Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

deliuta a stat la macerat de aia e asa, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

buna, a incercat cineva sa caute in Romania comercianti de materii prime pentru industria cosmetica?
E imposibil sa nu existe si la noi aceste produse...

Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

alia_ro, sigur ca exista, dar e totusi mai convenabil sa le cumparam din UE / strainatate

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Buna, am dat o cautare pe ebay si iata ce am gasit:

ulei de camelia japoneza (cel putin asa e prezentat in descriere)
ulei de migdale dulci
shea butter 120 ml
ulei de macese
ulei de cocos pt par Parachute
ulei de cocos
ulei virgin de cocos care e diferenta intre cele 3???
ulei de jojoba
tot ulei de jojoba pe care sa-l aleg???
ulei de monoi
Preturile mi se par rezonabile.

si un alt magazin online din Anglia care vine materii prime pt sapun (inclusiv uleiuri esentiale si unturi).
Ce parere aveti?

Pup.

Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Fetelor, au innoit stocul de pe akoma! sunt foarte tentata sa dau o comanda, imi face cu ochiul black african soap. Cele care il aveti, cum este? Adica pe termen lung. Intreb pentru ca imi amintesc ca isi luasera cateva fete acum ceva luni

In rest cum va merge? Ce mai faceti? Ce creme/lotiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Buna, am dat o cautare pe ebay si iata ce am gasit:

ulei de camelia japoneza (cel putin asa e prezentat in descriere)
ulei de migdale dulci
shea butter 120 ml
ulei de macese
ulei de cocos pt par Parachute
ulei de cocos
ulei virgin de cocos care e diferenta intre cele 3???
ulei de jojoba
tot ulei de jojoba pe care sa-l aleg???
ulei de monoi
Preturile mi se par rezonabile.

si un alt magazin online din Anglia care vine materii prime pt sapun (inclusiv uleiuri esentiale si unturi).
Ce parere aveti?

Pup.

Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib

Parachute e brandul nr.1 in India, cauta pe Youtube "parachute hair oil" ; e mai ieftin fiindca e facut din copra (pulpa de cocos uscata), pe cand cel virgin e din pulpa proaspata, miroase mai frumos si e mai bogat in antioxidanti. Pentru par e ok, pentru corp si gatit e de preferat al doilea. Monoiul original e ulei de cocos in care s-au macerat gardenii, dar poate fi si cu vanilie sau alte flori. Cand scrie doar "ulei de cocos" poate fi orice: virgin, din copra, diluat cu alte uleiuri vegetale sau cu ulei mineral, deci atentie la citit descrierea.

Alta sursa pentru primul, cantitate mai mare: http://thebeautypot.com/parachutecoconuthairoil-p-352.html

Inca o chestie celebra pe baza de ulei de cocos: http://thebeautypot.com/daburvatikaenrichedcoconuthairoil-p-341.html

Alt amestec ieftin de uleiuri naturale foarte apreciat:
http://thebeautypot.com/africasbestultimateherbaloilwithginseng-p-191.html

Uleiul de jojoba are durata de viata foarte lunga, nu ridica probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Fetelor, au innoit stocul de pe akoma! sunt foarte tentata sa dau o comanda, imi face cu ochiul black african soap. Cele care il aveti, cum este? Adica pe termen lung. Intreb pentru ca imi amintesc ca isi luasera cateva fete acum ceva luni

In rest cum va merge? Ce mai faceti? Ce creme/lotiuni?

Buna....

eu folosesc de 2 luni sapunul african.
sunt multumita de el , hidrateaza bine....si mi-a uscat si acneea.

Il recomand....

_

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

multumesc frumos arianna, atunci am sa il comad cu siguranta.

dierna, imi place asa mult ca stii atatea chestii despre subiectul asta!! merci ca le impartasesti cu noi

Mergi la inceput

Am o intrebare...oare daca fac un mix de unturi e de rau sau e de bine? Adica ma gandeam sa cumpar unt de shea ,mango, avocado, cocoa si macadamiam si sa le mixez cu 1-2 uleiuri esentiale...Oare din cauza amestecului isi pierd din proprietati? Sau din contra, beneficiile cresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Si una si alta, depinde. Daca vrei emoliere sau hidratare de baza, amesteci ce-ti trece prin cap. Daca doresti ceva specific, gen penetrabilitate mare fara senzatie de gras, reducerea vergeturilor, stimularea circulatiei locale sau putere antioxidanta crescuta trebuie sa le cercetezi inainte compozitia si sa le combini doar pe cele care "rimeaza". Proprietatile specifice sunt date fiecarui unt sau ulei de o anumita proportie de acizi grasi, deci nu trebuie stricata balanta care genereaza acea proprietate dorita de tine. De exemplu, uleiul de cocos si cel de masline au o astfel de structura ce le permite sa intre in firul de par si in straturile superioare ale pielii, lucru imposibil pentru uleiurile polinesaturate tip jojoba, floarea soarelui, soia. Deci, in caz ca vrei absorbtie mare, masline + cocos e ok sa le amesteci, jojoba sau floarea-soarelui nu, ca vor ramane la suprafata. Si aici depinde, jojoba va da un finish mai light, ca e o ceara lichida de fapt, pe cand cel de fs unul mai gras. Altfel sta treaba daca vrei efect anti-ageing, cauti uleiurile cu cele mai mari procente de carotenoizi, vitamina E s.a.

Spor la citit fise tehnice!

Mergi la inceput