Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Dierna, multzam inca o data! Nu sunt sensibila la mirosuri si nici la latex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara! Mi s-a parut interesant titlul si asa am ajuns la voi. Pentru inceput am si eu cateva nelamuriri... In primul rand ce este un shea butter(adica stiu ca e unt de shea, dar ce este acest "shea"), la ce este bun(am citit fugitiv ceva de celulita...). Apoi cum se foloseste si unde pot sa il gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Dierna, scuze abia acum am intrat pe net si am vazut intrebarea. Nu cred ca il poti transfera intr-un stick, e destul de moale, nu are consistenta unui strugurel normal, e mai mult de consistenta mierii zaharisite ( nu stiu ce am cu mierea, de numai asta imi vine in minte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Mai fetelor....shea butter pe akoma e out of stock. Inteleg ca ne+a placut. Eu am facut un amestec cu unt si ulei de avocado si a iesit ceva foarte fain. Pastos ca un unt mai moale, usor de intins si se absoarbe repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns picka spune:

multumesc pt raspuns moana.
inca o intrebare......am citit pe undeva ca amelioreaza si chiar vindeca vergeturile, a avut cineva norocul asta?
:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

picka,depinde cat de vechi sunt vergeturile ca dc le ai ca mine de cativa ani,nu ai nicio sansa.Eu ma dau constant de cateva luni si nu vad nimic nou.Dar perseverez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

m-am intors si eu din concediu si am gasit subiectul extrem de animat tare ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

puteti sa imi spuneti cam in cat timp vine la posta comanda de la akoma?

ei au pus-o pe drum deja de o saptmana, dar eu nu am primit nicio instiintare de la posta

merci

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Mie mi+au sosit cam in 5 - 6 zile. Mai ai un pic de rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Fetelor, s-a intamplat ceva suspect cu crema mea homemade....suspect in bine adica

Cand am facut-o era asa, grunjoasa, adica nu ca un unt ci un pic malaioasa, nu stiu de ce, deoarece nu am pus in ea decat uleiuri esentiale. Ma rog, a stat asa vreo luna de zile, adica am folosit-o asa ca era ok. Am plecat 2 sapt si am uitat sa o iau si cand m-am intors era schimbata, acum arata ca un unt, e mai cremoasa, nu mai este grunjoasa. Nu ma plang dar ma intreb de ce

va pup

Mergi la inceput