Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

Dierna3: am facut eu whipped soap, adica sapun aerat si cu greu m-am abtinut sa nu il gust... inca nu l-am folosit, dar cred ca voi posta curand poze pe blog
Va rog sa ma sfatuiti de unde sa cumpar unt de shea pur, mai avantajos. As vrea sa il folosesc in sapun.
Va multumesc!

www..blogspot.com

Mergi la inceput

Dierna3: am facut eu whipped soap, adica sapun aerat si cu greu m-am abtinut sa nu il gust... inca nu l-am folosit, dar cred ca voi posta curand poze pe blog
Va rog sa ma sfatuiti de unde sa cumpar unt de shea pur, mai avantajos. As vrea sa il folosesc in sapun.
Va multumesc!

www..blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna. Eu am luat de pe akoma: http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/315/unrefined_shea_butter_organic_fairtraderefill_pillow_packs_/8f81dda773027c04b6c15c5297339f78

De fapt cred ca majoritatea fetelor au luat de acolo

Mergi la inceput

Delyutz: Multumesc!

www..blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Inteleg ca e mai bine pentru piele sa amestecam untul de shea cu ceva decat sa il folosim asa cum l-am primit?

Si cu ce l-as putea amesteca , in afara de uleiuri esentiale?

Am prin casa ulei de ricin, ulei de avocado si ulei de jojoba. Si care ar fi proportiile.

Sarumana pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

deci sa inteleg ca untul de shea e bun pt ten ,se da in fiecare noapte sau nu

Mergi la inceput

anita, depinde de ten. La mine spre ex este ok, il dau in fiecare seara. Este gras asa, dar dimineata nu se mai vede si pielea e catifelata. A fost insa un caz la acest subiect cand una dintre fete ne-a spus ca facea cosuri deoarece tenul ei nu suporta crema. Mai bine incearca o zi, doua si in functie de asta vezi mai departe.

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

deci sa inteleg ca untul de shea e bun pt ten ,se da in fiecare noapte sau nu

Mergi la inceput

mona, nici eu nu sunt f.priceputa eu am amestecat ulei de jojoba, un pic de unt de mango, ulei de migdale dulci si de camelii. Din cate stiu e ok sa il folosesti si simplu, dar daca il amesteci cu uleiuri atunci si efectul va fi mai bun. Poti sa te uiti pe youtube,acolo sunt niste filmulete unde sunt prezentate si cantitati, eu am pus ochiometric.

Sper sa te ajute fetele care se pricep cu adevarat cu mai multe informatii

Citat:
citat din mesajul lui moana

Inteleg ca e mai bine pentru piele sa amestecam untul de shea cu ceva decat sa il folosim asa cum l-am primit?

Si cu ce l-as putea amesteca , in afara de uleiuri esentiale?

Am prin casa ulei de ricin, ulei de avocado si ulei de jojoba. Si care ar fi proportiile.

Sarumana pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Fetele,am luat unt de shea de la akoma si miroase a nuca destul de puternic.E mult mai fin decat al celorlalti si putin verzui.E ok? Celalalt a fost grunjos si mirosea foarte putin.Acum tr sa amestec untul cu ceva ca prea miroase si nu m-am obisnuit.Dati-mi ideei cu ce sa pun in el,va rog mult.Mai am in casa ulei de migdale dulci,de jojoba,de cocos si unt de avocado.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Eu il amestec cu ulei de masline (din punctul meu de vedere asta miroase mai neplacut), cocos, jojoba si ulei esential (bergamota sau lamaie). Amestecul asta a ameliorat vizibil celulita, plus ca hidrateaza pielea foarte bine.

Mergi la inceput