Untul de shea - shea butter (2)

Untul de shea - shea butter (2) | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Istoric discutii:

(1)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

addicted, si eu mi-am luat de pe amazon, 1 lbs, sa-mi ajunga

asa trebuie sa fie galbui, pare ranced, dar nu e, e nerafinat si raw

vrei te rog sa-mi spui um l-ai amestecat exact cu ulei de vit E, adica in ce cantitati?

eu il folosesc rar, ca nu-i place sotului cum miorase, nu ma lasa nici sa-l tin in dormitor....mai mult pe calcaie ca n-am rabdare sa-l intind peste tot...daca pui vit E se aplica mai usor?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Uta_ciun ti l-ai luat de la Zynmax? Al meu miroase ca si plastilina un pic, dar dupa cateva minute dispare mirosul. Si mie mi-era teama ca al meu n-o sa-l suporte, ca e foarte sensibilos, dar n-a zis nimic pana acum, doar s-a minunat cand i-am zis ce beneficii are. Inainte de a ii spune ce e, am lasat containerul pe masa in living si dragul de el l-a bagat in frigider, a crezut ca e unt comestibil
Le-am amestecat de capul meu, ca abia sosise prin posta si n-am avut timp sa caut retete, plus ca eram si foarte nerabdatoare sa vad ce e de capul untului. Am pus cam doua lingurite de unt, o lingura de gel de aloe si vreo 7-8 picaturi de vitamina E, apoi l-am "whip-uit" cu lingurita pana s-a inmuiat destul de bine. Dupa ce l-am aplicat pe par, mi-am pus un prosop foarte fierbinte pe cap si am stat asa vreo 20 de minute, apoi l-am spalat. Nu s-a simtit uleios deloc la spalare, acum probabil depinde de par si de cantitati.. Dar cum ziceam, am fost multumita de cum mi-a stat a doua zi, l-am pieptanat si am intins varfurile un pic, fara alte "efecte speciale". Si deja am primit complimente de la prietene, care m-au intrebat ce am facut cu parul, ca stiau ce par naravas am. Eu locuiesc intr-o zona cu umiditate foarte mare si parul mi se zburleste, firele imi stau in sus, orice leave-in sau straightener as folosi. Sper ca am gasit remediul

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Addicted eu imi dau neamestecat cu nimic... deci greu de intins... pe picioare... si sa vezi cum se pune sangele in miscare... la mine e si pe post de masaj

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

addicted nu, l=am luat de pe amazon.com de la firma african heritage

pai umiditate mai mare ca in alabama se poate ?

am sa incerc si eu cu vit e ca mi-a tare lene sa ma dau cu el asa ca tre sa muncesc mult sa-l intind

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Fetelor, whipuiti-l! Nu stiu cum se face fara vit E, ca n-am incercat. Dar cu vit. E s-a umflat asa un pic si s-a facut exact ca si o crema mai consistenta. Decat sa pierzi minute in sir incercand sa il intinzi, mai bine il mixezi un pic inainte. Si cu vit. E impreuna, nici nu cred ca exista un tratament mai bun!
Uta off topic: fusei in Alabama acum doua sau trei saptamani, dupa ce a nins. Un frig, nene, ce am indurat, ca nu mi-am dat seama cat de umed e.. eu stau in Florida, la ocean, asa ca nici pe aici nu-i de gluma, daca ma duc pe plaja zici ca-s sperietoare de ciori.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Doamnelor, am primit pana la urma si comanda de la Akamuti !
Untul lor e altfel fata de cel de pe ebay - este mai inchis la culoare si are un miros mai puternic dsecat cel de de pe ebay (parca miroase a nuca, asa) si parca e si putin mai moale!
Acum nu stiu care e mai bun ... mai testez si revin cu impresii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

mda... eu inca nu l-am primi.

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Eu am gasit o crema cu shea butter in farmacie si mi s-a parut super, mai ales ca nu a fost nici foarte scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Eu am gasit o crema cu shea butter in farmacie si mi s-a parut super, mai ales ca nu a fost nici foarte scumpa

Ce crema?
Unde?
Atata tot aman sa dau comanda ( ca trebuie deblocat cardul...)

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Eu am primit untul de shea luni si sunt foarte incantata de el!!!
Pe langa el am mai comandat ulei de cocos, iar ieri le-am bagat la blender si le-am combinat. A iesit o crema foarte misto cu miros de cocos. Hidrateaza foarte bine si lasa o piele super!! Abia astept sa vina seara ca dupa baie sa ma dau din nou cu crema respectiva. Sper sa ma tina de data asta, ca mai am 'nspe mii de creme prin baie

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput