Untul de shea - shea butter (2)
Raspunsuri - Pagina 17

iulix spune:
Buna seara! Mi s-a parut interesant titlul si asa am ajuns la voi. Pentru inceput am si eu cateva nelamuriri... In primul rand ce este un shea butter(adica stiu ca e unt de shea, dar ce este acest "shea"), la ce este bun(am citit fugitiv ceva de celulita...). Apoi cum se foloseste si unde pot sa il gasesc?

brianna spune:
Dierna, scuze abia acum am intrat pe net si am vazut intrebarea. Nu cred ca il poti transfera intr-un stick, e destul de moale, nu are consistenta unui strugurel normal, e mai mult de consistenta mierii zaharisite ( nu stiu ce am cu mierea, de numai asta imi vine in minte).

moana spune:
Mai fetelor....shea butter pe akoma e out of stock. Inteleg ca ne+a placut. Eu am facut un amestec cu unt si ulei de avocado si a iesit ceva foarte fain. Pastos ca un unt mai moale, usor de intins si se absoarbe repede.

picka spune:
multumesc pt raspuns moana.
inca o intrebare......am citit pe undeva ca amelioreaza si chiar vindeca vergeturile, a avut cineva norocul asta?
:D

ingeras2 spune:
picka,depinde cat de vechi sunt vergeturile ca dc le ai ca mine de cativa ani,nu ai nicio sansa.Eu ma dau constant de cateva luni si nu vad nimic nou.Dar perseverez
.

tangerine spune:
puteti sa imi spuneti cam in cat timp vine la posta comanda de la akoma?
ei au pus-o pe drum deja de o saptmana, dar eu nu am primit nicio instiintare de la posta
merci
Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Delyutz spune:
Fetelor, s-a intamplat ceva suspect cu crema mea homemade....suspect in bine adica
Cand am facut-o era asa, grunjoasa, adica nu ca un unt ci un pic malaioasa, nu stiu de ce, deoarece nu am pus in ea decat uleiuri esentiale. Ma rog, a stat asa vreo luna de zile, adica am folosit-o asa ca era ok. Am plecat 2 sapt si am uitat sa o iau si cand m-am intors era schimbata, acum arata ca un unt, e mai cremoasa, nu mai este grunjoasa. Nu ma plang dar ma intreb de ce
va pup