa noastra!!! Sa cresti mare si sanatoasa, voioasa si iubita!!!!

Trebe sa intreb: Gabi, asa s-a trezit Sara sau v-ati coafat voi?

Acuma ma mai apuc de citit
Edit: Nu stiou cum s-au inrosit literele astea si s-au marit! CA nu sint selectate ca atare!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, sunt sigura ca vei avea o mandrete de copil

Ioana, nu am coafat-o ca sigur nu ar sta, desi nu i-ar strica o smotoceala la cat e de nazdravana, am venit de afara si cand i-am dat caciula jos...surprise!!!! Asa m-am amuzat, desi ea nu prea a gustat gluma
Ce fain ca ati fost la munte!!!!

Va pup, ce ma enerveaza meciul asta....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Cu intirziere: La multi ani, Victoras!! SA fii vesel si sanatos!!!

Acum, ca am mai citit, am observat ca m-ati dat disparuta. Bataita, nu ati fost atente cind am zis ca plecam la bunici la munte!
Patrick s-a simtit supeeer, trebe sa pun poze. Am prins vreme f faina, pt zilele noastre, a jucat "gol" o gramada, m-a ajutat prin curte la curatenia de primavara, a refuzat sa vada vaca, porcii, dar dupa ce i-a vazut, pina la urma, a vrut sa doarma cu ei...
V-am spus deja, l-am dus la gradi, de 2 ori, odata am stat cu el, dar a doua zi l-am lasat singur la activitate... nici nu i-a pasat. Era cel mai mic pe acolo, dar nu se lasa! M-am linistit, putin, fata de ce reactie va avea la cresa(ca toata ziua, mami, mami, dar mai mult de verificare decit de dependenta!)

Elenuta, felicitari pt baiatul nr 2! Si eu as vrea baiat(cind va fi cazul), ca mi se pare fain sa fie de acelasi sex fratii.

Meli, ce fain!!! Ca mergeti fetele la Roma!!! Si eu vreau

Co,. ce mai faci cuscra? Nora ce face? A invatat sa faca mincare?

Sanatate bolnavioarelor!!!

VA pup, ca mi-e somn si romanii astia iar iau bataie!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

de cateva minute am aflat si eu ca i meci ,al meu nu le prea are cu fotbalul ,acum de exemplu face probleme la mate
eu am avut o seara f frumoasa alaturi de fostele colege

IOANA 13 ce bine ca nu a plans puiu cand l ai lasat la gradi ,sigur o sa i placa tare mult
de maine cica nu mai ploua ...sper sa avem din nou vreme frumoasa
GABI tare scumpa i cu frizura
ma bucur ca te simnti mai bine si rabdare cu pitica ,cred ca de abea acu incepe greul
ADRIANA m ai pacalit ,prima pe ziua de azi
ALINA ma bucur ca te simnti bine si eu am avut o sarcina minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

multumim fetelor de toate urarile de bine...am avut o zi minunata plina de musafiri si cadouri.SARA s-a distrat de numa si ca niciodata a adormit la amiaza f repede si seara a rezistat multtt...cred ca doarme f bine la noapte

GABI e super tare SARA cu noua freza,,,

IOANA13 fain ca ati fost la bunici si ca ati putut sta atata afara,si noi cred ca mergem duminica pana la tara,o sa vada sara iepurasi nascuti ieri,vreo 13,daca nu mai multi...unde la gradi?

ALEX o masina e?si sarei i-am luat de craciun o masinuta de facut balonase,cu floricica FIFI din desene.dra degeaba ii umplu ala sa faca balonase ca tot mi-l toarna pe jos,pt ce face C probl la mate?

CLARA felicitari pt fetite..pune-ne poze..

ADRIANA si pe mine m-ai pacalit,prima si ultima pe ziua de azi.de doi ani de cand e SARA numia asociez 1 aprilie cu pacaleala,ci cu ziua ei numa,si nu ma mai gandesc sa fac farse sau sa am grija ca pot fi pacalita..

merg la nani ca-s cam rupta,somn usor la toata lumea...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

cateva poze pt cine are timp

http://picasaweb.google.com/sanda252003/INAUGURAREAPARCULETULUIDINSPATELEBLOCULUI#

http://picasaweb.google.com/sanda252003/INPARCULMARECUANDREISIDAVID#

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

IOANA-S al meu sot face probleme sa nu cumva sa ramana in urma cu materia si se pregateste si pt un examen
ma bucur ca ati avut o zi asa minunata
gata si eu fug la somnic

GABI o poza ca sa ti faci o idee de bicicleta ,habar n am cat costa ,oricum nu cred ca i mai mult de 150-200 ron http://picasaweb.google.com/sanda252003/CEBICICLETAMAREAM#5319835499333739858

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput