Gravidutze si mamici de Cluj - 118
Raspunsuri - Pagina 18
alinabojuc spune:
Gata! am terminat.
am pus si poze dupa lungi peripetii. adica era descarcat aparatul
am pus un pic bateriile la incarcat si am reusit cateva poze. apoi iar am pus la incarcat sa le pot descarca
tare bune au iesit
musai sa ma credeti
pe cuvant de placintareasa ![]()
Care faceti placinte aveti grija va rog la uleiul incins. Sa nu va sara pe maini.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
elenuta23 spune:
am ajus si noi casuca, dupa o duminica minunata petreucta in familie 
dimineata am fost la biserica, insa nu am reusit sa il impartasim pe DRgaos , nu prea mai are rabdare si nici sa i-a cuminicatura de la preot, cand vede lingurita nu deschide gurita
, atsa e asteptam sa mai creasca putin si apoi va fi ok.
dupa somnikul de la amiaza, ne-a scos tati la padure, am fost la Faget, tare frumos a fost , insa nu era loc maideloc, cred ca tot clujul a fost la iarba verde, se vede ca e minunat timpul de afara
am mers prin padure unde am gasit un loc si am jucat fotbal, ne-am dar pe hinta, o creanga mai groasa, care mi-a dat emotii deoarece Drgaos nu vroia sa il ti si numai el dar am treuct cu bien.
alex am fost la polus sa vedem toboganul insa e ffff micut nu are rost sa il luam, daca ii ucmpar prefer ceva mai marisor sa il pot folosi si in gradina
alina multumim de reteta, sper sa reusesc maine sa fac gustoasele placinte 

anca las ca trece oboseala, bine ca v-ati simtit minunat, de mult nu am mai ieist cu tati in club , sper cat de curand sa facem o iesire pana la venirea lui bb 2
ioana, p spor la treaba, intr-adevar la casa e altceva decat la blok,
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
elenuta23 spune:
asa sunt de suparata mai fetelor, deoarece nu mi-am gasit rochita pt cand voi fi nasa, toate erau mici sua nu imi stateau bine 

, toate vanzatoarele imi spuneau ca de ce am crescut atata, dar eu nu am nici o vina si mai ales ca am si cateva kg in plus 

am gasit o rochie.singura care mi-a fost buna insa ucloare nu mi-a placut, am ucmparat-o insa nu sunt incantata de ea , am cautat tot clujul
inaite aveam croitoreasa mea care imi facea super costumase si rochite insa nu mai lucreaza , e bolnava si nu mai poate coase,acu 2 ani si-a facut ei o rochie de soacra intr-o luna cu mari eforturi.
sper sa ma consolez cu ideea 

, numai la asta ma gandesc toata ziua , ca ii urata culoarea, ca model ma prinde bine si ma avantajeaza mai ales daca imi mai creste burtica.
gata ca v-am facut capul patrat dar tre sa ma descarc, Clau saracu deja ii satul cat ii spun toata ziua bunaziua 

nopate buan

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
17+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
dariandra spune:
ANDREEA - Imi pare tare rau si, sufleteste suntem alaturi de tine.
Am avut un weekend superb; ieri am fost toti 3 la Nicula si pot sa spun ca Daria este tare fascinata de biserica (poate-si gaseste fata mamii draga un preot cu avere
) - canta "Doane miluieste", face cruce "Tatalui duh amin" si mai si arata spre preot spunand "pretoru".Faza cea mai faina a fost ca la un moment dat, a aratat spre altar si a spus "Hai, painica, acum".Cred ca era obisnuita cu impartasania si astepta anafura
.
E tare dulcica si ia imparatasania fara probleme;e adevarat ca incercam pe cat posibil sa mergem duminica la biserica dar desigur nu stam mult, de obicei mergem spre final pentru ca nu are rabdare.A fost tare frumos, ne-am incarcat cu multa energie pozitiva si parca am devenit mai evlaviosi
; cand am revenit soarele asfintea si se conturase la orizont, ca o adevarata minge de foc.
Daria arata cand spre soare cand spre luna si era tare mirata de peisaj.
Astazi am stat afara de la 10:30 si pana la ora 19.M-am bucurat ca Daria a dormit in carucior, am luat masa in Iulius si am stat pe terasa la aer.Nu ne-am respectat programul zilnic dar a fost o zi super si maine o luam de la capat.
Va sarutam si o saptamana cat mai buna sa aveti!
ALEX29 spune:
Buna dimineata 
ELENA mersi mult ,chiar langa mine i banca si eu nu stiu :))
imi pare rau ca nu ti ai gasit rochita sa ti placa ,nu te necaji ,niste accesorii rezolva totul ,cercei ,colier o posetutza ,un machiaj frumos si desigur o coafura reusita 
ALINA esti o scumpa ca ai rabdare sa ne scrii retete
iti dai seama ca si eu incerc ...pe miercuri cred
GABI ma bucur ca ati avut un weekend asa minunat
se pare ca si a luat tati revansa 
IOANA spor la treaba si eu m am apucat serios de curatenie asa ca am o gramada de lucru ,noroc ca azi o sa am si ajutor 
ANDREEA-D tareeeee scumpa i mamaruta ta
,intradevar e minunat la Manastirea Nicula ,f frumos
ANCA deci v ati distrat ,in ce Club ati fost ?
si sa va zic de noi :ieri am dus o pe piticuta la buni ,a fost in culmea fericirii cand a vazut o 
iar seara am petrecut cu strengarul meu ,la pizza si la film -3D f fain
si astazi zi de curatenie iar mai tarziu la coafor ,de abea astept ,o sa mi schimb culoarea parului ,tineti mi pumnii sa mi placa 
NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ALEX29 spune:

LA MULTI ANI MAMICOOOOOOOO-ANDREEA(DARIA) ,MULTA FERICIRE ,SANATATE SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE FAMILIA TA ,SA AI O ZI MINUNATA CA TINE 

NE MAI PUTETI VOTA PANA IN 12 APRILIE ,MULTMUMESC MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
nrl spune:
Buna dimineata, haideti la 
Sper ca ati petrecut un weekend frumos, eu din pacate am cam racit, la Andrei ii mai iese o maseluta, asa ca suntem amandoi mucosi
, dar ne revenim noi...
Elena, nu fi suparata, ce culoare e rochita?
Of, ce dor mi s-a facut si mie de o iesire in club, n-am mai fost de prin luna a 6 de sarcina
...asta e, 'beneficiile' alaptatului, mai astept un pic. Chiar asa, mai alapteaza cineva sau sunt singura nebuna
?
Ce faceti azi dupa masa, pe unde iesiti?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
nrl spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
anca.b spune:
Neata!
Vin si eu cu o cafelutza!
Tocmai am aflat si eu ca am o nunta in 9 mai, la Motel Gilau. si e de noaptea...deci am o mare dilema cu privire la rochita pe care o s-o imbrac...vad eu atunci, cite kg mai dau jos si in ce intru...
Nico, cred ca esti singura care mai alapteaza...
ici sa va treaca repede raceala si sa iasa repede maselutza
Alex, am fost in Club 30+. desi cred ca stii ca spatiul e destul de mic si aerisirea proasta (mai ales daca esti nefumator...), ne-am distrat grozav de bine pt ca muzica a fost super ok. plus ca am fost o gaska faina.
Andreea, la multi ani!!!!!

Elena, nu fi suparata pentru rochita. te inteleg perfect, asa greu imi gasesc si eu ceva de imbracat...las-o-ncolo de rochie si distreaza-te cit mai bine la nunta!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!

Fetelor, am luat examenul!

Nico, nu esti singura, crezi ca eu scapa asa usor?! La noi e numai seara dar e..

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...